انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: using ubuntu with a good view  (دفعات بازدید: 3080 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ehsanjs

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
using ubuntu with a good view
« : 21 بهمن 1385، 11:39 ق‌ظ »
salam
man doost nadaram bedoone did kari bokonam nasalamati mohandese narm afzaram.chtori mitonam eteleaati dashte basham ke ba linux mesle yek mohandes kar konam

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: using ubuntu with a good view
« پاسخ #1 : 21 بهمن 1385، 03:11 ب‌ظ »
سلام
ببین دوست عزیز لینوکس فراتر از اون چیزی هستش که میشنوین و یاد میگیرین حتی اگه  کل سورسش رو حفظ باشین باز ناگفتنی براتون خیلی داره . لینوکس رو من به آب تشبیه می کنم .
یه لینوکس کار ماهر یه برنامه نویس فوق العاده از آب درمیاد به نظر من مهندسی نرم افزار که شما خوندین تو لینوکس بیشتر به چسم میاد و حقیقت علمیش آشکار میشه نه تو ویندوز این حرف رو چه بخواییم چه نخواییم باید قبول کنیو
به فرض برنامه ای تو ویندوز می نویسن بعدش میدین بیرون با هزار مکافات و هزار ثبت و سند کرکش می کنن و فوقش تو یه مرحله خاص به شهرت برسین ولی تو لینوکس نه اکیدا به قوانینش توجه می کنن چون دوستش دارن نه اینکه ضدش باشن و همیشه اسم شما رو به عنوان یه معلم یا توسعه دهنده یا برنامه نویس یا هر چیز دیگه مطرح می کنن .
امیدوارم منظورتون رو خوب فهمیده باشم .

آفلاین ریاضی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 409
پاسخ به: using ubuntu with a good view
« پاسخ #2 : 21 بهمن 1385، 03:12 ب‌ظ »
سلام آقا مهندس

اول باید ببینید که شما چه توقع هایی دارید و بعد هم خوب خودتون بهتر می دونین از documentation این نسخه استفاده کنید و اطلاعات بیشتری رو بگیرید.
چون واقعا امکانات زیاد هستش و همینطور به خاطر ویژگی opensource خیلی چیزها هست که یک مهندس می تونه در نظر بگیره. به عنوان مثال: برنامه نویسی در این محیط و زبان های برنامه نویسی مورد استفاده و ...

راستی من هم خودم مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) خوندم. (دانشگاه شیراز) از آشنایی با شما خوشبختم!!

امیدوارم که موفق باشید.

با نظر آقا مهدی هم کاملا موافقم ;)
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1385، 03:15 ب‌ظ توسط ریاضی »