انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال در مورد remastersys  (دفعات بازدید: 3084 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
چند سوال در مورد remastersys
« : 09 فروردین 1387، 03:06 ب‌ظ »
سلام.
من با remastersys مي خوام يه Live DVD براي خودم درست كنم.
1-مي تونم از CD اوبونتو 7.04 براي ساختن سي دي استفاده كنم در حالي كه از 7.10 استفاده مي كنم؟
2-اين برنامه مي تونه برنامه هاي نصب شده هم پشتيباني بگيره؟
3-اين سي دي مي تونه به صورت زنده بياد بالا؟
4-اگر خداي ناكرده سيستم خراب شد مي تونم دوباره از همين سي دي برگردونمش؟ ::)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: چند سوال در مورد remastersys
« پاسخ #1 : 09 فروردین 1387، 04:06 ب‌ظ »
۱- شاید بشه ولی چنین کاری توصیه نمیشه و امکان عدم سازگاری برنامه ها ممکن بوجود بیاد. چون مثلاً یکی از اساسی ترین کتابخانه لازم برای اجرای خیلی از برنامه ها libc6 هست که اگه شما برای درست کردن live CD بخواهید که Live CD Feisty رو استفاده کنید و بعد بگید که از برنامه های موجود در اوبونتو‌تون که در حال حاضر گاتسی هست استفاده کنه، اون وقت خیلی از کتابخانه ها و برنامه‌های پیشنیاز پایه رو از روی CD فیستی بر می داده که ورژن قدیمی تر هست ولی برنامه‌های نصب شده در سیستم‌تون رو که گاتسی هست رو به اون CD اضافه می کنه که ممکنه وقتی می خواهید از این Live CD که درست کردین استفاده کنید، خیلی از برنامه های گاتسی اجرا نشن

۲- دقیقاً همین کار رو می کنه. می تونید انتخاب کنید که این کار رو به همراه تنظیماتی که برای هر برنامه تعیین کردید انجام بده یا که تنها اون برنامه نصب شده رو در CD پشتیبانی که داره درست می کنه بدون هیچ تنظیمی و با در نظر گرفتن تنظیمات پیشفرض (default) قرار بده. اگر در اجرای دستور remastersys از کلمه backup استفاده کنید، تنظیمات شخصی کامپیوتر شما رو ذخیره می کنه ولی اگه از dist استقاده کنید، Live CD درست شده بدون تنظیمات کامپیوتر شما درست خواهد شد و شما می تونید این Live CD رو به دوستانتون بدید تا با نصب کردنش، همه برنامه‌هایی که داخلش قرار دادید رو هم به همراه نصب اون CD نصب بشن.

۳- بله، کاملاً

۴- کاملاً. اصلاً هدف از این برنامه دقیقاً همین مطلوب هست.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #2 : 16 فروردین 1387، 03:36 ق‌ظ »
با reconstructor هم می تونی چنین کاری را انجام بدی حتی می تونی آلترنیت هم بساری

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #3 : 16 فروردین 1387، 05:07 ق‌ظ »
سلام.
من با remastersys مي خوام يه Live DVD براي خودم درست كنم.
1-مي تونم از CD اوبونتو 7.04 براي ساختن سي دي استفاده كنم در حالي كه از 7.10 استفاده مي كنم؟
2-اين برنامه مي تونه برنامه هاي نصب شده هم پشتيباني بگيره؟
3-اين سي دي مي تونه به صورت زنده بياد بالا؟
4-اگر خداي ناكرده سيستم خراب شد مي تونم دوباره از همين سي دي برگردونمش؟ ::)

۱) تا اونجا که من می دونم و من استفاده کردم از remastersys موقع backup گرفتن سی دی اوبونتو رو ازت نمی خواد ! مستقیما از فایل های خود سیستمت برای بک آپ استفاده می کنه ......
۲) این برنامه ۲ حالت از سیستم شما بک آپ می گیره : یکی اینکه از سیستم شخصی سازی شده شما بک آپ بگیره . یا اینکه سیستم شما رو با تنظیمات پیشفرض به علاوه نرم افزارها و پکیج های نصب شده بر روی سیستم بک آپ بگیره
۳) این سی دی رو هم شما می تونید لایو بوت کنید و دقیقا اوبونتوی شخصی سازی شده خودتون رو زنده بوت کنید !
۴) این سیدی لایو قابلیت نصب هم به شما می ده . علاوه بر اینکه تمام تنظیمات شخصی و نرم افزارها و پکیج های شما رو بهتون می ده آیکن install رو روی دسکتاپ سی دی لایو به شما می ده که برای نصب می تونید روی اون کلیک کنید و ادامه ماجرا که احتمالا بلدید .......
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1387، 05:13 ق‌ظ توسط roozbehonline »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
« پاسخ #4 : 28 آبان 1389، 11:50 ق‌ظ »
دوستان یه سوال داشتم. اینکه وقتی back up رو میگیری فقط اون فایل iso رو باید نگه داریم. چون کل پوشش ۴ گیگ تقریبا میشه، اما خود فایل iso دو گیگ هستش. اگه فقط iso رو بر دارم مشکلی نیستش؟ من البته تو Virtual box امتحان کردم و خوب کار کرد. تو virtual box فقط فایل iso رو لود کردم.(به اون فایل های دور و اطرافش احتیاج نداره؟)
ممنون
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1389، 11:52 ق‌ظ توسط Aref.Ariyapour »
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
« پاسخ #5 : 25 اسفند 1389، 10:37 ق‌ظ »
سلام..
من با این نرم افزار یه دی وی دی لایو درست کردم بهمراه نرم افزاراش که روش نصبه...اما آیکون install روی دسکتاپ وجود نداشت که بشه دوباره نصبش کرد یا به کس دیگه ای داد که نصب کنه...چیکار باید کنم؟