چون شما اسم اوبونتو رو برده بودید من دبیان که والد اوبونتو و بسیار پایدار و بهتر از اونه رو بهتون پیشنهاد دادم اما به طور کلی انتخاب توزیع با توجه به توانایی ها، علائق و نیازهاتون باید انجام بشه مثلا من خودم از debian (به عنوان نماینده بلامنازع deb بیس ها) و centos (به عنوان نماینده rpm بیس ها - چون کامل و رایگانه) استفاده میکنم حالا شما اگر تمایل به پرداخت هزینه دارید میتونید بجای centos از redhat enterprise استفاده کنید (fedora هم گزینه بدی نیست)...
مهمترین مساله در انتخاب توزیع برای برپایی سرور پایدار بودن اونه چون یک سرور باید به صورت تمام وقت در دسترس باشه و به بهترین نحو به مشتریان (کاربران) خدمات بده. تمام توزیع هایی که در بالا نام بردم از پایداری خوبی برخوردار هستن به همین دلیل به عنوان سیستم عامل در اکثر سرورها استفاده میشن (ناگفته نمونه که خانواده BSD جایگاه شامخی دارن ولی تنها اشکالشون اینه که کار کردن با اونها و نصبشون تا اندازه ای سخته ...)
اما در مورد webmin به طور خلاصه باید بگم که یک سیستم برای مدیریت سرور تحت وب هستش که با با باز کردن مرورگر و دادن آدرس سرور (که به طور پیش فرض با ssl و پورت 10000 و قابل دسترس به صورت
https://yourhostname:10000 هستش) و چند کلیک سیستم عامل خودتون رو در سیستم عامل های دیگه میتونید مدیریت کنید.
شما اول توزیع مورد نظرتون رو انتخاب کنید، بعد از انتخاب توزیع و نصب بر روی سرور، webmin رو از آدرسی که در پست قبل دادم دانلود کرده و نصب کنید.
پیکربندی و نصب ابزارها هم به راحتی از طریق پنلی که webmin در اختیارتون قرار میده قابل حصوله (خوشبختانه اندازه کافی داکیومنت در مورد webmin موجود هست که در کانفیگ با مشکل اساسی روبرو نشید).