سلام دوستان
خواستم بدونم چطوری شماها وقتی یه برنامه رو میخواید نصب کنید نامشو میدونید؟
مثلا :
sudo apt-get install NameProgram
NameProgram = نام برنامه
اون قسمت نام برنامه رو از کجا میارید و مینویسد ؟
بطور مثال من میخوام یک آنتی ویروس نصب کنم . از کجا بدونم اسم اون آنتی ویروسی که میخوام نصب کنم چیه ؟
و یک سوال دیگه اینکه این برنامه های نصبی که ما توسط دستور ترمینال نصب میکنیم کجا قرار دارند فایل نصابشون ؟ طبیعتا باید از توی اینترنت باشه که ترمینال فایلشو میگیره و نصب میکنه . کجای اینترنته ؟ خود ابونتو تو هاستش داره ؟ این مخازن کلا چیه و کجاست ؟
بازم معذرت میخوام سوال خیلی شد ولی یکیه کلا .
راستش متوجه قسمت اول سوالت نشدم!! خب هر نرم افزاری اسم داره دیگه! مثلا اینترنت اکسپلورر... گوگل کروم، فایرفاکس و ... اینا همه اسم هستن.
مثال خودت رو جواب میدم:
اول باید بدونی چه آنتی ویروس هایی در دنیا وجود داره. مک آفی، نورتن، ناد32، کسپرسکی، اوست، آویرا و ...
بعدش باید ببینی نرم افزاری که میخوای نصب کنی برای لینوکس هست یا نه. نرم افزارهای ویندوز روی لینوکس اجرا نمیشن.
مثلا نمیتونی آنتی ویروس مک آفی رو اینجا نصب کنی؛ ولی آنتی ویروس اوست (avast) برای لینوکس هم وجود داره که میتونی بری از سایتش دانلود کنی:
http://www.avast.com/linux-home-edition#tab4در مورد منابع نرم افزار اگه ساده بگم:
ubuntu software center رو باز کن. بعدش از منوی edit گزینه software source رو انتخاب کن. در قسمت Download From میتونی هاست های اوبونتو در سرتاسر جهان رو ببینی.
درواقع نرم افزارها و آپدیت ها روی این هاست ها قرار میگیرن. این هاست ها در کشورها و نقاط مختلفی در دنیا قرار دارن.
نمیدونم جواب سوالت همینا بود یا نه...