انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: عدم اجرای ویدوز 7 بعد از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1819 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MNL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام
من اخیرا تصیمیم گرفتم روی کامپیوتر سیستم عامل اوبوتو نصب کنم و اگه خدا بخواد از شر ویندوز عزیمون خلاص بشم . من نسخه 10.4.1 دسکتاپ ابونتو 64 بیتی رو کامپیوتر نصب کردم . برای این که اوبنتو رو نصب کنم اول به صورت live سیستم عامل Ubuntu رو اجرا کردم بعد شروع به نصب کردم . من یک Drive خالی برای Ubuntu کنار گذاشته بودم چون format اش ntfs بود format اش رو تغییر دادم به Ext4  . چون از احساس کردم که انداز Drive یکمی بزرگتر از حد نیاز هست بعد از Fromat کردن خواستم یک بار دیگه اندازه Drive دست بزنم مقداری کوچک تر اش کنم و یک Drive هم برای Swap بسازم ولی متاسفانه وقتی Drive رو کوچک کردم نتوستم نتونستم از فضای آزاد اش برای ساخت یک Drive دیگه استفاده کنم حقیقت اش وقتی می خواستم این کار بکنم من راهنمایی می کرد که برم و boot table دست بزنم و از اونجایی که نمی خواستم ویندوز ام رو از دست بدم ترسیدم و کلا بی خیال اش شدم و شرایط مثل قبل برگردوندم روی بDrive با اندازه قبلی با format ext4 و بدون حافظه swap
linux رو نصب کردم . همه چی خوب پیش رفت و بدون مشکل linux نصب شد و بعد از نصب linux من خواستم برگردم تو windows 7 همه چی درست کار می کرد حتی من تا دم user account هم رفتم ولی متاسفانه وقتی user وارد کردم و خواستم وارد ویندوز 7 بشم متاسفانه با یک صفحه سیاه روبرو شدم اشاره گر ماوس ام توش حرکت می کرد ولی تنها چیزی که تو صفحه می دیدم یک صفحه سیاه بود حلا کسی می دونه مشکل کار من کجا بوده . من می خوام یک بار دیگه ویندوز نصب کنم ولی فکر کنم دوباره اگه بخوام Linux بریزم دوباره با اشکال مشابهی روبرو بشم. لطفا مدمدی برسونید که محتاج کمک هستم
ممنون

آفلاین MNL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام
مشکل باز هم پیچیده شد . این دفعه من خواستم که boot loader windows 7  درست کنم متاسفانه زدم boot loader linux رو هم خراب کردم . الان متاسفانه هیچ سیستم عامل قابل اجرایی رو کامپیوترم ندارم ;) یک نکته ایی رو الان تازه فهمیدم Ubuntu label dirve  من رو از C به D تغییر داده یعنی الان ویندوز 7 من رو dirve d اومده . امکان داره مشکل از این باشه ؟

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
من اخیرا تصیمیم گرفتم روی کامپیوتر سیستم عامل اوبوتو نصب کنم و اگه خدا بخواد از شر ویندوز عزیمون خلاص بشم . من نسخه 10.4.1 دسکتاپ ابونتو 64 بیتی رو کامپیوتر نصب کردم . برای این که اوبنتو رو نصب کنم اول به صورت live سیستم عامل Ubuntu رو اجرا کردم بعد شروع به نصب کردم . من یک Drive خالی برای Ubuntu کنار گذاشته بودم چون format اش ntfs بود format اش رو تغییر دادم به Ext4  . چون از احساس کردم که انداز Drive یکمی بزرگتر از حد نیاز هست بعد از Fromat کردن خواستم یک بار دیگه اندازه Drive دست بزنم مقداری کوچک تر اش کنم و یک Drive هم برای Swap بسازم ولی متاسفانه وقتی Drive رو کوچک کردم نتوستم نتونستم از فضای آزاد اش برای ساخت یک Drive دیگه استفاده کنم حقیقت اش وقتی می خواستم این کار بکنم من راهنمایی می کرد که برم و boot table دست بزنم و از اونجایی که نمی خواستم ویندوز ام رو از دست بدم ترسیدم و کلا بی خیال اش شدم و شرایط مثل قبل برگردوندم روی بDrive با اندازه قبلی با format ext4 و بدون حافظه swap
linux رو نصب کردم . همه چی خوب پیش رفت و بدون مشکل linux نصب شد و بعد از نصب linux من خواستم برگردم تو windows 7 همه چی درست کار می کرد حتی من تا دم user account هم رفتم ولی متاسفانه وقتی user وارد کردم و خواستم وارد ویندوز 7 بشم متاسفانه با یک صفحه سیاه روبرو شدم اشاره گر ماوس ام توش حرکت می کرد ولی تنها چیزی که تو صفحه می دیدم یک صفحه سیاه بود حلا کسی می دونه مشکل کار من کجا بوده . من می خوام یک بار دیگه ویندوز نصب کنم ولی فکر کنم دوباره اگه بخوام Linux بریزم دوباره با اشکال مشابهی روبرو بشم. لطفا مدمدی برسونید که محتاج کمک هستم
ممنون
سلام اون راهنماییت نکرده گمراهت کرده! :D پارتیشن بندی ربطی به بوت نداره (البته تا اونجایی که من می دونم) البته ممکنه که ۴ تا پارتیشن داشته باشی و بخوای یکی دیگه درست کنی که میگه نمی تونی (این هست ولی نمی گه بوت تیبل می گه که یک پارتیشن رو پاک کن) بر حسب ظاهر کار شما مشکلی نداشته البته با توضیحی که فرمودید (ممکنه که کار دیگه ای هم کرده باشید)و مشکل بر می گرده به خود ویندوز چون شما می گید که ویندوز بالا می یاد و صفحه سیاه می شه که این دیگه از حیطه ی خرابکاری های گنو /لینوکس خارجه  ;D (البته تا اونجایی که من می دونم) در مورد پست دوم هم این نکته رو بگم که اینی که خود ویندوز می نویسه c d e f لیبل درایو نیستند این ها بر اساس موقعیت در هارد دسته بندی شدند (البته پارتیشنهایی که ویندوز می شناسه نه هر پارتیشنی) مثلا پارتیشن c از پارتیشن d از بیتهای کمتری شروع می شه حالا ممکنه چون شما یک پارتیشن رو ext4 کردید و ویندوز نمی شناسه پس ترتیبش هم بهم می خوره (خوشبختانه من ۷ رو امتحان نکردم قبلنا که xp داشتم این قدر با شعور نبود  :) که بغهمه موقع نصب اگر می فهمید که هیچ بعدا دیگه نمی فهمید)که به نظر من این نمی تونه مشکل ایجاد کنه برای اینکه بوت لودر اوبنتو رو برگدونید باید گراب را تعمیر کنید (توی ویکی همین سایت آموزشش هست)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره