انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار ویژوال بیسیک در ابنتو؟؟؟!!!  (دفعات بازدید: 3920 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین msa71

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
نرم افزار ویژوال بیسیک در ابنتو؟؟؟!!!
« : 24 فروردین 1390، 01:10 ق‌ظ »
سلام
------------
اول تشکر کنم از اعضای محترم سایت که کاربران رو بدو هیچ توقعی راهنمایی میکنند ) ممنونم ازشون
------------------------------------
و زحمت ما هم اینکه من در ویندوز با ویژوال بیسیک ۶.۰  کار میکردم خیلی دوست دارم . بیام به ابونتو ولی ویژوال بیسیک رو نمیتونم ترک کنم!!!
----------------------------------------------------
میخواستم ببینم امکانش هست که نرم افزار رو به یه طریقی انتقال بدم به ابونتو یا نرم افزار مشابه ویژوال بیسیک در لینوکسها وجود ندارد که دستورات (....) رو پشتیبانی کنه ؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------
با تشکر از مدیران زحمت کش سایت
----------------------------------------------------------------------------------
بدرود

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
پاسخ به: نرم افزار ویژوال بیسیک در ابنتو؟؟؟!!!
« پاسخ #1 : 24 فروردین 1390، 09:17 ق‌ظ »
نرم افزار مونو هست که ویژوال بیسک . نت رو داره. و این یکیم تست کن ولی پولیه. http://www.realsoftware.com/download/
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 فروردین 1390، 09:22 ق‌ظ »
و همچنین Visual Basic 6 Enterprise Edition - Service Pack 5  تو واین

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=1325
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1390، 02:24 ب‌ظ »
و همچنین زبان Gambas که خیلی شبیه ویژوال بیسیک هست. ولی لینوکسی و اوپن‌سورس.
http://gambas.sourceforge.net/en/main.html

آفلاین msa71

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 25 فروردین 1390، 10:00 ق‌ظ »
خیلی ممنونم از راهنمایی دوستان .   :)
-----------------------------------------------
ولی هنوز نگرفتم میخواستم ببینم دستورات vb رو سا\ورت میکنه یا نه ؟؟؟    ???
---------------------------------------------------------------
بازم تشکر  به امید روزی که ایران لینوکسی شود  \\:D/
---------------------------------------------------------------------------

آفلاین msa71

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 فروردین 1390، 10:26 ق‌ظ »
ببخشید من برنامه رو دانلود کردم untar  کردم . فایل ها رو باید کجا ک\ی کنم ..

==========================================================تشکر   \\:D/

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 25 فروردین 1390، 04:08 ب‌ظ »
کدومو دانلود کردی

اگر gambas باشه باید کامپایل کنی. فبلش کتابخونه ها رو نصب کنی. بعدش نصبش کنی. از تو پوشه خود برنامه تو پوشه app/Desktop اجراش کنی.

آفلاین msa71

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 فروردین 1390، 05:24 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز از راهنمایی هاتون--------

این نرم افزار ها داخل ubuntu softwer  بودن از اونجا زدم دانلود میشه نثل اینکه خودکار نصب هم میشه . !!!

خیلی متشکرم .

----------------------------------------------------------------------------------------.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #8 : 25 فروردین 1390، 07:34 ب‌ظ »
یه توصیه برادرانه هم من در کنار فرمایش دوستان دارم و اونم اینه که اگه به سری محصولات مایکروسافت مثل vb یا office عادت کرده یا وابسته هستید، در لینوکس اذیت میشید و ممکنه زده بشید. توجه داشته باشید که اجرای نرم‌افزارهای ویندوز چه از طریق واسط هایی مثل wine یا اجرای مشابه های لینوکسی ممکنه هیچ وقت توقعات شما رو برآورده نکنه، مخصوصا در مورد محصولات خود مایکروسافت.
در مورد شما هم که قصد اجرای vb رو دارید قضیه همین طوره. اصلا کار vb تولید exe هست که بصورت عادی اصلا کاربردی در لینوکس نداره.
اگر به لینوکس اومدید، اینجا یه محیط کاملا متفاوته. اگه میخواهید vb رو اجرا کنید خب بدون اینکه خودتون رو دردسر بدید در ویندوز اجراش کنید. و اگه فکر میکنید(مثل من) که بهتره به یه زبان برنامه نویسی قدرتمندتر مثل جاوا یا پایتون که cross platform هستند یعنی وابسته به سیستم عامل شما نیستد و برنامه هاشون از موبایل گرفته تا مک و پی سی و لینوکس کار میکنه، لینوکس انتخاب بسیار خوبیه و IDE های بسیار خوبی هم داره که اگه دوست داشتید خدمتتون معرفی میکنم.
 امیدوارم از لحن صریح من ناراحت نشده باشید. این مطالب نظر و تجربه شخصی من بود و ممکنه غلط باشه.
Godisnowhere

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: نرم افزار ویژوال بیسیک در ابنتو؟؟؟!
« پاسخ #9 : 25 فروردین 1390، 08:45 ب‌ظ »
یه توصیه برادرانه هم من در کنار فرمایش دوستان دارم و اونم اینه که اگه به سری محصولات مایکروسافت مثل vb یا office عادت کرده یا وابسته هستید، در لینوکس اذیت میشید و ممکنه زده بشید. توجه داشته باشید که اجرای نرم‌افزارهای ویندوز چه از طریق واسط هایی مثل wine یا اجرای مشابه های لینوکسی ممکنه هیچ وقت توقعات شما رو برآورده نکنه، مخصوصا در مورد محصولات خود مایکروسافت.
در مورد شما هم که قصد اجرای vb رو دارید قضیه همین طوره. اصلا کار vb تولید exe هست که بصورت عادی اصلا کاربردی در لینوکس نداره.
اگر به لینوکس اومدید، اینجا یه محیط کاملا متفاوته. اگه میخواهید vb رو اجرا کنید خب بدون اینکه خودتون رو دردسر بدید در ویندوز اجراش کنید. و اگه فکر میکنید(مثل من) که بهتره به یه زبان برنامه نویسی قدرتمندتر مثل جاوا یا پایتون که cross platform هستند یعنی وابسته به سیستم عامل شما نیستد و برنامه هاشون از موبایل گرفته تا مک و پی سی و لینوکس کار میکنه، لینوکس انتخاب بسیار خوبیه و IDE های بسیار خوبی هم داره که اگه دوست داشتید خدمتتون معرفی میکنم.
 امیدوارم از لحن صریح من ناراحت نشده باشید. این مطالب نظر و تجربه شخصی من بود و ممکنه غلط باشه.

راست می گه مخصوصا qt با c++ یا python تجربه خوبی برای برنامه نویسی می تونید داشته باشید. حتی وندوزی ها هم از c# استفاده می کنند و وی بی یه زبان اموزشیه تا کاربردی. دلفی هم بد نیست. این نرم افزاری که بالا معرفی کرد دوستمون کار راه اندازه و برای کار دانشحو ها تو یادگیری نوشته می شن نه بیشتر. C# تو ایران بازار کار بهتری هم داره تو لینوکس از مونو می شه کامل با محیط گرافیکی ازش استفاده کرد. نرم افزار tomboy notes با اون نوشته شده. و هم تو ایران همون طور که گفتم c# و دلفی (تو لینوکس لازاروس lazarus ) بازار کار خوبی دارند.
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1390، 08:47 ب‌ظ توسط finaprp »

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 25 فروردین 1390، 08:53 ب‌ظ »
در ضمن هیچ وقت ویژوال استودیو 2011 رو با گامباش نمی شه مقایسه کردو متاسفانه مایکروسافت انحصار طلبه و زبانی که ساخت فقط رو ویندوز اونجورین که باید باشن. و اگر می خواید از لینوکس استفاده کنین در انتخوابهای خود باید تغییر ایجاد کنید. و حتی چیزی رو ک چند سال باهاش کار کردین و وارد واردین مثل ویبی کنار بگزارید و حتی از صفر شروع کنید.

آفلاین msa71

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 28 فروردین 1390، 11:09 ق‌ظ »
خیلی ممنون دوستان حرف شما درسته ///

در کنار ویندوز ابونتو ۱۰.۱۰ رو نصب کردم ...

یه چیز دیگه شما c++ رو هم گفتید در ابونتو موجود است . درسته اسم خاصی داره در (ubuntu softwer ) \پیدا نکردم .....

خیلی ممنون از راهنمایی تون .

------------------------------------------------------------------------

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: نرم افزار ویژوال بیسیک در ابنتو؟؟؟!
« پاسخ #12 : 28 فروردین 1390، 06:16 ب‌ظ »
خود c++  رو با g++ کامپایل کن. g++ filename.cpp

و برای c++ ویژوال از qt creator استفاده کتن که از کتابخانه های qt استفاده کرده و c++ رو غنی کرده و ویژوالش کرده. آموزشش هم در اینترنت وجود داره. برا نصب تو software center برنامه qt creator رو نصب کن.

اگر منظورت c# است که Mono delelop رو باید نصب کنی اگر امکانات بیشتری می خوای mono.net پیشرفته رو نصب کن (پولی).

http://monodevelop.com/ m
« آخرین ویرایش: 28 فروردین 1390، 06:23 ب‌ظ توسط finaprp »