انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب فونت فارسی  (دفعات بازدید: 3083 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین salamkawan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
مشکل در نصب فونت فارسی
« : 04 تیر 1390، 07:02 ب‌ظ »
با عرض تشکر  و خسته نباشید خدمت شما و سایت خوبتون
بنده حدود یه هفته ایه که به جمع استفاده کنندگان از اوبونتو و کلا لینوکس ‍‍اضافه شدم و حقیقتش خیلی کم در موردش می دونم علی الخصوص در مورد terminal اوبونتو که اصلاْ هیچی نمی دونم و خیلی هم دلم می خواد یاد بگیرم.
غرض از این مقدمه چینی این بود که بگم حدود دو سه روز قبل که می خواستم فونتهایی که در ویندوز مورد استفاده هستند و با حرفB شروع می شوند مانند BLutus , BZar را که از سایتتون دریافت کرده بودم رو اوبونتو نصب کنم با مشکل مواجه شدم چون هرچی در مورد طریقه نصب این فونتها یا فونتهای دیگر گفته بودند انگار مربوط به ورژنهای قدمی اوبوتنو بود وبرای من جوابگو نبود. اوبنتوی من 11.04 است. حالا ازتون می خوام که برای نصب این فونتها کمکم کنید.

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
پاسخ به: مشکل در نصب فونت فارسی
« پاسخ #1 : 04 تیر 1390، 09:46 ب‌ظ »
برای نصب تکی کافیه فونت را با کلیک راست کردن و اتنخاب گزینه‌ی اول نصب کنی.
برای نصب جمعی هم:
توی پوشه‌ی Home از منوی View تیک مربوط به نمایش فایل‌های مخفی را بذار.
بعد بگرد دنبال پوشه‌ای به اسم fonts. و اگر نبود بسازش و فونت‌هاتو بریز توش. تمام.
فایلهایی که در لینک‌های زیر آدرس داده شده را دانلود کن، همین نصب فونت توشون گفته شده:

بنده حدود یه هفته ایه که به جمع استفاده کنندگان از اوبونتو و کلا لینوکس ‍‍اضافه شدم و حقیقتش خیلی کم در موردش می دونم علی الخصوص در مورد terminal اوبونتو که اصلاْ هیچی نمی دونم و خیلی هم دلم می خواد یاد بگیرم.
اینم لینک‌های آموزش ترمینال:
1.
2.
3. فایل "جار" برای موبایل:

* این فیلم مستند را ببین که خیلی قشنگ تاریخچه‌ی لینوکس را از زبان تاریخ‌سازانش بحث می‌کنه(فایل تورنت):
فایل زیرنویس فیلم:
*این دوتا فیلم هم گویا هستند که البته خودم هنوز دانلود نکردمشون:
* این جا رو هم از  دست ندی، مقاله زیاد داره:
* معادل نرم افزارهای ویندوزی در لینوکس:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال: چه طوری به جای اینکه لینک را مستقیم بذارم، لینک را به یکی از کلمات متن ربط بدم. مثلاً با کلیک بر روی کلمه‌ی بنفش در عبارت زیر، اون لینک باز بشه:
لطفاً از این‌جا دانلود کنید.
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1390، 10:48 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین salamkawan

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 05 تیر 1390، 12:54 ق‌ظ »
خیلی متشکرم
شرمنده کردی
در مورد نصب تکی فونتها که گفته بودی به خوبی اجرا شد. ولی در مورد نصب دسته جمعی فونتها موفق نشدم . گفته بودید که باید در پوشه‌ی Home پوشه‌ ای با نام fonts درست کنم که این کار رو هم کردم و فونتهای مورد نظر رو ریختم توش. و ریستارت کردم ولی چیزی عوض نشده بود یعنی فونتهای مورد نظر به قسمت فونت در برنامه libre office writer اضافه نشده بودند در حالی که در نصب تکی هر فونتی که نصب می کردم فوری به برنامه مذکور وارد می شد. نمی دونم مشکل از چیه شاید پوشه‌ی Home رو اشتباهی رفته باشم که فکر نمی کنم چون همون پوشه‌ی مشور که داخلش پوشه‌ ای هست که اسمی که واسه کامپیوتر انتخاب کردیم رو داره. راستی نمی دونم.
در مورد لینکهای آموزشی ترمینال هم خیلی ممنون البته هنوز فرصت نکردم ولی از حالا مشغول خوندشون می شم.
بازم متشکرم و در صورت امکان منتظر کمک به حل این یکی مشکل باقی مونده.

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #3 : 05 تیر 1390، 09:39 ق‌ظ »
ولی در مورد نصب دسته جمعی فونتها موفق نشدم. گفته بودید که باید در پوشه‌ی Home پوشه‌‌ای با نام fonts درست کنم که این کار رو هم کردم و فونتهای مورد نظر رو ریختم توش. و ریستارت کردم ولی چیزی عوض نشده بودی
fonts نه، => fonts.
به نقطه‌ی اولش دقت کن. باید پوشه را دقیقاً با همین نام بسازی. اگر هم فونتی را تکی نصب کرده باشی، این پوشه خود به خود ساخته می‌شه.
Home آره همونیه که توی منوی Places قرار داره.
ضمناً فونت Tahoma رو هم نصب کن که واسه‌ی نت، از اوجب واجباته.
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1390، 01:11 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین salamkawan

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 05 تیر 1390، 08:05 ب‌ظ »
خیلی خیلی متشکرم
به راستی که منو خیلی شرمنده کردی
مشکل حل شد.
و راجع به سایتهای خوبتم خیلی متشکرم.
ان شا الله بتونم جبران کنم.