انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برای مدارک لینوکس بازار کاری وجود داره؟  (دفعات بازدید: 9480 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
برای مدارک لینوکس بازار کاری وجود داره؟
« : 15 فروردین 1390، 04:10 ب‌ظ »
سلام دوستان. :)
یه مدته یه سوال تو ذهنمه ولی هیچ جواب درستی براش پیدا نمیکنم.
میخوام بدونم کسی که دوره های لینوکس رو ( مثل lpi یا ردهت یا... ) رو بگذرونه میتونه یه شغل درست و حسابی گیر بیاره؟
عقل و منطق میگه با این همه سیستم ها و شبکه های لینوکسی ( بانک ها و isp ها و شرکت های بزرگ و ادارات و... ) باید بازار کار توپی داشته باشه و از اونجایی که متخصص کم هست جذب سریع وجود داشته باشه.
ولی من در عمل اصلا نمونه ش رو ندیدم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ اصلا میارزه کسی بره مدارکش رو بگیره؟
این موسسه ی فناوران آنیسا که هر سه دوره ی lpi رو برگزار میکنه همش قانونی هست و مدرک بین المللی میده؟
آخه ایران تحریمه و...  ](*,)

ممنونم ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: برای مدارک لینوکس بازار کاری وجود داره؟
« پاسخ #1 : 15 فروردین 1390، 06:04 ب‌ظ »
تنها گنولينوكس نمي تونه كمكي كنه بهتر يا برنامه نويسي (تحت گنو) بلد باشيد و يا نسخه سرور

و اينكه با لاگ شهرت در تماس باشي موقعيت مناسب حتما اونجا سريع پيدا ميشه

freebsd هم براي اشتغال خيلي بهتر هست حتي برنامه نويسي زياد بلد نباشي
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 15 فروردین 1390، 06:13 ب‌ظ »
من حالا حالاها به فکر این موضوع نیستم.  :)
فقط برام سواله و برای همین مطرح کردم.
پس مدیریت لینوکس چی؟
نرم افزار که حالا حالاها فکر نکنم توی ایران به درآمد برسه ( مخصوصا در زمینه لینوکس )
ولی خیلی از نمونه هایی که توی پست اول آوردم هیچ ربطی به برنامه نویسی ندارن ( تقریبا ) و مربوط به لینوکس هم هستند و نه bsd...
مثلا بی اس دی کجا میخواد کاربرد داشته باشه؟ ???

پس این مدرک هایی که میدن رو باید بزاریم تو طاقچه به خودمون افتخار کنیم؟ :o
[/color]

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #3 : 15 فروردین 1390، 06:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
پس مدیریت لینوکس چی؟
بهر حال برای مدیریت یا اتومات کردن بعضی از قسمت ها شما نیاز به اسکریپت نویسی داری . همون lpi هم که شما فرمودید تا جایی که من دیدم خیلی نیاز هست که شما اطلاعتی از شبکه داشته باشی . من خودم چون دارم اوراکل می خونم می خوام oracle linux certification چون چیزی که بلدم دیتابیس هست پس این مدرک مناسب هست . حالا اگر قرار بود روی سرور کار کنم lpi یا ردهت رو می گرفتم . این مدرکا بسته به نیاز شما هست که می خوای چیکار کنی.
نقل‌قول
میخوام بدونم کسی که دوره های لینوکس رو ( مثل lpi یا ردهت یا... ) رو بگذرونه میتونه یه شغل درست و حسابی گیر بیاره؟
اگر تخصص داشته باشه بله می تونه نه اینکه فقط مدرک داشته باشه. توی دانشگاه ما من تا حالا با سه تا از استادام که بحث می کردم هر سه تاشون لینوکس کار بودند . و درآمد خوبی هم داشتند.
نقل‌قول
نرم افزار که حالا حالاها فکر نکنم توی ایران به درآمد برسه ( مخصوصا در زمینه لینوکس )
;) حالا اینطوری ها هم نیست.
نقل‌قول
freebsd هم براي اشتغال خيلي بهتر هست حتي برنامه نويسي زياد بلد نباشي
اتفاقا نمی دونم این freebsd چه حسی داره . چند نفری رو دیدم که بخاطر اینکه freebsd رو بلد بودند خیلی زودتر از لینوکسی ها کار گیرشون اومده شایدم ربطی نداشته باشه ولی بنظرم هم freebsd باید تحمل بیشتری توی کارها داشته باشه.

نقل‌قول
پس این مدرک هایی که میدن رو باید بزاریم تو طاقچه به خودمون افتخار کنیم؟ Shocked
بهر حال طاقچه ، چمدون یا هر جای دیگه مهم اینکه شما کار بلد باشی و بری دنبال کار کافیه یک ذره شناخته شده بشی تا کار خودش بیاد.
البته مسعود جان دیباگران شیراز هم مدرک lpi می ده  :D

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 فروردین 1390، 07:23 ب‌ظ »
نقل‌قول
بهر حال برای مدیریت یا اتومات کردن بعضی از قسمت ها شما نیاز به اسکریپت نویسی داری . همون lpi هم که شما فرمودید تا جایی که من دیدم خیلی نیاز هست که شما اطلاعتی از شبکه داشته باشی . من خودم چون دارم اوراکل می خونم می خوام oracle linux certification چون چیزی که بلدم دیتابیس هست پس این مدرک مناسب هست . حالا اگر قرار بود روی سرور کار کنم lpi یا ردهت رو می گرفتم . این مدرکا بسته به نیاز شما هست که می خوای چیکار کنی.

خوب در اون سطح خیلی فرق میکنه.
اونو با تجربه و کمی مطالعه ی شخصی میشه بدست آورد ولی اینکه برنامه نویس باشی و بتونی نرم افزار بنویسی فکر نمیکنم ضروریتی داشته باشه. من یکی که اصلا از برنامه نویسی کلاینت ساید خوشم نمیاد. ولی به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم.

نقل‌قول
اگر تخصص داشته باشه بله می تونه نه اینکه فقط مدرک داشته باشه. توی دانشگاه ما من تا حالا با سه تا از استادام که بحث می کردم هر سه تاشون لینوکس کار بودند . و درآمد خوبی هم داشتند.

میشه بیشتر توضیح بدید؟ درآمدشون از چه طریق هست؟

نقل‌قول
Wink حالا اینطوری ها هم نیست.

منظورم این نبود که هیچ درآمدی نداره. در قیاس با کشور هایی که کپی رایت رو رعایت میکنن عرض کردم. ;)

نقل‌قول
اتفاقا نمی دونم این freebsd چه حسی داره . چند نفری رو دیدم که بخاطر اینکه freebsd رو بلد بودند خیلی زودتر از لینوکسی ها کار گیرشون اومده شایدم ربطی نداشته باشه ولی بنظرم هم freebsd باید تحمل بیشتری توی کارها داشته باشه.

پایداری و امنیت freebsd از لینوکس هم بیشتره. ولی اینکه ربطش چیه منم نفهمیدم!

نقل‌قول
البته مسعود جان دیباگران شیراز هم مدرک lpi می ده

چه جالب. فعلا به خاطر دلایلی که خودت میدونی جناب اهتمام عزیز وقتش رو ندارم. به محض خلاصی پیگیری میکنم اگه خوشم اومد و دیدم بدرد آینده میخوره پیگیرش میشم. فکر میکردم فقط تهران و اصفهان و مشهد دارن. نمیدونستم شیراز خودمونم داره. ;D

[/color]

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #5 : 15 فروردین 1390، 08:02 ب‌ظ »
فقط خوده freebsd که نیشت خانوادهای دیگش مثل freenas رو هم باید یاد داشته باشین  اکثر شرکتایی که حجم اطلاعاتشون زیاده یک سرور freenas دارن

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 فروردین 1390، 08:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
فقط خوده freebsd که نیشت خانوادهای دیگش مثل freenas رو هم باید یاد داشته باشین  اکثر شرکتایی که حجم اطلاعاتشون زیاده یک سرور freenas دارن

به هر حال BSD ها فرق چندانی فکر نمیکنم داشته باشن.
ولی من فکر میکنم تعداد سرور های لینوکسی خیلی بیشتره. اینطور نیست؟
آخه مگه کارشون چیه که لینوکس بخواد کم بیاره؟
خیلی از بانک ها مخصوصا خصوصی از لینوکس استفاده میکنن برای مدیریت شبکه هاشون...
[/color]

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #7 : 15 فروردین 1390، 09:51 ب‌ظ »
نقل‌قول

به هر حال BSD ها فرق چندانی فکر نمیکنم داشته باشن.
ولی من فکر میکنم تعداد سرور های لینوکسی خیلی بیشتره. اینطور نیست؟
آخه مگه کارشون چیه که لینوکس بخواد کم بیاره؟
خیلی از بانک ها مخصوصا خصوصی از لینوکس استفاده میکنن برای مدیریت شبکه هاشون...
سلام
من که نه سره پیازم نه ته پیاز (نه کارگرم نه کارفرما) ولی فکر می کنم که بیشتر به خاطر خود کاربره وگرنه لینوکس که هیچی ویندوزم کم نمی یاره ! (مگه موشک می خوان هوا کنن!) اگر تا حالا برای تست هم که شده freebsd رو امتحان کرده باشید به سر عت می فهمید که خیلی کار داره تا اماده بشه برای کار  در واقع هر کسی نمی تونه باهاش کار کنه چون نیاز به اطلاعات فنی بیشتری داره نسبت به گنو /لینوکس خب طبیعتا این افراد که کار بیشتری بلدند بیشتر و بهتر هم جذب می شن و کاملا منطقیه همونطور که یک کاربر گنو /لینوکس (به غیر از اوبونتو!) خیلی از مسائل سطح پایین یا پروتوکلها یا چیزهایی از این دست رو بیشتر سر در میاره تا یک کاربر ویندوز چون کاربر گنو لینوکس خیلی اشکش درومده تا شده کاربر گنو /لینوکس ;D
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #8 : 17 فروردین 1390، 11:44 ب‌ظ »
سلام دوستان. :)
یه مدته یه سوال تو ذهنمه ولی هیچ جواب درستی براش پیدا نمیکنم.
عقل و منطق میگه با این همه سیستم ها و شبکه های لینوکسی ( بانک ها و isp ها و شرکت های بزرگ و ادارات و... ) باید بازار کار توپی داشته باشه و از اونجایی که متخصص کم هست جذب سریع وجود داشته باشه.
ولی من در عمل اصلا نمونه ش رو ندیدم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ اصلا میارزه کسی بره مدارکش رو بگیره؟
این موسسه ی فناوران آنیسا که هر سه دوره ی lpi رو برگزار میکنه همش قانونی هست و مدرک بین المللی میده؟
آخه ایران تحریمه و...  ](*,)
ممنونم ;)
یک نمونه این است که دوستی دارم که در برنامه نویسی بسیار خوب است و اینک در یکی از شرکت های زیر مجموعه بانک پاسارگاد کار می کند اما دلیل استخدام وی برنامه نویسی او نیست بلکه تسلط کامل او بر سیستم لینوکس و سرورهای لینوکسی است و در کنار این از برنامه نویسی هم استفاده می نماید.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم