انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل reverse zone  (دفعات بازدید: 1657 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
مشکل reverse zone
« : 29 خرداد 1390، 12:23 ق‌ظ »
سلام

من سرویس دهنده bind را نصب و راه اندازی کردم و forward dns داره خیلی خوب جواب میده ، مشکل از reverse dns هستش ، جالب اینه که nslookup روی سرویس دهنده داره جواب میده اما از بیرو (اینترنت) جواب نمیده !!!
من کمی به تنظیمات شک دارم اگر چه named-checkzone روی فایل های zone  جواب درست بودنشون را میده !

شک من بیشتر نسبت به نام گذاری reverse zone هستش ! نمیدونم چرا هر جای اینترنت یک IP از کلاس c را مثال زدند در صورتی که ip من از کلاس A هستش ، من یک نمونه فایل های خودم را میگذارم ، اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه ! البته IP آدرس من چیز دیگست فقط از IP کلاس A مثال بزنید.

لطفا هر ایراد دیگه ای فایل ها داره متذکر بشین :  :o

named.conf.local file :
===========================
zone "example.com" {
        type master;
        file "/etc/bind/zones/example.com.db";
        };

zone "250.140.210.69.in-addr.arpa" {
     type master;
     file "/etc/bind/zones/rev.250.140.210.69.in-addr.arpa";
};

/etc/bind/zones/example.com.db file :
=======================
example.com.      IN      SOA     ns1.example.com. admin.example.com. (
                      2006081401
                      28800
                      3600
                      604800
                      38400
 )
example.com.      IN      NS              ns1.example.com.
example.com.      IN      MX     10       mail.example.com.

IN A      69.210.140.250 
www           IN      A      69.210.140.250
mail             IN      A     69.210.140.250
ns1      IN      A     69.210.140.250

/etc/bind/zones/rev.250.140.210.69.in-addr.arpa file :
=======================

@ IN SOA ns1.example.com. admin.example.com. (
                        2006081401
                        28800
                        604800
                        604800
                        86400
)

IN    NS     ns1.example.com.
                    IN    PTR    example.com.
ns1        IN    A       69.210.140.250

حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
پاسخ به: مشکل reverse zone
« پاسخ #1 : 29 خرداد 1390، 03:20 ب‌ظ »
ببینم اینجا انجمن ubuntu که هست ! 100% هم دوستانی با DNS Server آشنایی دارند و احتمالا تجربشون از من که 4,5 ماه هست کلا با لینوکس کار میکنه بیشتره.
دوستان اگه سوال من گنگ هستش یا زبون من را نمیفهمین بگین تا توضیح بدم !

من واقعا گیر کردم تو این مشکل ! اگه کسی میدونه کمک کنه !
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #2 : 29 خرداد 1390، 08:24 ب‌ظ »
دوستان اگه سوال من گنگ هستش یا زبون من را نمیفهمین بگین تا توضیح بدم !
من با خوندن پست اول خواستم راهنماییتون کنم اما با توجه به احترام زیادی که شما در پست دومتون به دیگران گذاشتید (!!!) ترجیح میدم پاسخ ندم.
امیدوارم کسی پیدا بشه که حاضر باشه با زیر سوال بردن شخصیت خودش شما رو راهنمایی کنه ........
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #3 : 29 خرداد 1390، 10:46 ب‌ظ »
سلام

جناب javandata ، خیلی از جوابتون تعجب کردم ! مثل اینکه ایران زندگی نمیکنید یا توی اجتماع نیستید.
من هیچ کلمه توهین آمیزی استفاده نکردم ! مگه اینکه کسی به قول شما به خودش شک داشته باشه !

اما چون پست اول و دوم من توی انجمن هست و نمیخوام کسی فکر بدی در مورد بنده بکنه اگه کسی (از جمله خودتون) از حرفی (که نمیدونم چیه) ناراحت شده من عذر خواهی میکنم.
دلیل جمله من توی پست دوم اینه که بار ها خودم پست افراد تازه واری را دیدم توی انجمن های دیگه که به خاطر پرت بودن پست از موضوعش اصلا کسی جواب نمیده و یا اگه نیاز به توضیحات زیادی باشه بی خیال میشن !
به هر حال من باز هم مخصوصا از شما عذر خواهی میکنم

عذر خواهی هم به خاطر این نیست که جواب منو بدین ! چون انجمن های لینوکس به ubuntu.ir ختم نمیشه و شما نماینده مهمان پذیری بودید.
آیا همه اهالی این انجمن اینگونه مهمانپذیر هستند ؟

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #4 : 03 تیر 1390، 02:16 ق‌ظ »
از اونجایی که دوستان با تجربه انجمن تصمیم به عدم جواب دادن به من گرفتند و به پته قبای بعضی ها بر خورده است !
بعد از بررسی های مختلف متوجه شدم که تنظیمات من درست بوده و tutorial هایی که روی سایت های مختلف هست جهت تنظیمات local network  هست و شما نمیتونید  در اینترنت سر خود برای خودتون reverse zone داشته یاشید ، در نتیجه باید از server provider خودتون تقاضای ایجاد reverse zone را برای دامین خودتون بکنید !

امیدوارم اگه کسی این مشکل را داشت حداقل با پست آخر این Topic به نتیجه برسه !

با تشکر از دوستانی که سکوت کردند !!!!!

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #5 : 03 تیر 1390، 09:25 ق‌ظ »
نقل قول از vahidreza:
زبون من را نمیفهمین
من با خوندن پست اول خواستم راهنماییتون کنم اما با توجه به احترام زیادی که شما در پست دومتون به دیگران گذاشتید (!!!) ترجیح میدم پاسخ ندم.
امیدوارم کسی پیدا بشه که حاضر باشه با زیر سوال بردن شخصیت خودش شما رو راهنمایی کنه ........
واضح است که قصد ایشان توهین به کسی نبوده و سوءبرداشت از سوی شما صورت گرفته. بیان ایشان قصد القای این معنا را داشته که: «اگه منظور من گنگه» یا چیزی شبیه این. خوب قبل از هر تعبیری خوب بود پرسیده می‌شد: "منظور شما از عیارت ... چیه؟"، یا حتی به شکل بهتر که با توجه به وضوح مسئله اصلاً نیازی هم نیست. این سوئتعبیرها(زودتعبیری!) و خوش‌نبینی‌ها داره کار دست انجمن می‌ده.
دلیلی وجود نداره که یک سائل بیاد و با منظوری که شما برداشت کردید پی پاسخ بگرده. البته که کاش دوستان و از جمله vahidreza قبل از ارسال، متنشان را یک بار بخوانند که عباراتی این چنین ایهامی در کلام راه نیاید.
کمی سعه‌ی صدر.
+ اگر شما جواب می‌دادید، فروتنی شما بود.
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1390، 09:34 ق‌ظ توسط Dream »

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #6 : 03 تیر 1390، 07:14 ب‌ظ »
جناب dream ، خدا را شکر هنوز افرادی مثل شما در انجمن ها وجود دارند که مسائل را پیچیده نمیبینند !
نمیخواستم زیاد وارد این بحث های حاشیه ای بشم واین آخرین پست حاشیه ای توی این تاپیک خواهد بود ! من هم مثل شما اعتقاد دارم که دوستان زود قضاوت می کنند.
کسانی که جواب بچه هایی که سوال می کنند را می دهند باید به چند تا موضوع فکر کنند بعد جواب بدهند :

1 - اگه جواب سوال را میدونند ، بیخودی با یک اشاره کوچیک و سطحی جواب ندهند که شخص را بیشتر گیج میکنه  و توی دردسر های تازه میندازه ؛، بهتر جواب ها با یک sample باشه و یا اشاره به یک مقاله یا هر چیز دیگه ای که گره را باز کنه
2 - اگه سوال نا مفهوم هستش حتما متذکر بشوند که سوال گنگ هستش و باید پرسش کننده بیشتر توضیح بده و یاز کنه مشکلش را
3 - اگه جواب را نمیدونند کلید X مرورگر را بزنند و یا پست را پیگیری کنند که اگه کسی جواب داد اونها هم یاد بگیرند.
4 - اگه پرسش کننده از نظرشون بی ادبی کرده پست را جهت بررسی به مدیر انجمن ارجاع بدهند و خودشون طرف را محاکمه و جریمه نکنند !!!

*** مهمتر از همه ! توی انجمنهایی نظیر لینوکس که افراد با کوچکترین دلخوری ممکنه قید یادگیریش را بزنند نباید اینطور بر خورد بشه ! چه بخواهیم و چه نخواهیم لینوکس برای ما ایرونی ها که ویندوز مجانی و در اختیار است یه جورایی نا خوشایند هست ! حالا اگه کسی اونم تازه وارد میاد یه سوال میپرسه ! اینطوری جفت پا نریم توی سینش !