انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 2005 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hshams

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
نصب اوبونتو
« : 22 تیر 1386، 08:25 ب‌ظ »
سلام
من علاقمند به نصب اوبونتو برروی لپ تاپم هستم و از طرفی احتیاج دارم که ویندوز هم پا برجا باشه!
دنبال چند تا help گشتم، پیدا کردم ولی چیزی سر درنیاوردم . تصمیم گرفتم که نصبش کنم ، فایل را دانلود کردم (آخرین نسخه)، CD را رایت کردم، دستگاه را بوت کردم، اوبونتو آماده استفاده شد، install را زدم و یک پارتیشن ex3 (اگه اشتباه نگفته باشم) ساختم و چون یک گیگابایت رم داشتم، sweep را نساختم. بعد که دستگاه restart شد، یک لیست آمد که میتوانستم ubuntu و یا xp را انتخاب کنم بعنوان سیستم عاملی که boot بشه. وقتی xp را انتخاب کردم ، دستگاه رفتم برای recovery و ویندوز نابود شده بود.

خواهشن یکی به من بگه چیکار کنم که ویندوز مشکلی براش پیش نیاد؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 22 تیر 1386، 10:54 ب‌ظ »
به نظرم اگه قبل از نصب ازمون می پرسیدین بهتر نتیجه می گرفتین
شما باید پارتیشن های swap و boot و / رو حتما باید ایجاد کنین که آموزشش تو همین فروم هست . ویندوز رو هم می تونین از اول نصب کنین و مطمئن باشید اوبونتو ناخاسته به هیچ عنوان به هارد ، ویندوز و پارتیشنتون صدمه نمی زنه که هیچ از ماله ویندوز هم قابل اعتماد تره

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #2 : 25 تیر 1386، 07:24 ب‌ظ »
ویندوزتون نابود نشده. شما دو تا پارتیشن ویندوزی داشتید.یک پارتیشن ویندوز نصب شده داشتید و یک پارتیشن اصلی ویندوز که از روی اون recover می کنین روی اون نصب شده ه!‌درسته؟ لپتاپهای جدید همه چنین وضعیتی دارن یعنی سی دی ویندوزی وجود نداره. (البته من از پارتیشن ویندوز recovery یا همون اصلیه بک اپ گرفتم و هر دو پارتیشن رو پاک کردم. حیف اون پولی که به ویندوز دادیم) . اوبونتو هر دو پارتیشن رو شناخته و هر دو رو در گراب اضافه کرده. اگه از یکیش بوت کنید می رید تو حالت recovery و نصب ویندوز جدید و اگه از اون یکی بوت کنید میرید تو ویندوز نصب شده. باید دقت می کردید و وقتی می دیدید داره میره recovery متوقفش می کردید و با اون یکی گزینه گراب ویندوز رو بوت می کردید.
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1386، 07:28 ب‌ظ توسط Saied »

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
« پاسخ #3 : 21 بهمن 1389، 11:42 ب‌ظ »
اگر از صفر می‌خواهید پارتیشن بندی کنید:
1. نصب ویندوز و نگه داشتن فضای آزاد برای نصب اوبونتو (پارتیشن‌بندی نشده)
2. نصب اوبونتو بر روی فضای آزاد هارد
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1391، 11:56 ب‌ظ توسط Hadron »