eMan، شرمنده در مورد دریافت پیام، حتی اگه قابلیت دریافت پیام هم داشتم و پیامی دریافت نمی کردم باز هم توقعی نبود؛ همینقدر که شما و دیگر دوستان برای پاسخ به سوالات تازه کارهایی مثل ما وقت میزارین و در فروم پاسخ می دید کمال تشکر رو دارم. متوجه نشدم که قسمت دریافت پیامهام غیر فعاله، نمی دونم از اول غیر فعال هست یا من یه ستاره گذاشتم یادم نیست!
وبسایت openbox رو دیدم ما تا آنجایی که متوجه شدم و اطلاع دارم، مدیر پنجره همینطور که از نامش پیداست وظیفه مدیریت پنجره ها رو داره، و استفاده کاربر رو در هنگام کار با پنجره ها بهبود می بخشه، بعضی ها سبک تر، ساده تر هستند، بعضی ها حرفه ای تر و در عین حال کمی سنگین تر هستند.. این تیکه از متن رو از خود وبسایت گرفتم:
[
quote]Openbox provides an environment where applications work the way they were designed to.
Openbox is a highly configurable window manager. It allows you to change almost every aspect of how you interact with your desktop and invent completely new ways to use and control it. It can be like a video game for controlling windows[/quote]
من تازه کارم، البته قبلا، 2 سال پیش یه کوبونتو داشتم و 6 ماهی با اون کار کردم اما چون خط اینترنتم دایل آپ بود کار کردن تو محیط لینوکس برام سخت شد و گذاشتمش کنار تا حالا و البته حالا هم ویندوز 7 رو سیستم دارم، اما نمی خوام لینوکس نصب کنم و بعد ندونم باید چکار کنم؛ و وقت نصب و راه اندازی و تست رو به اندازه کافی ندارم، اگرنه خودم این برنامه ها رو تست میکردم. در مورد سرعت اجرای برنامه ها، سیستم به اندازه کافی توان داره، هم از لحاظ پردازنده و حافظه و هم از نظر گرافیکی. آیا منظور شما از معرفی openbox این بوده که سرعت اجرای برنامه ها به دلیل اینکه مدیر پنجره openbox سبک هست برنامه ها سریعتر اجرا میشن، درسته؟ مثلا همینطور که در سایتش آورده، اگر برنامه ای برای محیط گنوم باشه، میشه اون رو توسط openbox به همون صورتی که طراحی شده بدون درهم شدن ظاهرش، مثلا در kde اجرا کرد.