انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیرامون اوبونتو - آبدیت - و هسته های لینوکس  (دفعات بازدید: 3508 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
با سلام چند تا نکته هست که برام یه کمی نامفهومه
اول بگم اینایی که میگم رو تجربه کردم نگید غلطه یا درست یا منبع بخواهید.

همون جور که همه میدونیم وقتی یه ورژن جدید از اوبونتو که میاد سعی شده بیشترین هماهنگی با هسته ی خودش داشته باشه و این نسخه اگه دست کاری نشه پایداری خوبی داره
اما وقتی هسته آبدیت میشه بسته به سیستم های مختلف بعد از چند روز یا از همون اول مشکلاتی زیادی پیش میاد.
این رو هم میدونیم که هسته های لینوکس هر چه جدیدتر باشند قوی تر اند و سخت افزار ها رو بهتر میشناسند و مشکل کمتری با سخت افزار ها دارند.

قابل توجه کسانی که میگند بهتر بپرسد تا بهتر جواب بگیرید.
1- چرا وقتی یه ورژن جدید میاد آخرین هسته رو نداره و معمولا چندتا ورژن قدیمی تره؟
2- چرا وقتی برای هسته آبدیت میدهند هسته جدید با اوبونتو هماهنگی نداره و اون رو ناپایدار میکنه؟
3- اصلا وقتی ابدیت هسته این همه مشکل به وجود میاره چرا ابدیت میدهند یعنی نمیدونند که مشکل داره؟
4- حالا که ابدیت برای هسته میدهند چرا ابدیت هاشون هم خیلی با آخرین ورژن فاصله داره؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
نقل‌قول
1- چرا وقتی یه ورژن جدید میاد آخرین هسته رو نداره و معمولا چندتا ورژن قدیمی تره؟
چند هفته پیش از برون دهی پایانی به اصطلاح سیستم را می بندند . یعنی میگویند برای نمونه اوبنتو 10.04 با این هسته و نرم افزار ها خواهد آمد . سپس چند هفته ای می آزمایید این هسته و نرم افزار ها را ( هماهنگی و ایراد نداشتن ) سپس نسخه 10.04 را بیرون میدهند
++++++++++++++++
نقل‌قول
4- حالا که ابدیت برای هسته میدهند چرا ابدیت هاشون هم خیلی با آخرین ورژن فاصله داره؟
اوبونتو هسته را به روز نمیکند . یعنی 10.04 که با 2.6.32 به گمانم آمده با همین هسته خواهد بود و تنها وصله میشود یعنی همین نسخه هسته به روز میشود ( 2.6.32.12 - 2.6.32.13 ... )
+++++++++++++
اگر مشکلی با سخت افزار ها و نرم افزار ها ندارید از به روز آوردن هسته بپرهیزید

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
خیلی ها از ناپایداری اوبونتو شکایت دارند که من فکر میکنم این ناپایداری با ابدیت هسته به وجود میاد.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
من مدت‌ها هست که از اوبونتو ناپایداری ندیدم (البته من بیشتر آرچ استفاده می‌کنم و کمتر به اوبونتو سر می‌زنم)

فکر نکنم ناپایداری به اپدیت هسته ربط داشته باشه چون آرچ که یکی از پایدارترین توزیع‌ها هست همیشه جدیدترین آپدیت هسته رو بلافاصله در مخازنش میگذاره

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
شما هر فرمانی که دیدی بکار میبندی ،‌ هر نکته ای که خواندی را می آزمایی و همین است که رایانه ات ناپایدار است . رایانه ای که ویژه ی کارهای روزانه است را باید یکبار بست ( آن هم گنو/ لینوکس ) و چند ماه بی هیچ دست بردنی در آن ازش بهره برد .
اگر میخواهید در گنو/لینوکس کارآزموده شوید یا محیط خادم وب را همانند بسازید یا دیگر ماجراجویی ها بهتر است یا از ویرچوآل بوکس بهره بردید یا یک دستگاه پنتیوم 4 به نرخ کمتر از100 تومان بخرید نه اینکه بر روی رایانه خانه به ماجراجویی برودید

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
من مدت‌ها هست که از اوبونتو ناپایداری ندیدم (البته من بیشتر آرچ استفاده می‌کنم و کمتر به اوبونتو سر می‌زنم)

فکر نکنم ناپایداری به اپدیت هسته ربط داشته باشه چون آرچ که یکی از پایدارترین توزیع‌ها هست همیشه جدیدترین آپدیت هسته رو بلافاصله در مخازنش میگذاره
اوبونتو با ارچ فرق داره
این حاصل یه عمر ور رفتن من با اوبونتوهه
تجربه کردمش

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
اول بگم که آپدیت صحیحه و نه «آبدیت» (:

در عین حال هسته وقتی ریلیز می شه، یک برنامه در جامعه تست نشده است. کسانی که بخوان پایداری رو بالاتر از به روز بودن بگیرن، معمولا روی آخرین خسته ممکن آپدیت نمی کنن. من الان چهار پنج ساله که سیستم عامل اصلی ام اوبونتو است که البته هر هفته با چیزهای دیگه عوضش می کنم و تا حالا هیچ سیستم عامل گنو/لینوکسی سازگارتر از اوبونتو ندیدم. در مورد پایداری هم اوبونتو تقریبا در وسط رو به بالاست.

در مورد آرچ، افسانه و اسطوره زیاد شده (: آرچ اتفاقا سطح سازگاری خیلی پایینی داره چون اصولا دنبالش نیست. در مورد پایداری هم زیاد قابل تست نیست چون اگر آپدیتش کنی زیاد ری استارت می خواد و مثلا نمی تونی آرچی داشته باشی که حتی دو ماه پشت هم کار کرده باشه. آرچ باحاله چون خودت درستش می کنی و تا حدی درک می کنی که یک گنو/لینوکس چه اجزایی داره و بدون اینکه خیلی درگیر پیچیدگی های لایه های پایینتر بشی، احساس گیکی ات هم ارضا می شه. من اینش رو هم دوست دارم که بسته ها توش دستکاری نمی شن و تا حد  ممکن آپدیت ترین بسته های موجود رو به همون شکلی که نویسنده نوشته، نصب می کنی ولی در مقایسه با خیلی سیستم های دیگه که پایداری یا سازگاری براشون اولویت داره، این دو تا رو نداره.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
نقل‌قول
احساس گیکی ات هم ارضا می شه
این چه حسیه؟
من تا حالا نشنیدم؟
اصلا یعنی چی؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
این سایت به طور کامل توضیح داده: www.google.com
ولی به طور خلاصه گیک کسی است که دوست داره در مورد کامپیوتر یاد بگیره و با یک آواتار قشنگ، جواب سوال‌هاش رو توی اینترنت سرچ می کنه و در صورت نیاز، توی فروم‌ها سوال های هوشمندانه می پرسه ((((((:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی