انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شبه راهنما برای uswsusp  (دفعات بازدید: 8023 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

lomion

• مهمان
شبه راهنما برای uswsusp
« : 06 مهر 1386، 11:41 ب‌ظ »
شده بخواید سیستم Hibernate یا Suspend بشه، اما انجام نمیشه!  :( به بیان دیگه، اگه وقتی شما Hibernate می کنید و سیستم شما به خواب زمستانی (!) می ره، دیگه بیدار نمیشه! (= یعنی دفعه بعدی کلی recovery اجرا میکنه یا وقتی  اساسا هر کاری کنید خوابش نبره! :( ) این قضیه وقتی سیستم شما یک لپ تاپ باشه اهمیت زیادی پیدا میکنه. چون خداییش خیلی زور می خواد که برای هر کاری اوبونتو رو از اول بوت کنیم و بعد از کار، خاموش کنیم!  :o علاوه بر این، یکی از خرده‌های اساسی که به نصب گنو/لینوکس) روی لپ تاپ گرفته میشه، همینه. برای این  مساله راه‌حل زیاد هست که یکیش در ادامه گفته‌ می‌شه!

خوبه اولش به Hibernate/Suspend پیشفرض بد و بیراه نگیم. اتفاقا، خیلی هم خوبه!  8)  ولی یه چیزهایی مثل مدیران پنجره (بریل و کامپیز فیوژن) اصلا با این روش عادی کنار نمیان!  :o
خب چه کار باید کرد؟  ???
۱. بابا نخواستیم. اصلا Hibernate چرته و به درد نمی خوره و جیز و اینها‌ ;)  (!!؟!). این  نوع راهها در جای خود محفوظند ولی به نظر من راههای گنو/ لینوکسی برای ماجرا نیستن! (یه کمی چالش می‌تونه زندگی رو از یکنواختی در بیاره!  8) )

۲. صبر می کنیم!‌(با لحن مربوطه) یعنی باید منتظر دوستان لینوکسی باشیم که مساله رو حل کنن. این هم یه راه حل کامل نیست! البته من کاملا حق می دم. چرا؟ چون دنیای متن باز خیلی بزرگه و همه ما توش شریکیم و کار شراکتی یه بخشیش صبر کردنه برای بقیه تا قسمتی که قبول کردن رو انجام بدن. گاهی هم تنها راهه...   :P

۳. بریم توی سورس! این راه حلهای کاملا گنو/لینوکسه. از طرف من یه هورای حسابی برای بر و بچ این مسیر! ولی هر کسی از پس این راه حل بر نمی آد و معمولا از وادی اول که «جمع‌آوری اطلاعات فنی» هست، کم کم کنار می‌رن و تعداد کمی خودشون رو توی آخرین مرحله به شکل یک پنگوئن بزرگ(!) می بینن و می‌فهمن که پنگوئن لینوکس از اول خودشون بودن! (به دلیل نداشتن آمار دقیق از تعداد ملتی که تا آخرش هستن نمی‌تونم بگم سی‌پنگوئن!، پس میگم پنگوئن بزرگ!) [فقط به عنوان یک مثال گفتم و قصد توهین به کتاب ارزشمند و گرانقدر منطق الطیر رو نداشتم - جدی اگه وقت کردید این کتاب ارزشمند رو بخونید]

۴. بریم دو رو بر سورس!‌ یعنی استفاده از اسکریپت ها، تغییر تنظیمات و استفاده از راههای دیگه! این راه رو بعضی‌ از دوستانی (به خصوص ویندوزیها و مکینتاشیها) که کم لطفی می‌کنن، به جای عبارت Patchکردن و یا تغییر تنظیمات، «زیرآبی» تلفظ می‌فرمایند >:(  که وارد جزییاتش نمیشم! خلاصه که می‌گن این چه سیستم عاملیه که شما دارید و باید هی دستکاری بشه تا کار کنه. در جواب این نکته، فقط همین رو می‌گم:
 به تعداد تمام کاربران گنو/لینوکسی راه برای بکار انداختن سیستم وجود داره! که در مورد سیستم عاملهای دیگه عمرا! و همه باید از یه جوری دیکتاتوری شرکتهای محترم مربوطه رنج بکشن! (شاید هم خوششون بیاد که یک راه حل واحد داشته باشن. خب این سلیقه هست! و این نظر من)

... و اما از هر چه بگذریم، راه‌حل ۳ خوشتر است! (چون به درد همه می‌خوره!)

uswsusp  یا (Userspace Software Suspend)
یکی از این راههای جایگزین، یه برنامه کوچولو که اجازه می‌ده Suspend/Hibernate انجام بشه. این بسته فعلا دوتا برنامه متفاوت داره:
s2ram که سیستم رو به حالت suspend معمولی می‌بره و بعد بیدارش میکنه. (من زیاد روی این بخشش حسابی ندارم، چون معمولا انجام میشه: چه با این بسته و چه با بسته‌های اصلی) این برنامه یه لیست رو از ماشینهایی که حمایت می‌کنه، داره و کارهای لازم رو انجام می‌ده. (مثلا کارهای مربوط به کارت گرافیکی – شما که فکر نمی کنید تصویر یکهو و خود به خود، سیاه بشه!)
s2disk این برنامه با سازوکار خاصی، حافظه رو به فضایی روی دیسک می‌بره.و سیستم رو خاموش می‌کنه و در بوت بعدی، دوباره به حافظه منتقل می‌کنه.
روش نصب از اینجا گرفته شده.
اول نصب:
sudo apt-get install uswsuspقبل از اینکه کاری کنیم یه امتحان بدک نیست! (جلوی ضرر رو هر جا بگیریم، نفعه!)
sudo s2ramاگه کار نکرد و پیام داد Machine is unknown یعنی ماشین شما رو نمیشناسه. اشکالی نداره! به جاش این رو امتحان کنید!
sudo s2ram --forceاگه موفقیت آمیز بود، قدم بعدی امتحان s2disk هست.
sudo s2disk....
اگه این بخش هم با موفقت انجام شد، (به بیان رمانیتکش، ادامه این پست رو دارید بدون ریست کردن و یا شکست می‌خونید!)  وقتشه که فرمان پیشفرض برای Hibernate/Suspend تغییرکنه!
اول باید از فایلهای اصلی یک پشتیبان گرفته بشه. توجه کنید که این دو خط برای 7.04 و 7.10 کار می‌کنه و برای نسخه‌های دیگه باید محل اسکریپتها رو پیدا کرد( مثلا برای 6.10 در usr/share/hal/scripts/ قرار دارن)
sudo cp /usr/lib/hal/scripts/linux/hal-system-power-suspend-linux /usr/lib/hal/scripts/linux/hal-system-power-suspend-linux.bak

sudo cp /usr/lib/hal/scripts/linux/hal-system-power-hibernate-linux /usr/lib/hal/scripts/linux/hal-system-power-hibernate-linux.bak
البته محلی که درنظر گرفته شده می‌تونه تغییر کنه.
sudo gedit /usr/lib/hal/scripts/linux/hal-system-power-suspend-linux
حالا فایل رو کلا خالی کنید و این عبارت رو جایگزین کنید!
#!/bin/sh

/sbin/s2ram --force
وبرای فایل مربوط به Hibernate این کار رو به شکل مشابه انجام بدید:
sudo gedit /usr/lib/hal/scripts/linux/hal-system-power-hibernate-linux
حالا فایل رو کلا خالی کنید و این عبارت رو جایگزین کنید!
#!/bin/sh

/sbin/s2disk
تموم شد!  \\:D/ حالا اگه Hibernate/Suspend انجام بدید، کار می‌کنه(امیدوارم!) اگه کار نکرد، کافیه که فایلهای پشتیبان رو به جای اول برگردونید. و خب شرمنده!
این وسط من چندتا مشکل دیدم:
کامپیز فیوژن (!)، گاهی از دنده ناجورش  :o به روز رسانی می‌شه و هیچ‌جوری درست نمی‌شه. می‌تونید در این مورد به راه حلهای ۱ یا ۲، مراجعه کنید. چون معمولا توی نسخه بعدی درست می‌شه.
دیگه اینکه، وقتی هسته رو به روز رسانی‌ می‌کنید. حتما uswsusp رو دوباره نصب کنید. به تجربه می‌گم، خیلی خوبه!
امیدوارم این شبه(!) راهنما به درد بخوره.
(اگه احیانا ناخواسته، مشکلی توی این پست هست به من اطلاع بدید تا ویرایش بشه!)
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1386، 02:42 ب‌ظ توسط lomion »

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
پاسخ به: شبه راهنما برای uswsusp
« پاسخ #1 : 07 مهر 1386، 12:47 ق‌ظ »
 =D>
سلام،
خدا خیرت بده!
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 07 مهر 1386، 01:27 ق‌ظ »
خیلی عالی بود... مرسی... اگه بتونید ویکیش کنین هم که دیگه حرف نداره! منم با میخ برای اینکه همه ببینن، چسبوندمش!
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1386، 01:29 ق‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

lomion

• مهمان
« پاسخ #3 : 07 مهر 1386، 08:22 ق‌ظ »
جواب من برای ویکی همونه که گفتم! من و یکی هنوز با هم کنار نیومدیم! ;)

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 11 مهر 1386، 03:23 ب‌ظ »
فکر کنم یه چیزی توی مایه های یه شبه ویکی شد. (از اول گفتم، شبه ویکی !!)
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1386، 04:44 ب‌ظ توسط lomion »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 11 مهر 1386، 03:56 ب‌ظ »
 :)
lomion خیلی خوبه که ;) حالا فقط کافیه اولا یه نام مناسب برای راهنما انتخاب کنید مثل UswsuspHowto و این صفحه‌ای که ساختید رو تغییر نام بدید صفحات و نامهای کاریری تو این ویکی CamelCase هستند. http://wiki.ubuntu.ir/WikiName
ضمنا یادتون باشه که عضو صفحاتی که میسازید بشید تا از تغییرات اون صفحه مطلع بشید. قبل از کدها بنویسید [[en]]{{{ و زمان تموم شدن کدها بنویسید }}}[[fa]]
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

lomion

• مهمان
« پاسخ #6 : 11 مهر 1386، 04:31 ب‌ظ »
اسم رو قبول دارم ولی این [en] و [fa] رو من توی ویکی قبلی CompizFusion گذاشتم ولی وقتی توسط ناظر انجمن ویرایش شد به این صورت در اومد. من هم ویکی ویرایش شده‌ام رو مبنای این یکی قرار دادم.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #7 : 11 مهر 1386، 04:43 ب‌ظ »
خیلی باحال شده لومیون!  ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

lomion

• مهمان
« پاسخ #8 : 11 مهر 1386، 04:46 ب‌ظ »
 :P ممنون. کمک دوستان بود...  ;D

آفلاین amin1373

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
« پاسخ #9 : 15 آبان 1387، 12:17 ق‌ظ »
آقا وقتی من می زنم این بسته رو نصب کنه می گه که این بسته نصب هست.
وقتی هم می زنم
sudo s2ram
یا
sudo s2ram --force
یا
s2disk
هیچ کدام کار نمی کند
باید چه کار کنم؟

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #10 : 15 آبان 1387، 12:29 ق‌ظ »
احسنت +۱

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
« پاسخ #11 : 12 فروردین 1390، 06:12 ب‌ظ »
سلام به همگی
آقا من نیاز به suspend دارم اما هر کاری که شما گفتید هم انجام دادم (wiki مربوط به uswsusp رو هم دقیقا انجام دادم) ولی نشد
ضمنا ubunut 9.04  دسکتاپ دارم و سیستمم هم اینه
Intel Core 2 Quad Q 6600
4 Gig
32-bit
Nvidia Ge Force 9500 GT
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

مرسی
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را