انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Authentication failure مشکل لاگین به روت در kde  (دفعات بازدید: 2052 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین muculus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
Authentication failure مشکل لاگین به روت در kde
« : 08 آبان 1389، 12:57 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

من کوبونتو 10.04 را نصب کرده بودم و بعدش به 10.10 آپدیت کردم.مشکلی که هست اینه که من نمی تونم داخل محیط گرافیکی kde وارد روت بشم اما داخل خط فرمان فقط با دستور sudo su و پسورد می تونم وارد روت بشم ولی با دستور su ارور پسورد میده(Authentication failure) داخل محیط گرافیکی هم وقتی log out می کنم که با روت وارد بشم پسورد رو قبول نمیکنه.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 02:43 ب‌ظ توسط muculus »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: Authentication failure مشکل لاگین به روت در kde
« پاسخ #1 : 08 آبان 1389، 02:56 ب‌ظ »
یه سوال دارم !
هدف شما از لاگین کردن در محیط گرافیکی با دسترسی root چیه ؟
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین muculus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 08 آبان 1389، 03:37 ب‌ظ »
یه سوال دارم !
من یه برنامه نویس هستم و php کار میکنم.قبلا با wamp داخل ویندوز می نوشتم ولی خواستم دیگه کل کارم رو تو لینوکس انجام بدم.واسه دسترسی به var/www/ و انجام تغییرات و هم چنین وقتی می خوام برنامه ام رو ادیت و ذخیره کنم به روت نبودنم گیر میده.حالا مگه فرقی هم می کنه هدف چی باشه؟؟؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #3 : 08 آبان 1389، 03:45 ب‌ظ »
من برنامه نویس نیستم ولی شما به جای استفاده از یوزر روت که به راحتی میتونه به سیستم شما صدمه بزنه بهتر نیست مجوز های دسترسی اون پوشه رو تغییر بدی ؟
فقط یه نمونه مثال از خطرات ورود با روت میگم
ممکنه شما یه برنامه مخرب رو به اشتباه باز کنید ، حالا فرض کنید شما دسترسی روت رو دارید ، چون شما که داخل روت داری میچرخی اون رو اجرا کردی در نتیجه بدون هیچ سوالی ، تمام دسترسی های ریشه رو به اون برنامه مخرب دادید و این یعنی فاجعه
غیر از اینکه ممکنه یه فایل خیلی کوچک رو به اشتباه پاک کنید و سیستم رو ناپایدار کنی و یا با زدن اشتباه یک دستور کلیه پارتیشن هاتون رو پاک کنید و  و  و  و
اصلا پیشنهاد نمیشه از ریشه استفاده کنید
بگوگلید ، در مورد مشکل شما و نحوه تغییر دسترسی های اون پوشه فکر کنم کلی بحث شده
موفق باشی
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #4 : 08 آبان 1389، 04:19 ب‌ظ »
یه سوال دارم !
من یه برنامه نویس هستم و php کار میکنم.قبلا با wamp داخل ویندوز می نوشتم ولی خواستم دیگه کل کارم رو تو لینوکس انجام بدم.واسه دسترسی به var/www/ و انجام تغییرات و هم چنین وقتی می خوام برنامه ام رو ادیت و ذخیره کنم به روت نبودنم گیر میده.حالا مگه فرقی هم می کنه هدف چی باشه؟؟؟

خب اگر فقط مشکل اینه می تونید با یوزر خودتون لاگین کنید و با دستور زیر دسترسی پوشه www رو برای خودتون تغییر بدید :

sudo chmod 755 /var/www -R
سعی کنید اگر کاری با مجوز root دارید دستورات رو با sudo اجرا کنید به جای اینکه بخواید با کاربر root وارد بشید...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com