اوبونتو
انجمنهای پشتیبانی
راهنمایی
ورود
ویدیوها
همایشها
کانال IRC
سرویس Pastebin
انجمنهای فارسی اوبونتو
لطفاً به انجمنها
وارد شده
و یا جهت ورود
ثبتنام
نمائید
یک ساعت
یک روز
یک هفته
یک ماه
برای همیشه
لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید
ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉
انجمنهای فارسی اوبونتو
»
کمک و پشتیبانی
»
نصب، راهاندازی و بروزآوری
»
از بین رفتن منوی بوت(grub) در هنگام شروع به کار کامپیوتر(یک مورد خاص و استثنایی)
« قبلی
بعدی »
ارسال به دوستان
چاپ صفحه
صفحه: [
1
]
پایین
نویسنده
موضوع: از بین رفتن منوی بوت(grub) در هنگام شروع به کار کامپیوتر(یک مورد خاص و استثنایی) (دفعات بازدید: 1231 بار)
0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
arsenal.fc.g
Newbie
ارسال: 1
از بین رفتن منوی بوت(grub) در هنگام شروع به کار کامپیوتر(یک مورد خاص و استثنایی)
«
:
11 آبان 1389، 11:03 بظ »
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز، من به مشکلی بر خوردم که فکر کنم کمتر کسی دچار این مشکل شده باشه.
من یک لپ تاپ vostro 1520 دارم که win 7 روش نصبه، منم چند روز پیش روی اون اوبونتو 10.10 نصب کردم، اما مشکلی که دارم اینه که موقع شروع به کار کامپیوترم جمله loading grub ظاهر میشه ولی گزینه های انتخاب نمیاد و بعد از چند ثانیه کامپیوتر restart میکنه. برای حل این مشکل اوبونتو رو به صورت لایو بالا آوردم و grub رو دوباره install کردم، مشکلم برطرف شد اما بعد از گذشت یک روز وقتی کامپیوترم رو دوباره روشن کردم دیدم منوی انتخاب سیستما دوباره پاک شده و همون مشکل قبلی دوباره تکرار شد. یعنی جمله grub loading میاد اما بعد از چند ثانیه کامپیوتر restart میشه و این چرخه ادامه داره
خارج شده است
atkrad
Newbie
ارسال: 6
پاسخ به: از بین رفتن منوی بوت(grub) در هنگام شروع به کار کامپیوتر(یک مورد خاص و استثنایی)
«
پاسخ #1 :
19 آبان 1389، 08:44 قظ »
سلام
من هم این مشکل را دارم اگر میشود کمک کنید.
یا علی
خارج شده است
Zartosht
High Hero Member
ارسال: 1437
پاسخ به: از بین رفتن منوی بوت(grub) در هنگام شروع به کار کامپیوتر(یک مورد خاص و استثنایی)
«
پاسخ #2 :
19 آبان 1389، 12:20 بظ »
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1274247
خارج شده است
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم
ارسال به دوستان
چاپ صفحه
صفحه: [
1
]
بالا
« قبلی
بعدی »
انجمنهای فارسی اوبونتو
»
کمک و پشتیبانی
»
نصب، راهاندازی و بروزآوری
»
XHTML
RSS
WAP2
SMF 2.0.19
|
SMF © 2011
,
Simple Machines