انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگی ساخت مخزن محلی برای 10.04 از کل dvd ها  (دفعات بازدید: 1614 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
با سلام .

دیشب بعد از 30 روز بیخوابی اخرین dvd مخازن اوبونتو 10.04 رو دانلود کردم.الان میخوام ازش مخزن محلی بسازم.ببخشید میدونم 10.04 مال 1 سال پیشه ولی دیگه خسته شدم نمیخوام برای نصب نرم افزار به نت وصل بشم. خواهش میکنم در صورت امکان لینک یا ادرس یه اموزش کامل و جامع رو به بنده بدید.

پ.ن
شاید کسایی باشن مثل خود بنده که هنوز از 10.04 استفاده میکنن به همین خاطر عرض میکنم که بنده شیراز هستم ؛ هر عزیزی که دی وی دی هارو میخواد  پ . خ بده تا همدیگه رو ببینیم بدم خدمتشون.یه هدیه نا قابل از طرف بنده.
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
پاسخ به: چگونگی ساخت مخزن محلی برای 10.04 از کل dvd ها
« پاسخ #1 : 19 امرداد 1390، 04:09 ب‌ظ »
میتونین از برنامه apt on cd استفاده کنید

این برنامه همه ی برنامه هایی رو که نصب کردید روی کامپیوترتون رو به صورت ایزو در میاره و میتونین رو سی دی یا دی وی دی رایت کنین .

حجم فایل ایزویی که میسازه هم خیلی خوبه .

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
پاسخ به: چگونگی ساخت مخزن محلی برای 10.04 از کل dvd ه
« پاسخ #2 : 19 امرداد 1390، 04:45 ب‌ظ »
من آموزش رو به طور کامل مینویسم :

ببینید.شما یه شاخه دارید به نام archive توی دسکتاپتون هست.همه ی دی وی دی ها رو توی این فابل کپی کنید .اسمتون هم مثلن هست usrname.

میری توی دسکتاپتون و این رو میزنید:

dpkg-scanpackages archive /dev/null | gzip -9 > archive/Packages.gz
حواستون باشه که Packages هست. اگرم خواستید رایتش کنید و روی سی*دی به دوستاتون بدید موظاب باشیدتنظیمات رایتتون جوری باشه که این حرف فایل رو بزرگ نگه داره.

بعد توی فایل sources.list که داخل /etc/apt هست این خط رو اضافه کنید:

deb file:/home/usrname/Desktop archive/
بازم حواستون باشه که حتمن بایستی یه / ته archive باشه. وگرنه فکر میکنه این کلمه اسم یه نسخه اوبونتو هست و به مشکل میخورید.

منبع : با تشکر از آقای پایکوب
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 20 امرداد 1390، 02:39 ب‌ظ »
مرسی از دوستان .

خوب اگه بعدا خواستم خود اوبونتو رو اپدیت کنم باید چیکار کنم ؟ یادمه باید یه دستور رو کم و زیاد میکردیم . یکی از اقایون یه فایل pdf اموزشی در همین مورد ساخته بود که تمام موارد رو توضیح داده بود.اگه کسی از ش اطلاعی داره خواهش میکنم بفرمایید.

بازم ممنون از راهنمایی دوستان
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 21 امرداد 1390، 05:01 ب‌ظ »
باید تمام دی وی دی ها رو ک‍‍پی کنم . ایا بعدا میشه گلچین برنامه های مورد نیازم رو بردارم؟ نه با  .aptonecd

« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1390، 05:26 ب‌ظ توسط SaTerN »

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1390، 02:35 ق‌ظ »
دوستان عزیز من کاملا عین دستورات نوشته شده در ویکی انجام دادم ولی کار نمیکنه.
مشکل از چیه ؟ میشه درستش کرد ؟ من تمام فایل های deb رو توی فولدری به نام debs در شاخه home کپی کردم بعد از ساختن لیست از اون ها زمانی که دستور اپدیت رو میزنم این ارور رو میده.چیکار کنم ؟ اگه درست نشه انگار این ۱ ماه رو بیخود ۳۲ گیگ دانلود کردم.لطفا کمک کنید.

« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1390، 02:46 ق‌ظ توسط SaTerN »