انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هماهنگ کردن کروم - اپرا با دانلودرها  (دفعات بازدید: 2339 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dawoodiran

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
با سلام  نصب فایر فاکس در ابونتو سخته در صورتیکه اپرا و کروم آسان است اما چیزی که است هماهنگ کردن دانلودرها با اپرا و کروم است (مثل uget-gwget-.....) در فایر فاکس flashgot کار راحت کرده ولی در اپرا یا کروم چنین چیزی نیست اگر راه حل خوبی بلدید یاد بدید ممنون

مطلب بعدی هم در مورد سخت افزارهایی است که درایور لینوکسی ندارند مثل کارت تی وی من که باعث فرار من از ابونتو شده

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
پاسخ به: هماهنگ کردن کروم - اپرا با دانلودرها
« پاسخ #1 : 10 بهمن 1389، 11:06 ق‌ظ »
واسه اپرا که به جمع مرورگر های افزونه باز  دراومده من چنین افزونه ای  ندیدم شاید در آینده نزدیک چیزی شبیه اونچه که خواسته بودید بیاد.
در  رابطه با کروم هم فکر می کنم افزونه هایی باشه ولی  چیزی که uget-gwget و ..... رو داخل مرورگر  بیاره ندیدم شاید الانی که می نویسم اومده باشه.

https://addons.opera.com/addons/extensions/

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
« پاسخ #2 : 10 بهمن 1389، 02:35 ب‌ظ »
سلام دوستان عزیز.
من نمیدونم چرا نصب فایرفاکس تو ابونتو سخته؟ مگه by default نصب نبستش؟ مگه تو مخازن نیستش و نمیشه از software center نصبش کرد. البته من تاپیک هایی تو فروم دیدم که مربوط به نصب فایر فاکس بودش اما از اونجایی که خودم اصلا مشکلی نداشتم اصلا ندیدمشون.
در هر صورت. من دانلودر های مختلفی نصب دارم رو سیستمم اما این افزونه down them all واسه فایر فاکس خیلی چیز عالی هستش و کل کار منو راه میندازه. اما از اونجایی که chrome خیلی بروزر زیبایی هستش من همش وسوسه میشم برم کلا با chrome کار کنم اما نداشتن یه دانلودر خوب همیشه جلومو گرفته. اما این چند وقت یه مقدار پیگیرش شدم و یه چیزی پیدا کردم به اسم PyAxelws که با python هم نوشته شده و یه افزونه واسه chrome هستش. اینو نصب کردم و یه script ای هم داره که باید میذاشتی تو log in هر بار اجرا بشه، اما باز نتونستم به خوبی ازش استفاده کنم.
حالا دوستان دیگه این دانلودر رو واسه chrome امتحان کنن و ببینن چه طوره. بعد نظرشون رو هم بذارن و ما بفهمیم  این دانلودر واسه chrome خوب هست یا نه.
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1389، 02:49 ب‌ظ توسط Aref.Ariyapour »
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین dawoodiran

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #3 : 10 بهمن 1389، 11:29 ب‌ظ »
ببینید درسته که بصورت پیش فرض فایر فاکس با ابونتو نصب میشود ولی مشکل زمانی است که بخواهی مثلا مثل من فایر فاکس را ارتقا یا فایر فاکس فارسی نصب کنی که بعد از مراجعه به سایت اصلی یک پوشه فشده دانلود میشود که بعد از اکسترکت کردن آن یک پوشه ایجاد میشود با تعدادی فایل که وقتی روی فایل نصب کلیک میکنی نصب نمیشود ولی میتوانی روی فایر فاکس توی پوشه کلیک کنی و بصورت پرتابل استفاده کنی در مورد نصب از مخازن هم اگر مراجعه کنی متوجه میشوید که سخته حتی در سرور ایران فایر فاکس 4 یا آپدیدیت نیست فکرش بکنید در حال گرفتن نرم افزار از مخازن باشی هی اینترنت قطع بشود حتی بعضا می بینید ناقص گرفتید و آن را نیز نصب کرده