انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب fglrx در اوبونتو ۱۰.۱۰  (دفعات بازدید: 2343 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
نصب fglrx در اوبونتو ۱۰.۱۰
« : 17 اردیبهشت 1390، 06:40 ب‌ظ »
سلام دوستان من آخرین آپدیت کارت گرافیکموم گرفتم (کارت گرافیکم ati 5470) و نصبش کردم . اما تو قسمت addition driver  این پیغام امومده ATI/AMD propeietary FGLRX graphic driver
وقتی روی دکمه active  کلیک می کنم بعد از چند ثانیه پیغام میده که    Failed to fetch cdrom:[APTonCD for ubuntu maverick - amd64 (2010-10-23 13:43) DVD1]/packages/libc6-i386_2.12.1-0ubuntu7_amd64.deb File not found

کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: نصب fglrx در اوبونتو ۱۰.۱۰
« پاسخ #1 : 23 اردیبهشت 1390، 12:07 ق‌ظ »
اگه نصب شده دیگه از درایوری که پیغامش رو میده استفاده نکنید. اون درایور پیشنهادی حداقل قابلیت ها رو فعال میکنه. اون پیغام هم برای این هست که شما سی دی که با APTonCD ایجاد کردید رو اضافه کردید به لیست مخازن و حالا پیغام میده که سی دی رو داخل درایو قرار بدید، و شاید برای نصب خیلی از برنامه ها بیاد که ماونت کردن گاهی وقت ها جواب نمیده! می تونید سی دی رو از بخش software source غیر فعال کنید.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1390، 10:42 ق‌ظ »
سلام دوستان من آخرین آپدیت کارت گرافیکموم گرفتم (کارت گرافیکم ati 5470) و نصبش کردم . اما تو قسمت addition driver  این پیغام امومده ATI/AMD propeietary FGLRX graphic driver
وقتی روی دکمه active  کلیک می کنم بعد از چند ثانیه پیغام میده که    Failed to fetch cdrom:[APTonCD for ubuntu maverick - amd64 (2010-10-23 13:43) DVD1]/packages/libc6-i386_2.12.1-0ubuntu7_amd64.deb File not found

شما میتونید از synaptic برای حذف/نصب استفاده کنید.
هیچ وقت گرفتن درایور کارت گرافیک به صورت فایل .deb در اوبونتو کار خوبی نیست و در اکثر مواقع جوا هم نمیده.
برای اینکه درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید این بهترین راه هست که از پکیج های پیشنهادی خود اوبونتو استفاده کنید.
برای آپدیت دو راه دارید:
۱)در synaptic بر روی گزینه reload کلیک کنید و پس اتمام سینک کردن بر روی گزینه mark all upgrade کلیک کنید.و تمامی پکیج های پیشنهادی رو نصب کنید.
این راه بسیار مطمئن هست.
۲)در ترمینال دستورات زیر را به ترتیب بزنید:
sudo apt-get remove fglrx*sudo apt-get updatesudo apt-get upgradesudo apt-get install fglrx*sudo aticonfig --initialsبرای هر کد باید صبر کنبد تا عملیات کد قبلی تمام شود.
برای این کار حتما باید به اینترنت متصل باشید.
اگر مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشید.

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #3 : 25 اردیبهشت 1390، 01:23 ق‌ظ »
@AliRezaiMi، لینک درایوری که از سایت سازنده گرفته بشه، بهتر از. درایور پیشنهادی اوبونتو هست و درایور پیشنهادی اوبونتو نصبش برای ati mobility ها تاثیری نداره (در تراشه های جدید)، مثلا افکت ها رو نمیشه فعال کرد، و وقتی قابلیت افکتو نتونه فعال کنه، برنامه های 3D کار نمیکنه من امتحان کردم.
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1390، 01:27 ق‌ظ توسط جلال »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #4 : 25 اردیبهشت 1390، 12:08 ب‌ظ »
@AliRezaiMi، لینک درایوری که از سایت سازنده گرفته بشه، بهتر از. درایور پیشنهادی اوبونتو هست و درایور پیشنهادی اوبونتو نصبش برای ati mobility ها تاثیری نداره (در تراشه های جدید)، مثلا افکت ها رو نمیشه فعال کرد، و وقتی قابلیت افکتو نتونه فعال کنه، برنامه های 3D کار نمیکنه من امتحان کردم.
دوست عزیز درایوری که خود سایت ati عرضه میکنه نصب تقریبا سختی داره که در اکثر موارد به بن بست می خوره!!
اما اینکه میگید برای برخی تا ثیر نداره باید خدمتتون بگم که بنده دارم از همین روش از گرافیکم استفاده میکنم.