انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: NVIDIA Geforce 8400 GS آیا وجود داره ؟  (دفعات بازدید: 4172 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sha2ow

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
NVIDIA Geforce 8400 GS آیا وجود داره ؟
« : 13 تیر 1390، 02:46 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان خسته نباشید من عضو جدید هستم و خوشحالم که در جمع شما هستم

عذر می خوام یه سوالی داشتم

خوب اول یه توضیحی بدم من مادر بردم M3N78-EH هست و جستجو کردم و دیدم اصلاً برای مادربرد سیستم من درایوری برای اوبونتو وجود نداره و همین طور بک ترک

و پرسجو کردم و متوجه شدم ظاهراً باید تک تک سخت افزار ها مثل مودم گرافیک و ... رو دونه دونه دانلود کنم نصب کنم

حالا من ظاهراً تونستم مودم رو دانلود کنم اما هنوز نصب نکردم

سوالی که دارم این هست من مدل کارت گرافیکم : NVIDIA Geforce 8400 GS (Microsfot Coprations WDDM v1.1) Linux Driver

آیا درایوری برای اوبنتو درایوری هست برای این مدل ؟

و اگر هست از کجا دانلود کنم کسی از دوستان دارن ؟؟

بعد اینکه آیا این درایرو روی بک ترک نصب میشه ؟ چون من شنیدم بک ترک پایش اوبونتو هست

آفلاین hkh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
پاسخ به: NVIDIA Geforce 8400 GS آیا وجود داره ؟
« پاسخ #1 : 13 تیر 1390، 03:22 ب‌ظ »
اولا بهتون خوش آمد میگم.
امیدوارم توی دنیای لینوکس بهتون خوش بگذره و مشکلاتش رو با خلاقیت خودتون و کمک دوستان حل کنید.

مادربوردتون فکر نکنم با لینوکس مشکلی داشته باشه ولی دوستان دیگه بهتره نظر بدن.

اما من خودم همین کارت گرافیک رو دارم.
راستش سری Geforse 8 بدترین کارت گرافیک برای لینوکس هست.
بهترین راه برای توزیع های قدیمی تر اوبونتو (مثل 9.04 یا 10.04) دانلود درایور از خوده سایت NVIDIA هست.

اما خوشبختانه توی اوبونتو 11.04 می تونید از داخل خوده اوبونتو خیلی ساده درایور کارت گرافیک رو دانلود و نصب کنید. که به شدت هم توصیه میشه!

----------------------------------

* فقط میمونه یه نکته خیلی مهم:

اول که سی دی رو میذاری قبل از اینکه بوت شروع بشه یه لوگویی پایین صفحه میاد که با زدن اینتر گزینه ها نمایش داده میشه.
کلید F6 رو میزنی و توی منویی که باز میشه گزینه nomodeset رو با اینتر تیک میزنی و دکمه Esc رو بزن تا بسته بشه و بعد روی گزینه Try... کلیک کن.

صبر میکنی تا اوبونتو بالا بیاد. حالا روی آیکون install کلیک کن تا نصب تموم بشه. بعد از نصب سیستم رو ریبوت کن.

وقتی بوت لودر گراب اومد دکمه  e رو بزن.
حالا باید دوتا کلمه quit splash رو پاک کنی و به جاش بنویسی nomodeset و کلید ترکیبی Ctrl+X رو بزن تا سیستم بوت بشه.
« آخرین ویرایش: 13 تیر 1390، 03:31 ب‌ظ توسط hkh »

آفلاین Sha2ow

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 13 تیر 1390، 03:45 ب‌ظ »
اول تشکر کنم بخاطر مهمان نوازی خوبتون . ممنون .

دوم بیبینید من اصلاً درایورش رو ندارم برای نصب . بعد اینکه من الان بک ترک رو ریختم بعد موقع لود میزنه اوبونتو جستجو کردم ظاهراً بر پایه اوبونتو .

بعد گفتن اگر درایور ابنتو رو نصب کنی نصب گرافیک نصب میشه چون خودم هم که گشتم برای بک ترک چیزی نبود بخاطر همین جستجو کردم و شناس آوردم که به اینجا رسیدم

الان مشکل اینجاس که من این درایور رو از کجا دانلود کنم ؟؟

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #3 : 13 تیر 1390، 03:51 ب‌ظ »

نقل‌قول
خوب اول یه توضیحی بدم من مادر بردم M3N78-EH هست و جستجو کردم و دیدم اصلاً برای مادربرد سیستم من درایوری برای اوبونتو وجود نداره و همین طور بک ترک

یعنی جی؟

شما سیستم رو آماده کردین یا قرار که بعد اسمبل کنید.

نقل‌قول
و پرسجو کردم و متوجه شدم ظاهراً باید تک تک سخت افزار ها مثل مودم گرافیک و ... رو دونه دونه دانلود کنم نصب کنم

برای ابونتو  اینجا رو نگاه کنید.مودم هم دورش تموم شده.

برای بک ترک هم توی ورژن 5 یا bt5 خودش وایرلس میشناسه و نیازی به درایور وایرلس نداره(لااقل برای من که چند بار نصب کردم وایرلس رو شناخت) و توی نسخه 5 دقیقا محیط ابونتو رو خواهید دید(تا نسخه 4 محیط کا دی ای بود) .ولی متاسفانه بک ترک با گرافیک بطور کلی یه کم مشکل داره حتی این نسخه جدید، که نباید انتطار داشته باشید به اندازه ابونتو از گرافیک پشتیبانی کنه.خیلی جا برای پیشرفت داره.
برای بک ترک 5  اینجا مراجعه کنید.

و ما میطوانیم

آفلاین Sha2ow

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 13 تیر 1390، 04:16 ب‌ظ »
دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی فکر کنم سوالم رو درست متوجه نشدید من مشکل مدوم را تا حدی حل کردم الان مشکلم تو گرفیک هست

در ضمن توی انجمن بک ترک رفتم ثبت نام کردم

بعد تاپیک زدم رفتم دیدم تاپیکم نیست .

گفتم شاید باید مدیر اکتیو کنه بعد رفتم 3 روز بعد سر زدم هیچ خبری نبود کهع هیچی بخلاطر سوالم احار هم میدن البته به میلم !!!!!! نه اکانتم

آفلاین Sha2ow

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 13 تیر 1390، 04:28 ب‌ظ »
ممکنه دوستان کمک کنن ....