انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور تمام ویژگیهای لینوکسم را به یک کامپیوتر دیگر منتقل کنم  (دفعات بازدید: 1346 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین نگاه سرد

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
  • حضور تو ظهور حادثه ای ناب
با سلام به همه دوستان..
توی انجمن نتونستم راهنمایی مناسبی پیدا کنم...
سوالم اینه:
من توی یک کامپیوتر دیگه اوبونتوی کارمیکم رو می خوام نصب کنم... اما واقعا خیلی وقت گیر و پر هزینه اس که اون همه نرم افزار و تنظیماتشون رو دوباره نصب کنم... آیا این امکان وجود داره که با کپی کردن فولدرها و یا چیزی شبیه به این کار تمام تنظیمات ، فایلها و نرم‌افزارها رو به سیستم جدید منتقل کنم؟
با درود...
چرا اوبونتوی ما اینقدر گمنامه؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
dd if=/dev/sdaX of=/dev/sdaYبه جای X اوبونتوی نصب شده و به جای Y یکی از درایوهای آن سخت دیسک دیگر
بنده نیازموده ام لاکن با نگرش به اینکه دوستان فرمودند اوبونتوی نصب شده نیز به سخت افزار حساس نیست باید بتوان همچین کاری کرد .
روش دوم :
mkisofs -o backup.iso -RJ /dev/sdaX
« آخرین ویرایش: 14 اردیبهشت 1390، 01:16 ق‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین sahba.

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
با سلام
شما با نصب برنامه Remastersys یک بک اپ از لینوکس بگیرید و بعد اونو از طریق فلش مموری یا رایت dvd روی سیستمهای دیگه نصب کنید

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
dell recovery رو من برا انتقال دسکتاپ به لپ تاپ یه بابایی استفاده کردم عالی بود.
 apptocd هم واسه بک آپ گرفتن از فایل های دب برنامه های نصب شده. البته اگه با apt-get clear پاکشون نکرده باشید.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،