انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایده  (دفعات بازدید: 1354 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
ایده
« : 22 آذر 1389، 09:57 ب‌ظ »
متن به صوت انگلیسی در لینوکس هست ولی نمونه فارسی نداره که اگه متن بازش ساخته بشه خیلی قویتر هست مثلا در فارسی  َ ُِ وجو د داره و حتی مثل کلمات انگلیسی تلفظ با نوشته بسیار نزدیکتر هست که اگه لینوکسی های ایران در تولیدش همت کنند عالی میشه و دوم نرم افزار هک متن باز برای بچه های لینوکسی ساخته و گسترش داده بشه با کاربری ساده تا ما لینوکسی ها وارد سیستم ویندوزی ها بشیم و ویندوزی ها را مسخره کنیم.   8) 8) 8)

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
پاسخ به: ایده
« پاسخ #1 : 23 آذر 1389، 01:59 ق‌ظ »
سلام

من که تا به حال پروژه ی موفقی از همکاری ایرانی ها برای یک پروژه اوپن سورس ندیدم. معمولا یک یا دو نفر بودن که با هم همکاری می کردند. فرهنگ همکاری نداریم و نمی دانیم چطور در یک پروژه اوپن سورس می شود همکاری کرد، همیشه شکست می خورد. البته شاید هم باشد که من اطلاع نداشته باشم. حالا یه همچین پروژه ای که کار زیاد می برد.

در مورد هک هم که نوعی مردم آزاری است، باور کنید ویدوزی ها هم انسان هستند. مگر معنی اوبونتو را نمی دانید؟ انسانیت با دیگران. هرکی عرضه داره خودش هک می کنه نیازی به ابزار و این حرفا هم نداره البته ابزار به اندازه کافی وجود دارد.

موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1389، 01:32 ب‌ظ توسط HojjatJafary »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #2 : 23 آذر 1389، 11:31 ق‌ظ »
متن به صوت انگلیسی در لینوکس هست ولی نمونه فارسی نداره که اگه متن بازش ساخته بشه خیلی قویتر هست مثلا در فارسی  َ ُِ وجو د داره و حتی مثل کلمات انگلیسی تلفظ با نوشته بسیار نزدیکتر هست که اگه لینوکسی های ایران در تولیدش همت کنند عالی میشه و دوم نرم افزار هک متن باز برای بچه های لینوکسی ساخته و گسترش داده بشه با کاربری ساده تا ما لینوکسی ها وارد سیستم ویندوزی ها بشیم و ویندوزی ها را مسخره کنیم.   8) 8) 8)
مسخره کنیم؟ مگه مریضیم! ضمنا مگه ویندوزی ها سپاه مغول هستند با اعراب که ما بخواهیم باهاشون جنگ کنیم؟! این حرفا که آب و نون نمیشه دوست گرامی. به جای این جور ایده ها به فکر گسترش فرهنگ استفاده از متن باز باشید.
« آخرین ویرایش: 05 دی 1389، 08:50 ب‌ظ توسط Zartosht »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
« پاسخ #3 : 23 آذر 1389، 04:21 ب‌ظ »
سلام
ببين دوست عزيز به نظر من هركسي بر اساس نياز خودش و داناييش با سيستم عامل مورد علاقش كارميكنه توي اين انجمن هم قرار نيست كسي رو مسخره كنيم. اما براي كارهاي هك و امنيت يك توزيع وجود داره به نام بك ترك براي همين كارا من هم باهاش كارنكردم اما اگر سرچ كني به نتايج خوبي مي رسي تا اونجايي كه مي دونم بعضي از اون نرم افزار هاي بك ترك توي مخازن اوبونتو هست كه مي توني سرچ بكني
سوال اولت رو هم نفهميدم
حوفق باشي
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
« پاسخ #4 : 25 آذر 1389، 08:58 ب‌ظ »
بعضی ها فکر میکنند لینوکس مال هکرهاست و شما جوابشان را دادید. \\:D/

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 25 آذر 1389، 09:58 ب‌ظ »
به قوانین انجمن هم نیم نگاهی داشته باشیم خوبه.