انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل اوبونتو در hp  (دفعات بازدید: 1726 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین javadkey

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل اوبونتو در hp
« : 05 تیر 1390، 11:20 ق‌ظ »
همه نسخه های اوبونتو با لپ تاپ hp مشکل دارند و سازگار نیستند . علتش چیه ؟
من فکر میکردم در نسخه های جدید حل بشه ولی بدتر شد . در نسخه قبلی وقتی بالا میومد یه بار قفل میکرد یا با کارت گرافیک سازگار نبود الان نسحه جدید در صفحه اول لوگوی اوبونتو میمونه قفل میکنه اصلا بالا نیماد که  نصب بشه
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1390، 01:41 ب‌ظ توسط javadkey »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
پاسخ به: مشکل اوبونتو در hp
« پاسخ #1 : 05 تیر 1390، 02:38 ب‌ظ »

همه میگن ولی من مشکلی ندیدم.
شما چه مدلی دارید و قبلا چی داشتید؟

برای من که عالی کار میکنه.رو اچ پی ۲۱۷۰  رو میگم.گرافیک ابونتو هم عالیه.جی فورس دارم.
و ما میطوانیم

آفلاین javadkey

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 05 تیر 1390، 02:45 ب‌ظ »
مدل لپ تاپ من hp G62 هست.البته مدل و نوع لپ تاپ نباید تاثیر در نصب سیستم عامل داشته باشه. open suse  و fedora روی هر لپ تاپی نصب میشن. سیستم عاملی که روی لپ تاپ  نصب نشه اصلا به درد نمیخوره. میرم دنبال فدورا یا اوپن زوزه
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1390، 02:58 ب‌ظ توسط javadkey »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #3 : 05 تیر 1390، 03:09 ب‌ظ »

این مسایل که نباید رو انتخاب سیستم عامل تاثیر بذاره.سیستم عاملی رو باید انتخاب کنی که آینده خوبی داشته باشه.

اگه به شبکه و امنیت شبکه علاقه داری فدورا  انتخاب مناسبیه و من در کنار ابونتو می خوام وقت براش بذارم.سوزه رو هم تجربه ای ندارم و فقط شنیدم بسته های زیادی داره.

می تونید ابونتو رو با ماشین مجازی نصب کنید یا رو pc خونه.

کدوم نسخه ابونتو  رو قصد دارید نصب کنید؟

از نسخه های قدیمی تر استفاده کنید.
و ما میطوانیم

آفلاین javadkey

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 05 تیر 1390، 03:45 ب‌ظ »
نسخه 11.04. البته این مشکل در نسخه های قبلی هم بود ولی با چند بار خاموش روشن کردن لپ تاپ مشکل حل میشد و اوبونتو بالا میومد. فکر کنم همون فدورا خوب باشه . با تشکر

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #5 : 05 تیر 1390، 05:27 ب‌ظ »
مدل لپ تاپ من hp G62 هست.البته مدل و نوع لپ تاپ نباید تاثیر در نصب سیستم عامل داشته باشه. open suse  و fedora روی هر لپ تاپی نصب میشن. سیستم عاملی که روی لپ تاپ  نصب نشه اصلا به درد نمیخوره. میرم دنبال فدورا یا اوپن زوزه
اتفاقا منم یه g62 الان جلومه.با اوبونتو اصلا مشکل نداشتم.الان فدورا15 دارم که عالیه.البته نمیدونم با سوزی از اساس مشکل داره!!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #6 : 05 تیر 1390، 06:37 ب‌ظ »
فکر کنم شما هم مشکل منو با اوبونتو ۱۱.۴ داشته باشین! میتونید به صورت زیر عمل کنید تا شاید مثل مال من بالا بیادو نصبش کنید!
بعد اینکه سی دی رو انداختین و موقعی که صفحه بنفش اوبونتو اومد دکمه Esc رو بزن و بعد هم تو منو انتخاب واسه نصب دکمه f6 رو بزن و noacpi, nomodeset, noapic,acpi=off رو انتخاب کن و بعد انشاالله که بتونی اوبونتو رو نصب کنی!
البته من هنوز با نصب کارت گرافیکم باهاش مشکل دارم کارت گرافیک Ati ام رو با استفاده از مخازن نصب کردم ولی نمیتونه حالت 3D رو اجرا کنه!!!