انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Using Linux as an L2TP/IPsec VPN client  (دفعات بازدید: 2754 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Hoom@n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
Using Linux as an L2TP/IPsec VPN client
« : 10 امرداد 1388، 01:50 ق‌ظ »
سلام.
متاسفانه من وقتی با پروتکل PPTP به VPN وصل می‌شم سرعتم خیلی کم می شه و عملا غیر قابل استفاده، اما وقتی با IPSec/L2TP وصل می‌شم هیچ مشکلی ندارم! من به راحتی تو kvpnc یه کانکشن PPTP ساختم که وصل می‌شه اما غیرقابل استفاده هست! وقتی با همون kvpnc یه کانکشن L2TP over IPSec می‌سازم نمی‌تونم وصل بشم! (البته تو ویندوز هیچ مشکلی ندارم و به راحتی می‌شه با L2TP وصل شد) http://www.jacco2.dds.nl/networking/linux-l2tp.html رو پیدا کردم اما سخت و طولانی هست و بعضی از قسمت‌های اون برای من نامفهوم هست. کسی تا الان تو لینوکس با IPSec/L2TP به VPN وصل شده؟! راه ساده‌ای برای من مبتدی داره؟!

ممنون./

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: Using Linux as an L2TP/IPsec VPN client
« پاسخ #1 : 10 امرداد 1388، 12:51 ب‌ظ »
پروتکل PPTP، یه پروتکل استاندارد هست که تو خیلی از سکو‌ها استفاده میشه. تصور نمیکنم تفاوتی از لحاظ سرعت در سیستم‌عامل‌های مختلف مشاهده بشه. این مطلب رُ من خودم بنا به تجربه و ابزار‌های اندازه‌گیری سرعت عرض میکنم.
Godisnowhere

آفلاین Hoom@n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: Using Linux as an L2TP/IPsec VPN client
« پاسخ #2 : 12 امرداد 1388، 12:48 ب‌ظ »
پروتکل PPTP، یه پروتکل استاندارد هست که تو خیلی از سکو‌ها استفاده میشه. تصور نمیکنم تفاوتی از لحاظ سرعت در سیستم‌عامل‌های مختلف مشاهده بشه. این مطلب رُ من خودم بنا به تجربه و ابزار‌های اندازه‌گیری سرعت عرض میکنم.
والا ما هم تا قبل از این کودتا مشکلی نداشتیم. بعد از کودتا هر چند روز(معمولا زمان اعتراض ها تا چند روز بعد از از اوناْ) یه بار سرعت PPTP به اندازه ای کم می شه که حتی نمی شه یه فیلم از یوتوب دید یا از speedtest.net استفاده کرد؛ اما اگر بلافاصله با L2TP وصل بشید مشکلی نیست و همه چیز نرمال.(طبعا اگر دوباره با PPTP وصل بشید همه چیز داغون!)