انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود نکن چون کارت می خوابه!!!!  (دفعات بازدید: 2196 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
دانلود نکن چون کارت می خوابه!!!!
« : 16 شهریور 1386، 10:24 ب‌ظ »
دوستان عزیز  و گرامی من سلام. :)  لطفا این متن رو دقیق بخونین و در صورت امکان به من کمک کنید:
چند روز قبل در نصب مودم مشکل داشتم.  ](*,) مودم من اینه: ADSL ASUS AM620 USB COMBO ROUTER
دارای LAN و USB
دو تا کامپیوتر دارم یه PC و یک DELL 6400
قبلا PC با کابل USB به نت وصل می شد و DELL با LAN
من هر چی تلاش کردم نشد PC رو با USB نصب کنم  :'( پس تصمیم گرفتم با LAN کانکت بشم که به راحتی تونستم این کار رو انجام بدم. اما از اون روز به بعد یه مشکل برام پیش اومده.  >:( بدون استثنا در حالتی که دارم دانلود می کنم یا مثلا به موسیقی Online گوش می دم دیگه هیچ PAGE باز نمی شه و انگار تمام پهنای باند به دانلود اختصاص پیدا می کنه و اون یکی هم یعنی همون DELL هم باید معطل بمونه تا دانلود تموم بشه! ‌این مشکل رو تو ویندوز  (که لعنت خدا بر آن باد)  8) نداشتم... برام عجیبه!  :o‌ کسی ایده یا نظری داره؟  ???
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
پاسخ به: دانلود نکن چون کارت می خوابه!!!!
« پاسخ #1 : 17 شهریور 1386، 12:32 ق‌ظ »
سلام،
فکر کنم طبیعیه! برای منم همین جوریه.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 17 شهریور 1386، 12:39 ق‌ظ »
چطور ممکنه؟ با اینترنت 128 فکر نمی کنم طبیعی باشه. مثلا برای دانلود یه فایل 100KB که نباید همه سیستم معطل بشه!‌برای این می گم طبیعی نیست چون در محیط ویندوز چنین مشکلی ندارم. نمی دونم والا!!!  ::)
-------

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #3 : 24 شهریور 1386، 09:25 ق‌ظ »
یکمی طبیعی هست!

توجه داشته باش که وقتی شما داری این طرف دانلود می کنی ! تقریبا باد رو کامل گرفتی! و اون یکی مجالی برای شروع کار نداره! خصوصا که وب پیج ها پر از فایل های ریزه ریزه هیتند و همین که شروع به دانلود کنند تمام شدند و فایل بعدی هم نیاز به هماهنگی داره تا شروع به دنلود کنه و این با توجه به اندک بود باندی که براش موجود هستش سخته!

سعی کن رو فایل مجزا به صورت موازی و همران روی دو تا شون با هم بزنی دانلود شده! و فایل ها هم بزرگ باشند!
می بین یکه تقریبا بعد از مدتی یک میانگینی از سرعت به هر دو رسیده! به شرطی که از منابعی در یک حد دانلود کنی! یا اصلا یک فایل مشترک رو از یک جا دانلود کن که حرف و حدیث هم نداشته باشه!

این که توی ویندوز هم این مشکل رو نداشته ! نمی دونم شاید لینوکس به بسته های ارسالی مودم باری تنظیم نرخ ارسال به صورت پیش فرص توجه نمی کنه! اام در این مورد باید دوستان حرفه ای نظر بدهند.

چون من توی لینوکس که در حال خود کشی هستم! دیگه اون یکی سیستم ویندوزم نفسش در نمی یاد!
البته من هر  سیستم  رو به یک هاب وصل کردم و مودم دی اس ال رو هم به هاب!
اما مشکل به این حادی که شما دارید ندارم.

البته روش هایی برای مدیریت پهنای باند هست! ولی در حد روتر ها هستش! فکر کنم لایه سومی هاش!
نه این مودم های دی اس ال که عرف بازار هستند.
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 24 شهریور 1386، 03:25 ب‌ظ »
مرسی از جوابت.
نه این مودم ها چنین امکانی ندارند. احتمال فراوون شما حق داری لینوکس به بسته های ارسالی مودم باری تنظیم نرخ ارسال به صورت پیش فرص توجه نمی کنه. احتمالا در اینجا زمانی که درخپاستی برای دانلود یک فایل با هر حجمی چه بزرگ چه کوچیک ارسال می شه به محض گرفتن پاسخ نهایت پهنا به اون اختصاص داده می شه و حتی من در لحظاتی بیشتر از حدی که برام در نظر گرفته شده یعنی ۱۲۸ دانلود دارم!!!!‌اینش خوبه البته  ;) اما در زمان دانلود حتی سبک ترین صفحه ها که ۱۰۰٪ متن بدون حتی یک تصویر هم هستند لود نمی شن!!!!!‌خلاصه وقتی دانلود شروع می شه تنها کار مثمر ثمر برای من گوش دادن به موسیقی است  :( می سازیم آقا می سازیم اما شروع کردم به تحقیق تا دلیل رو کشف کنم  8)
-------