انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو گيم و اوبونتو استوديو چيستند؟  (دفعات بازدید: 1942 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

ديبا

• مهمان
اوبونتو گيم و اوبونتو استوديو چيستند؟
« : 09 شهریور 1386، 07:12 ب‌ظ »
با سلام؛
درباره ي اين دو؛ در حد حوصله، توضيح بفرماييد.
متشکرم

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
پاسخ به: اوبونتو گيم و اوبونتو استوديو چيستند؟
« پاسخ #1 : 09 شهریور 1386، 09:14 ب‌ظ »
سلام . ببینید اینها در واقع همون اوبونتو هستند که بسته هایی بیشتر یا کمتر دارند . برای مثال من خودم از اوبونتو استودیو استفاده می کنم خیلی از برنامه هایی که روی اوبونتو معمولی هست رو من ندارم مثلا از اوپن افیس فقط openoffice writer رو دارم ولی در عوض برنامه مثل xterminate و یا Rosegarden رو دارن . برنامه های گرافیکیش بیشتر هست و بیشتر کتابخانه هایی که برای نصب یک برنامه گرافیکی رو لازم داری روش نصب هست که ممکنه روی اوبونتو معمولی نباشه . اوبونتو گیمر هم همینطوره . دارای راه اندازها و شبیه ساز ها برای بازی ها هست . نکته جالب اینجاست البته این یک تجربه شخصی هست برنامه بلندر در اوبونتو استودیو بسیار روان تر نسبت به اوبونتو معمولی اجرا میشه . وگرنه همچین فرقهای زیادی هم نمی کنند ولی من دیگه پا بند این اوبونتو استودیو شدم . :)

ديبا

• مهمان
« پاسخ #2 : 09 شهریور 1386، 10:10 ب‌ظ »
سلام . ببینید اینها در واقع همون اوبونتو هستند که بسته هایی بیشتر یا کمتر دارند . برای مثال من خودم از اوبونتو استودیو استفاده می کنم خیلی از برنامه هایی که روی اوبونتو معمولی هست رو من ندارم مثلا از اوپن افیس فقط openoffice writer رو دارم ولی در عوض برنامه مثل xterminate و یا Rosegarden رو دارن . برنامه های گرافیکیش بیشتر هست و بیشتر کتابخانه هایی که برای نصب یک برنامه گرافیکی رو لازم داری روش نصب هست که ممکنه روی اوبونتو معمولی نباشه . اوبونتو گیمر هم همینطوره . دارای راه اندازها و شبیه ساز ها برای بازی ها هست . نکته جالب اینجاست البته این یک تجربه شخصی هست برنامه بلندر در اوبونتو استودیو بسیار روان تر نسبت به اوبونتو معمولی اجرا میشه . وگرنه همچین فرقهای زیادی هم نمی کنند ولی من دیگه پا بند این اوبونتو استودیو شدم . :)
متشکرم
از قرار معلوم سفارشي شده‌اند براي امور گرفيگي و بازي. درست فهميدم؟
خود اوبونتو توسعه دهنده هست؟ (در سايت اوبونتو برنخوردم!) يا چيزي هست مثل کوبونتو يا زوبونتو؟

CD است يا DVD؟

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
« پاسخ #3 : 10 شهریور 1386، 12:16 ق‌ظ »
سلام
خود ابونتو اونا رو درست نکرده بلکه چند نفر جمع شدن و رو ابونتو کار کردن واین نسخه ها رو بیرون دادن
 هر دوتاشون هم دی وی دی هستن

ديبا

• مهمان
متشکرم

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
« پاسخ #5 : 10 شهریور 1386، 03:18 ق‌ظ »
قابلی نداشت دوست عزیز