انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نداشتن تصویر بعد از نصب درایور  (دفعات بازدید: 4729 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdi68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
نداشتن تصویر بعد از نصب درایور
« : 22 اردیبهشت 1390، 08:45 ب‌ظ »
سلام
کارت گرافیک لبتاب من ATI Mobility Radeon Premium Graphics هست وقتی درایور از طریق خود اوبونتو دانلود میکنم بعد ریستارت دیگه تصویر ندارم ! یعنی سیستم بوت میشه ولی تصویر خاموش هست ! تو سایت HP فقط درایور های مربوط یه ویندوز هست از کچا میتونم درایور های لینوکسی ATI بیدا کنم ؟
متشکرم

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: نداشتن تصویر بعد از نصب درایور
« پاسخ #1 : 22 اردیبهشت 1390، 11:48 ب‌ظ »
از لینک زیر میتونی دانلود کنی، امیدوارم تنها مشکل لپتاپت باشه :)

آفلاین mahdi68

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 اردیبهشت 1390، 12:48 ق‌ظ »
ممنون دوست عزیز , نه تنها مشکلش این نیست ! تو یه بست دیگه هم مطرح کردم  بعد نصب اوبونتو وقتی با ویندوز بالا میام چک دیسک میکنه و بعد اینکه سیستم ریستارت میکنم دیگه نه گراب بالا میاد و نه MBR

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 23 اردیبهشت 1390، 08:01 ب‌ظ »
به نظر من هارد دیسک بد سکتور داره یا پارتیشن تیبل مشکل پیدا کرده. تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که شما یه backup از فایل ها بگیری و هارد رو فرمت سطح پایین کنی (http://en.wikipedia.org/wiki/Dd_%28Unix%29) و دوباره پارتیشن بندی کنی و بعد از نصب ویندوز اوبونتو رو نصب کنی. البته اگه تو لینوکس به اینترنت دسترسی داری می تونی از sun virtual machine استفاده کنی و از این طریق ویندوز هم داشته باشی.
« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1390، 08:03 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین mahdi68

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 23 اردیبهشت 1390، 08:40 ب‌ظ »
من چحوری میتونم بفهمم که هاردم بدسکتور داره یا نه ؟ چون وقتی اوبونتو پاک میکنم و دوباره نصب میکنم گراب بدرستی بالا میاد و تا ویندوز اجرا نکردم همه چی درسته ولی وقتی ویندوز اجرا میکنم بازم این مشکل پیش میاد

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 اردیبهشت 1390، 03:00 ق‌ظ »
نوع پارتیشن لینوکس با ویندوز فرق میکنه. به همین دلیل ممکنه شما در اوبونتو مشکلی نبینی، اما در ویندوز چرا (یا بلعکس!). این برنامه ها خیلی خوب جواب کار رو میدن:
HDAT2 برای پیدا کردن و فیکس بد سکتور http://www.hdat2.com
از TestDisk هم می تونی برای چک کردن پارتیشن تیبل استفاده کنی. هر دو از برنامه های بسیار خوبی هستند. http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

[بکاپ] فراموش نشه

// از ویندوز غیر اوریجینال استفاده می کنی دیگه؟

« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1390، 03:08 ق‌ظ توسط جلال »

آفلاین mahdi68

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 24 اردیبهشت 1390، 12:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
نوع پارتیشن لینوکس با ویندوز فرق میکنه. به همین دلیل ممکنه شما در اوبونتو مشکلی نبینی، اما در ویندوز چرا (یا بلعکس!). این برنامه ها خیلی خوب جواب کار رو میدن:
HDAT2 برای پیدا کردن و فیکس بد سکتور http://www.hdat2.com
از TestDisk هم می تونی برای چک کردن پارتیشن تیبل استفاده کنی. هر دو از برنامه های بسیار خوبی هستند. http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

این برنامه ها تست میکنم و نتیجه میگم . در ضمن من با fedora و suse این مشکل ندارم و فقط رو اوبونتو این مشکل پیش میاد .

نقل‌قول
// از ویندوز غیر اوریجینال استفاده می کنی دیگه؟
نه از ویندوز اوریجینال که رو لپ تاپ بود استفاده میکنم . مگه فرقی داره ؟

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 اردیبهشت 1390، 01:48 ق‌ظ »
اینکه گفتی «در سوزه و فدورا این مشکل ندارم»، پس من جواب سوال شما رو نمی دونم چی میشه.
اما درمورد ویندوز اوریجینال، در لپتاپ های HP تا اونجایی من دیدم و یادم هست، سه پارتیشن پرایمری توسط دیسک اوریجینال لپتاپ ساخته میشه و اگر شما بخوای پارتیشن پرایمری دیگه ای برای نصب بسازی باید یکی از پارتیشن های ویندوز رو که برای بکاپ هست رو حذف کنی یا اینکه اگه نخوای این کار رو بکنی باید پارتیشن ویندوز رو که یک تک پارتیشن هست و ویندوز و تمام فایل های شما در همین تک پارتیشن نگهداری میشه رو تغییر اندازه بدی تا بتونی لینوکس رو در فضای خالی باقی مانده نصب کنی، که یه پیکربندی بسیار بد میشه و در بیشتر مواقع هم سیستم دچار مشکل میشه (لپتاپ خود من hp هست و این مشکل رو داشتم، الان فقط اوبونتو دارم و مجبور شدم برای جواب به مشتری ویندوز رو نصب کنم البته به صورت virtual و هیچ مشکلی در کار با ویندوز ندارم، فایل ها رو میتونی با پوشه home لینوکست شر کنی. البته برای کار به صورت virtual نیاز هست که یک پردازنده و گرافیک قوی داشته باشی تا کار به صورت virtual برات فرقی با نصب مستقیم ویندوز روی هارد نداشته باشه).

آفلاین mahdi68

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 31 اردیبهشت 1390، 02:23 ب‌ظ »
سلام
من هنوز نتونستم مشکل گرافیکمو حل کنم درایور که پسوند .run داره از سایت سازنده دانلود و نصب کردم ولی بعد ریست سیستم دیگه تصویر ندارم

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
« پاسخ #9 : 31 اردیبهشت 1390، 11:56 ب‌ظ »
به نظر من باید به طور دستی گرافیکتونو نصب کنید

آفلاین -

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 01 خرداد 1390، 12:44 ق‌ظ »
من به شکل زیر گرافیکو نصب می کنم،
sudo apt-get remove --purge xserver-xorg-video-radeonبعد با کاربر روت درایور رو نصب کن:
sh ati-driver-installer-11-3-x86.x86_64.runو بعد
sudo aticonfig --initial -f
sudo aticonfig --input=/etc/X11/xorg.conf --tls=1
و بعد از انجام کارهای بالا کامپیوتر رو ریبوت کن و با دستور زیر تست کن که کارت گرافیکت به درستی راه اندازی شده:
fgl_glxgears
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1390، 12:48 ق‌ظ توسط جلال »