انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب نرم افزار qt sdk  (دفعات بازدید: 3146 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
مشکل در نصب نرم افزار qt sdk
« : 22 آذر 1389، 12:02 ب‌ظ »
سلام دوستان من نرم افزار Qt sdk دانلود کردم حدود۴۲۰ مگ هست ولی وقتی می خوام نصبش کنم پنجره اول setup wizard که میاد به محض اینکه دکمه next رو می زنم از برنامه خارج میشه و در خط فرمان پیغام Segmentation fault میاد دلیش چه و باید چه کار کرد لطفا کمکم کنید.
parsa@parsa-965P-S3:~/Downloads$ /home/parsa/Downloads/qt-sdk-linux-x86-opensource-[left][pre][left]2010.05.1.bin
Segmentation fault
parsa@parsa-965P-S3:~/Downloads$
[/left][/pre][/left]
بیا که رونق این کارخانه کم نشود       به زهد همچو تویی یا به فسق همچو منی

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: مشکل در نصب نرم افزار qt sdk
« پاسخ #1 : 22 آذر 1389، 02:34 ب‌ظ »
سلام
اصولا تجربه ی من ثابت کرده که seg.fault درست بشو نیست این اخطار از اشکالات برنامه نویسی سرچشمه می گیره مثلا اگر شما یک رشته با طول ۳ تعریف کنی بعد بخوای به آرایه ی ۴ دسترسی پیدا کنی این اخطار می یاد یکی از راههایی که معمولا جواب می ده (شاید م جواب نده!) در این جور نرم افزارهای اسم روسم داره اینکه دوباره دپنسی ها رو نصب کنی یا کلا دپنسی ها رو اپدیت کنی البته توی اوبنوتو این مشکل خیلی به سراغم میومدالان که آرچ دارم (یکساله)شاید یکی دوبار دیده باشم D;
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 آذر 1389، 09:11 ب‌ظ »
این ارچ چی هست؟و از کجا باید نصبش کنم؟

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 24 آذر 1389، 06:39 ق‌ظ »
سلام
آرچ یک توزیع دیگه است از لحاظ اصولی من نباید الان اینجا فعالیت کنم چون اصلا اوبونتو ندارم! ولی خب چون بسیاری از چیزها شبیه به هم هستند این کار رو می کنم به هر حال آرچ یک توزیع هست که در سطح کاربریش خیلی با اوبونتو متفاوت هست
www.archlinux.ir
تبلیغ:با توجه به اینکه می خوای qt کار کنی پس به احتمال زیاد از kde sc استفاده می کنی آرچ به طور پیشفرض محیط  گرافیکی نداره ولی توی مخازنش یک kde بهینه شده به نام kdemod داره که واقعا پایدار و سریع هست
« آخرین ویرایش: 24 آذر 1389، 06:43 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 24 آذر 1389، 11:18 ب‌ظ »
من الان تو کوبونتو مشکلی که دارم همین ناپایداری.من بعضی برنامه هام کرش می شن بعضی وقتا وقتی چند نرم افزار با هم در حال اجرا هستن مثلا ویرچوال باکس با qt در حال اجرا هستن نمیدونم چی میشه هارد سیستمم دیگه چراغش خاموش نمیشه و سیستم عامل پردازشش میره بالا و محیطش سیاه سفید میشه بعدش سیتم لوگ آف میکنه . خیلی از نرم افزارها باگ دارن درست اجرا نمیشن مثلا ویرچوال باکس رو هردفه که سیستم میاد بالا باید برم دوباره کرنلشو کامپایل کنم. segfult هم یکی از مشکلات دیگست. چند ماه اومدم لینوکس پیگیری این مشکلات خیلی وقت منو میگیره ولی پیدا کردن راه حل برام لذت بخش. البته من مشکلاتم رو  گردن لینوکس نمیندازم . نرم افزار qt  رو از روی مخازن اوبونتو نصب کردم درست شد ولی segfult هنوز برای فایل باینری نصب qt  هنوز هست.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 آذر 1389، 06:25 ق‌ظ »
سلام
همه ی مشکلات شما فقط برمی گرده به کوبونتو از میان خوانواده ی اوبونتو فقط خود اوبونتو خوب کار میکنه بقیه محصولاتش از جمله کوبونتو خیلی بد تهیه شده من زمانی که کوبونتو کار میکردم cpu روی ۳۰ درصد بود(فقط خود کوبونتو با برنامه های پیش فرض)عملا نمی تونستم هم اینترنت برم(وب گردی)هم یک آهنگ گوش بدم ولی با همون نسخه از kde من توی حالت زنده ی چاکرا(kde+Arch) فیلم HD720pدیدم وقتی که چاکرا رو نصب کردم cpu من در حالت عادی(مشابه با همون حالت کوبونتو)زیر یک درصد! بود شما هم اگر که از kde خوشت می یاد وقصد استفاده از اون رو داری برو سراغ یک توزیع دیگه نمی گم بیا آرچ فقط از کوبونتو بیا بیرون تا از kde لذت ببری kde توی کوبونتو فقط عذاب می ده اوپن سوز هم توزیع خوبیه