بهر حال برای مدیریت یا اتومات کردن بعضی از قسمت ها شما نیاز به اسکریپت نویسی داری . همون lpi هم که شما فرمودید تا جایی که من دیدم خیلی نیاز هست که شما اطلاعتی از شبکه داشته باشی . من خودم چون دارم اوراکل می خونم می خوام oracle linux certification چون چیزی که بلدم دیتابیس هست پس این مدرک مناسب هست . حالا اگر قرار بود روی سرور کار کنم lpi یا ردهت رو می گرفتم . این مدرکا بسته به نیاز شما هست که می خوای چیکار کنی.
خوب در اون سطح خیلی فرق میکنه.
اونو با تجربه و کمی مطالعه ی شخصی میشه بدست آورد ولی اینکه برنامه نویس باشی و بتونی نرم افزار بنویسی فکر نمیکنم ضروریتی داشته باشه. من یکی که اصلا از برنامه نویسی کلاینت ساید خوشم نمیاد. ولی به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم.
اگر تخصص داشته باشه بله می تونه نه اینکه فقط مدرک داشته باشه. توی دانشگاه ما من تا حالا با سه تا از استادام که بحث می کردم هر سه تاشون لینوکس کار بودند . و درآمد خوبی هم داشتند.
میشه بیشتر توضیح بدید؟ درآمدشون از چه طریق هست؟
Wink حالا اینطوری ها هم نیست.
منظورم این نبود که هیچ درآمدی نداره. در قیاس با کشور هایی که کپی رایت رو رعایت میکنن عرض کردم.
اتفاقا نمی دونم این freebsd چه حسی داره . چند نفری رو دیدم که بخاطر اینکه freebsd رو بلد بودند خیلی زودتر از لینوکسی ها کار گیرشون اومده شایدم ربطی نداشته باشه ولی بنظرم هم freebsd باید تحمل بیشتری توی کارها داشته باشه.
پایداری و امنیت freebsd از لینوکس هم بیشتره. ولی اینکه ربطش چیه منم نفهمیدم!
البته مسعود جان دیباگران شیراز هم مدرک lpi می ده
چه جالب. فعلا به خاطر دلایلی که خودت میدونی جناب اهتمام عزیز وقتش رو ندارم. به محض خلاصی پیگیری میکنم اگه خوشم اومد و دیدم بدرد آینده میخوره پیگیرش میشم. فکر میکردم فقط تهران و اصفهان و مشهد دارن. نمیدونستم شیراز خودمونم داره.