انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: كدام را انتخاب كنم؟ مسئله اين است (هم انديشي  (دفعات بازدید: 1809 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir.Mansoury

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
با سلام :)

يكي از مهمترين مشكلاتي كه دوستان تازه آشنا شده با دنياي لينوكس دارند، اين است كه وقتي وارد اين دنيا ميشوند، روبروشون ده ها توزيع لينوكس را ميبينند كه دچار چنين حالتي ميشن  ](*,)

چرا؟!!!!

چون اينقدر توضيع مختلف ميبينند كه نميدونند كدامشون را انتخاب كنند.

كسي كه وارد دنياي لينوكس ميشه معمولا در انتخاب توزيعش ميمونه. معمولا هم فدورا،ابونتو،مينت و دبيان است .

چيزي كه ما احتياج داريم اينه كه اين 4 توزيع را بطور ساده بهشون معرفي كنيم.

gnu-kde .... را بهشون معرفي كنيم.
تفاوتها شباهتها مزايا و معايب هركدام.

بطور مثال:
من خودم به شخصه هم مجبورم RPM را ياد بگيرم و هم DEB .

براي RPM فدورا را نصب كردم و مقداري باهاش كار ميكنم.

اما deb:
هنوز دارم بين ابونتو و مينت لي لي بازي ميكنم.

گفتمدوره هم جمع بشيم يك فكري مقاله اي ايجاد كنيم كه يك بار براي هميشه اون را بصورت PDF در اختيار همه قرار بديم.

اما چيزي كه من معتقدم يك لينوكس كار حرفه اي هم بايد RPM را ياد بگيره هم DEB.

twitter.com/AmirMansoury

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
آره منم از سال پیش که با لینوکس آشنا شدم این فقر رو احساس می کردم
یه مقاله ای چیزی که همه آنچه که یک تازه کار باید بدونه از اینکه گنو چیه و توزیع چیه تا... بقول شما rpm و deb و زیباسازی دستکتاپ و ...
مثلا خود شما بخواین به یکی بگید برو در مورد لینوکس بخون نمیگه چه سایتی؟ شما چی میگید مقاله های تکنوتاکس که خیلی هاشون قدیمی شدن بعدشم مقاله های حرفه ای با مقاله هایی که واسه تازه کارا می نویسند یک جاست.
دنبال این بودم و هستم که یه سایتی بسازیم که تمام اینارو مرحله به مرحله به طرف بگه حالا انشاءالله یه 10 تا 12 روز دیگه کامل سیستم سایتو توی یک تاپیک جداگونه میگم
یاعلی
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1618
    • در دفاع از آزادی بیان
شما که داری روی این کار می کنی می دی روی اینکه «توزیع» درست است هم کار کن. ممنون.

حرفت هم کاملا درسته. بلد بودن اوبونتو به معنی بلد بودن لینوکس نیست. همونطور که سی بلد بودن به معنی برنامه نویس بودن نیست. برای «بلد بودن» لینوکس، طرف باید مفهوم گنو/لینوکس رو بدونه. بفهمه دایرکتوری ها چی هستن و نقش هر کدوم چیه و اجزای سیستم رو درک کنه. بعد می تونه با ده دقیقه راهنما خوندن با هر توزیعی کار کنه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
در گام اول کسی که به دنیای گنو/لینوکس پا میزاره باید متوجه باشه که یکی از علت های قدرتمند بودن دنیای متن باز تنوع در اونه و این تنوع از خود سیستم عامل شروع میشه تا به برنامه های کاربردی میرسه ...
این که سه یا چهار توزیع به کاربرهای تازه کار معرفی بشه هیچ دردی رو دوا نمیکنه چرا که معیارهای انتخاب به اندازه تعداد افرادی که دست به انتخاب میزنن گوناگون و متفاوته به همین دلیل دیدگاه و رویکرد هیچ دو نفری در انتخاب توزیع و یا برنامه ها یکی نخواهد بود ...
بهترین کار آموختن مبانی و مشترکات توزیع های مختلف به افراد هست چرا که اگر شخصی با مبانی آشنا باشه به راحتی میتونه بعد از مدتی که ظرافت ها و ریزه کاری های اختصاصی یک توزیع خاص رو یاد گرفت اقدام به استفاده از اون بکنه (دقیقا مثل برنامه نویسی میمونه که اگر با یک زبان آشنا باشید خیلی سریع میتونید یک زبان جدید رو بیاموزید).
هیچ وقت به کسی ماهی ندید بلکه به اون ماهی گیری یاد بدید ...
من الان میتونم در مورد فدورا (و سنت او اس) - دبیان (و مشتق اون یعنی اوبونتو) و نهایتا فری بی اس دی در اینجا مطلب بنویسم -بویژه با رویکرد شبکه (چون با این توزیع ها کار کردم) ولی تا الان تمام سعیم این بوده از مقایسه و در اختیار قرار دادن دیدگاه خودم (به دیگران) حذر کرده و به جای اون زیرساخت ها (یی که با اونها آشنایی دارم) رو در اختیار کسانی که مشتاق مهاجرت و یا یادگیری هستن قرار بدم ...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
پاسخ به: كدام را انتخاب كنم؟ مسئله اين است (ه 
« پاسخ #4 : 21 خرداد 1390، 07:59 ب‌ظ »
هسسته و خیلی از مفاهیم پایه ای در همه سیستم عامل ها به یک شکل هستند.
اما در مدریریت پکیج های نرم افزار ها در انتخواب نرم افزار نوع انتشار و کاربر هدف با هم تفاوت هایی دارند.
مثلا اوبونتو سیستمی است برای کسانی که دوست دارند با یک سیستم عامل لینوکسی بدون هیچ سرو کله زدن خاصی نصبت به دیگر دیسترو ها از آن استفاده کنند.
 یا اسلاکویر برای کاربران حرفه ای تراست که باید نرم افزار ها را روی آن کامپایل و نصب کرد.
ولی اوبونتو راحت به وصیله پکیج نرم افزار نصب می کنید و همچنین در سوزه و فذورا با این تفاوت که این ها rpm بیس هستند. تفاوت ها در این نوع مسایل هست
 که وجود داره و کاربر هم باید یک کدوم رو بر اساس نیاز خودش انتخاب کنه.
یا مثلا یه سیستم قدیمی داره می خواد زندش کنه پاپی نصب می کنه یا یه نت بوک داره روش میگو می ریزه یا رو موبایلش میمو و آندروید استفاده می کنه یا مثلا رو لب تاپش آرچ می ریزه رو پی سی اوبونتو یا برعکس .

بستگی به کاری که می خواد کاربر انجام بده و تجربه ای که تو استفاده کردن بدست می آد.
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1390، 03:15 ب‌ظ توسط finaprp »
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
با سلام :)

يكي از مهمترين مشكلاتي كه دوستان تازه آشنا شده با دنياي لينوكس دارند، اين است كه وقتي وارد اين دنيا ميشوند، روبروشون ده ها توزيع لينوكس را ميبينند كه دچار چنين حالتي ميشن  ...

http://distrowatch.com را ببینید
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
سلام .

من یک سوال داشتم

این اوبونتو 11.04 رو میشه روی نوت بوک های ایسر مدل d255e نصب کرد ؟؟؟

اگه میشه من رو راهنمایی کنید .

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
سلام .

من یک سوال داشتم

این اوبونتو 11.04 رو میشه روی نوت بوک های ایسر مدل d255e نصب کرد ؟؟؟

اگه میشه من رو راهنمایی کنید .

دوست عزیز این سوال شما چه ربطی به عنوان تاپیک داشت ؟!!!!!!!!!!!!!!
هر سوالی رو هر جایی نمیشه پرسید ؟
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
شما بگو من کجا سوالمو بپرسم

این جمله ی آخرت سوالی بود ؟؟؟ ;D :D

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
پاسخ به: كدام را انتخاب كنم؟ مسئله اين است (ه 
« پاسخ #9 : 24 خرداد 1390، 06:19 ب‌ظ »
شما بگو من کجا سوالمو بپرسم

عزیزم مسلما باید در انجمنی عنوان کنی که برای سوال و جواب در مورد نصب و راه اندازی ساماندهی شده ، یعنی :

کمک و پشتیبانی > نصب، راه‌اندازی و بروزآوری

این جمله ی آخرت سوالی بود ؟؟؟ ;D :D

اوپس  ](*,) ، اشتباه چاپی پیش اومده  ;) ;)