انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شبکه عصبی  (دفعات بازدید: 11470 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
شبکه عصبی
« : 30 امرداد 1386، 06:06 ب‌ظ »
چند وقتی بود که می‌خواستم یه برنامه شبکه عصبی بنویسم ولی نه مقاله ابتدایی و درست حسابی پیدا می‌شد نه برنامه تا اینکه چند روز پیش موفق شدم خودم یه برنامه تر و تمیز بنویسم
این برنامه می‌تونه هر شبکه n لایه‌ای رو بسازه و اونو save و load کنه و فایلی درست کنه که بتونین با برنامه dot (که توی پکیج graphvis هست) شبکتون رو ببینید و برای یادگیری هم از الگوریتم back propagation استفاده می‌کنه
توی قایلی که ضمیمه کردم برنامه یادگیری xor و جمع (برای اعداد ۴بیتی! یعنی از ۰-۱۵) هست.

اجرا:
make

./xor train
./xor

برای اونا که نمی‌دونن شبکه عصبی چیه :
برنامه‌های شبکه عصبی برنامه‌هایی هستند که سعی دارند با شبیه‌سازی اتفاق‌هایی که توسط نورون‌ها در مغز می‌افتد یک فرایندی را یاد بگیرند مثلا برنامه من از نوع همراه با ناظر هست یعنی شما به برنامه مثال می‌دهید تا رابطه‌ی بین آن‌ها را پیدا کند برنامه جمع من یک‌بار با ۷۷ مثال جمع رو یاد گرفت (از کل ۱۳۶ مثال برای اعداد ۴ بیتی)

امیدوارم به دردتون بخوره
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
پاسخ به: شبکه عصبی
« پاسخ #1 : 31 امرداد 1386، 09:14 ق‌ظ »
احسنت، احسنت  ;D
در ضمن R یک نرم افزار آزاد برای تحلیل داده  هست که بر حسب اتفاق توابع بسیار زیادی هم برای انجام روشهای یادگیری ماشینی داره که nn یکیشه،‌ سورسش C هست و فکر کنم اگه علاقمند باشید بسیار به کار میاد.

آفلاین mo_sh64

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #2 : 06 امرداد 1389، 09:57 ب‌ظ »
این پوشه رو دانلود کردیم ، حالا باید چطوری در متلب اجراش کنیم

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #3 : 07 امرداد 1389، 12:12 ق‌ظ »
این مگه متلبه؟ سورس سی هستش.
من پروژه کارشناسیم همین بود. پیش بینی بار در شبکه های قدرت با استفاده از الگوریتم عصبی.
فقط اینکه پیر شدم تا نوشتمش و از fann استفاده کردم (fann.sf.net ) و البته با دلفی بود.
ممنون.

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
« پاسخ #4 : 07 امرداد 1389، 10:41 ق‌ظ »
چند وقتی بود که می‌خواستم یه برنامه شبکه عصبی بنویسم ولی نه مقاله ابتدایی و درست حسابی پیدا می‌شد نه برنامه تا اینکه چند روز پیش موفق شدم خودم یه برنامه تر و تمیز بنویسم
این برنامه می‌تونه هر شبکه n لایه‌ای رو بسازه و اونو save و load کنه و فایلی درست کنه که بتونین با برنامه dot (که توی پکیج graphvis هست) شبکتون رو ببینید و برای یادگیری هم از الگوریتم back propagation استفاده می‌کنه
توی قایلی که ضمیمه کردم برنامه یادگیری xor و جمع (برای اعداد ۴بیتی! یعنی از ۰-۱۵) هست.

اجرا:
make

./xor train
./xor

برای اونا که نمی‌دونن شبکه عصبی چیه :
برنامه‌های شبکه عصبی برنامه‌هایی هستند که سعی دارند با شبیه‌سازی اتفاق‌هایی که توسط نورون‌ها در مغز می‌افتد یک فرایندی را یاد بگیرند مثلا برنامه من از نوع همراه با ناظر هست یعنی شما به برنامه مثال می‌دهید تا رابطه‌ی بین آن‌ها را پیدا کند برنامه جمع من یک‌بار با ۷۷ مثال جمع رو یاد گرفت (از کل ۱۳۶ مثال برای اعداد ۴ بیتی)

امیدوارم به دردتون بخوره
ایده جالبیه! فقط یه سوال این مثل برنامه های یادگیریه یا نه. چون یکی چند تا از بچه های مدرسه یه پروژه شبیه سازی حرکت ربات نوشته بودند که روبات چندین هزار حرکت رو تست می کرد و بهترینشون رو انتخاب می کرد.
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #5 : 07 امرداد 1389، 12:31 ب‌ظ »
این یاد میگیره. اصولا شبه عصبی یعنی یادگیری. بعد از اینکه تعدادی (هر چی بیشتر بهتر ) اطلاعات رو بگیره و جواب خودشو با جواب درست مقایسه کنه و بر اساس همین مقایسه وزن یالهاش رو اصلاح کنه، کم کم نتیجه هاش درست میشه تا حد ۹۹ درصد.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #6 : 07 امرداد 1389، 01:38 ب‌ظ »
حالا این مجوزش چیه؟!

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #7 : 08 امرداد 1389، 10:26 ق‌ظ »
با pdp++ چرا کارتو نکردی. خیلی راحت تر بود.

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #8 : 08 امرداد 1389، 01:48 ب‌ظ »
با سلام
کد مفید و تمیزی نوشته اید و از اون مهمتر اینکه به صورت آزاد منتشرش کردید. تبریک می گم و تشکر می کنم!
من هم به کد نویسی در زمینه شبکه های عصبی علاقه دارم . وقتی این پست را دیدم فکر کردم شاید بد نباشد اگر شما هم علاقه مند باشید به کمک هم یک کد ساده هم برای شبکه های RBF ایجاد کنیم. متاسفانه علی رغم قدرت بسیار بیشتر این شبکه ها نسبت به MLP من کد مناسبی از آنها در اینترنت پیدا نکرده ام.
علاقه مندم نظر شما را هم بدانم.
موفق باشید.

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
« پاسخ #9 : 08 شهریور 1389، 12:35 ق‌ظ »
good topic, +1 for all of you thx for your project "arman_o71"
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین mh20irani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #10 : 27 آبان 1389، 11:39 ب‌ظ »
آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #11 : 14 آذر 1389، 01:51 ق‌ظ »
سلام دوستان خیلی ممنون از بابت برنامه
دوستان من یه سوال دارم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید استاد ما برای درس هوش مصنوعی یه پروژه به صورت اختیاری تعریف کرده که بازی نقطه نقطه رو انجام میده در واقع برنامه ای که مثلا من نوشتم با برنامه شما با هم بازی نقطه نقطه رو انجام میدن که هر دو این برنامه ها رو یه سرور که بازی رو کنترل میکنه انجام میشه تو درس هوش مصنوعی هم متاسفانه خبری از کد زنی نیست فقط الگوریتم هارو به صورت تئوری به ما میگن حالا اگه ممکنه دوستان منو راهنمایی کنن که چطور میتونم با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی یه برنامه با هوش بنویسم اگه کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر

lomion

• مهمان
« پاسخ #12 : 14 آذر 1389، 06:00 ب‌ظ »
نحوه برنامه نویسی خیلی مربوط به این انجمن نیست. :) سایتهایی مثل «سایت برنامه نویس» برای این نوع سوالات مناسبتر هستن.