۲- شما از بحث فتوشاپ و گیمپ چه نتیجه گرفتید؟ بگید تا من هم استفاده کنم
هدف این بود که همه داشه هاشون رو بگن و در پایان یک جمع بندی کلی از نطرات بچه ها بشه؛ اینجا یه انجمنه که همه با هم و با کمک هم می تونن خیلی کارها بکنن.
۳- به مقایسه های انتی ویروس هم اعتقاد ندارم چون هر شرکتی که بیشتر پول به آزمایشگاه مورد نظر بده بالاترین امتیاز رو می گیره
خوب رقابت ناسالم همینه، کاری هم از دست ما ساخته نیست... هر شرکتی دوست داره یکه تاز میدان باشه به هر شکل ممکن، حتی رشوه و یا تقلب. که من هم با شما در این یک مورد موافقم.
۴ - به نظر شما واقعا چند درصد مقایسه های تو اینترنت واقعی هستند
مشکل اینجاست؛ ما همه توی همین انجمنیم و داریم با همفکری هم این انجمن رو پیش می بریم، به هم کمک می کنیم، و یا یک مقاله ی آموزشی از تجربیات خودمون ارائه می دیدم. تا دیگران استفاده کنند.
۵ - به نظر شما بهتر هست سوال در یک مورد پرسیده بشه یا یک مقایسه کلی انجام بشه
بستگی به موقعیت و نیازی داره که ما و یا دیگران در اون قرار داریم. شاید یک سوال و شاید هم یک مقایسه بین دو یا چند سخت افزار و یا نرم افزار.
منظور من از برنامه کرکی همون پولی هست
برنامه های پولی، رو با شکستن قفلشون به کرکی تبدیل می کنند، و ما اینجا بحثی از کرک نرم افزار به میان نیاوردیم تا زمانی که شما گوشزد کردید که در مورد برنامه های کرکی ( منظور همون برنامه های قفل شکسته ) بحثی نشه که خلاف قوانین هست.
از عنوان تاپیک هم مشخص هست که من مخالف مقایسه نیستم
امیر جان، من دیگه مایل به ادامه ی بحث نیستم و بهتر میدونم برم و فنون حرفه ای مقایسه و یا خوب پرسیدن و خوب آموختن به دیگران رو بیاموزم ( این رو هم یک درس از برادر بزرگتری می دونم که خیر این انجمن و کاربرانش رو می خواد )، اینجور نه کسی به من مشکل خواهد گرفت و نه تاپیکی مخالف قوانین انجمن خواهم ساخت.
با تشکر از شما