انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

با تبلیغ نرم افزار آزاد موافقید؟

بله موافقم
8 (88.9%)
خیر موافق نیستم
1 (11.1%)

مجموع آرای اعضا: 9

نویسنده موضوع: تبلیغات برای نرم افزار آزاد(موافقید یا غیر موافق؟)  (دفعات بازدید: 2149 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
می خوام نظر و دلیل شما رو بدنم که آیا برای نرم افزار آزاد تبلیغ می کنید؟ یعنی سعی می کنید که با تبلیغات کاربران نرم افزار آزاد رو بیشتر کنید یا اینکه نه برای شما مهم نیست که چند نفر دیگه بخواهند از نرم افزار ازاد استفاده می کنند (منظورم جذب کاربر هست نه دفع کاربر)
من که خودم مخالف تبلیغات هستم واساسا دوست ندارم که یک کاربر دیگه به جمعمون اظافه بشه ولی اگر کسی کاربر شد اون موقع بهش کمک می کنم(البته اخیرا با رشد و پیشرفت اوبونتو استثنا پذیر شده )
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
از نگر بنده کشانیدن کسانی که از کارکردن با ویندوز یا مک لذت میبرند به سوی گنو/لینوکس کاریست نادرست . کاربر باید خود به سوی این گونه نرم افزار ها کشیده شود

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
hاگه نر افزار ازاد بهتر از نمونه ي بستش بود بله اگه نبود غير آزادشو تبليغ ميکنم

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
نرم افزارهای آزاد هم مثل سایر نرم افزارها برای شناسانده شدن به کاربران نیازمند تبلیغ هستن.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
پاسخ به: تبلیغات برای نرم افزار آزاد(موافقی
« پاسخ #4 : 25 اسفند 1389، 10:34 ب‌ظ »
به نظر من باید تبلیغ بشه چون بسیاری از نرم افزارهای آزاد به دلیل تبلیغ نشدن مهجور موندن مث goldendict یا calibre
که اولی خیلی بهتر از بابیلون هست و دومی که مشابهی نداره .
و از این دست کلی نرم افزارای دیگه هست
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
سلام

نرم افزار آزاد اگر عملکرد خوبی داشته باشه خودش خودش رو تبلیغ می کنه مثل فایرفاکس، ولی شاید خیلی از کسانی که از این جور نرم افزارهای آزاد با کیفیت استفاده می کنند چیزی راجع به آزادی و این جور مسايل ندانند. باید این سوال مطرح می شد که فلسفه نرم افزار آزاد تبلیغ شود یا نه؟

من فقط برای

کسانی که خودشان نسبت به لینوکس و نرافزارهای آزاد اشتیاق نشان می دهند تبلغ یا تشویق می کنم،
کسانی که تنبل نیستند و قبل از این که گوشی تلفن را بردارند و ساعت ها وقت شما را بگیرند حداقل یک ساعت سرچ می کنند و فرومهای مختلف را می خوانند،
کسانی که دیوار انحصاری مایکروسافت را می بینند،
کسانی که استقلال و امنیت و شخصی سازی را دوست دارند.

کسانی که آزادند.