انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با یونیتی در اوبونتو 11.04 (حل شد)  (دفعات بازدید: 1505 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
مشکل با یونیتی در اوبونتو 11.04 (حل شد)
« : 08 اردیبهشت 1390، 11:30 ب‌ظ »
سلام و عرض ادب

امروز اوبونتو 11.04 رو دانلود و نصب کردم
بعد از دستکاری های زیاد و چند تا کرش کوچیک که نسیبم شد، رفتم سراغ compiz و شروع کردم به تغییر دادن گزینه ها.
یکی از گزینه هایی که می خواستم تغییر بدم Desktop wall بود که می خواستم به جای اون از Desktop Cube استفاده کنم.
ارور داد که این دوتا گزینه با هم مشکل داره و باید Desktop wall رو غیر فعال کنه. وقتی خواست Desktop wall رو غیر فعال کنه ارور داد که این گزینه توسط پلاگین Unity توی Compiz استفاده میشه و من هم نامردی نکردم و پلاگین Unity رو  هم غیر فعال کردم که نهایتا یهو Panel ها و همه چیز غیر فعال شد و الآن فقط آیکن های روی دسکتاپ باقی مونده.  ](*,)
توی گنوم 2.6 از گنوم پنل استفاده میشه و توی دسکتاپ اوبونتو از یونیتی که من الآن به هیچ کدوم دسترسی ندارم
به نظرم اگه تنظیمات compiz رو به حالت اول برگردونم همه چیز درست بشه ولی اینکه چطوری اصلا بلد نیستم.

اگر که راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1390، 12:46 ق‌ظ توسط Sir-Shadow »

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
پاسخ به: مشکل با یونیتی در اوبونتو 11.04 (حل شد)
« پاسخ #1 : 09 اردیبهشت 1390، 12:56 ق‌ظ »
نمی دونم چرا مثل همیشه نرفتم سراغ گوگل آخه احساس می کردم روز اول انتشاره و چیزی دستمو نمیگیره

به نظر میرسته که این مشکل برای خیلی ها پیش اومده چون با یه سرچ به مطالب مشابه زیادی برخورد کردم.
قضیه اینه که با این کاری که من کرده بودم پلاگین یونیتی در کامپیز غیر فعال شده بود.
اگر می تونید ترمینال رو باز کنید که هیچ اگر نمی تونید
کافیه سیستم رو log out کنید، البته نمیشه پس بهتره ریست کنید، بعد سیستم رو تحت کنسول بالا بیارید (هنگام انتخاب یوزر به جای دسکتاپ ubuntu گزینه ی ترمینال رو انتخاب کنید)
در ادامه این کد ها رو امتحان کنید
unity --reset
unity --replace
در واقع نمی دونم کدوم یکی کارم رو راه انداخت.

موفق باشید.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #2 : 09 اردیبهشت 1390، 03:51 ب‌ظ »
بی تردید دستور unity --reset مشکل شما را برطرف کرده است. Unity بسیار جوان است و میان آن و Compiz ناهماهنگی هایی وجود دارد پس بهتر است در دستکاری تنظیمات Compiz بسیار با احتیاط عمل شود.

* نکته مهم درباره مشکل شما این است که تلاش خودتان در حل آن قابل ستایش است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #3 : 21 اردیبهشت 1390، 04:23 ب‌ظ »
نمی دونم چرا مثل همیشه نرفتم سراغ گوگل آخه احساس می کردم روز اول انتشاره و چیزی دستمو نمیگیره

به نظر میرسته که این مشکل برای خیلی ها پیش اومده چون با یه سرچ به مطالب مشابه زیادی برخورد کردم.
قضیه اینه که با این کاری که من کرده بودم پلاگین یونیتی در کامپیز غیر فعال شده بود.
اگر می تونید ترمینال رو باز کنید که هیچ اگر نمی تونید
کافیه سیستم رو log out کنید، البته نمیشه پس بهتره ریست کنید، بعد سیستم رو تحت کنسول بالا بیارید (هنگام انتخاب یوزر به جای دسکتاپ ubuntu گزینه ی ترمینال رو انتخاب کنید)
در ادامه این کد ها رو امتحان کنید
unity --reset
unity --replace
در واقع نمی دونم کدوم یکی کارم رو راه انداخت.

موفق باشید.

منم با همین مشکل برخوردم.
مفید بود
و ما میطوانیم