انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چقدر با windowsمخالفين؟؟؟؟

خيلي!!
7 (35%)
نسبتا
2 (10%)
اصلا
0 (0%)
نظر خاصي ندارم.
0 (0%)
من با WINDOWS مشکل خاصي ندارم اما با  LINUX خيلي حال مي کنم!
9 (45%)
اين 404 عجب بچه باحاليه!!!
2 (10%)

مجموع آرای اعضا: 20

نویسنده موضوع: خاک بر سر windows!!!!!!  (دفعات بازدید: 3261 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
خاک بر سر windows!!!!!!
« : 28 شهریور 1386، 02:53 ق‌ظ »
چقدر با windowsمخالفين؟؟؟؟

انتخاب گزينه 6 نشان عدم جدي گرفتن اين سوال است و فقط براي بر و بچه هاي هم سن خودم طراحي شده  :D

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
پاسخ به: خاک بر سر windows!!!!!!
« پاسخ #1 : 29 شهریور 1386، 07:14 ب‌ظ »
سلام،
مشکل اصلی من (و احتمالا خیلی از دوستان دیگر) با خود Windows به عنوان یک سیستم عامل نیست. بلکه مشکل اصلی، انحصارطلبی و به اسارت کشیدن انسان ها در عرصه ی نرم افزار است. یعنی بهتر است به جای دعوا بر سر گنو/لینوکس و ویندوز، انرژی خودمون رو برای دعوا سر نرم افزارهای آزاد و غیرآزاد بگذاریم.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
« پاسخ #2 : 30 شهریور 1386، 12:26 ق‌ظ »
سلام،
مشکل اصلی من (و احتمالا خیلی از دوستان دیگر) با خود Windows به عنوان یک سیستم عامل نیست. بلکه مشکل اصلی، انحصارطلبی و به اسارت کشیدن انسان ها در عرصه ی نرم افزار است. یعنی بهتر است به جای دعوا بر سر گنو/لینوکس و ویندوز، انرژی خودمون رو برای دعوا سر نرم افزارهای آزاد و غیرآزاد بگذاریم.
کاملا موافقم!!!

Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
« پاسخ #3 : 30 شهریور 1386، 07:45 ب‌ظ »
تنها دلیل اینکه در کشور ما ویندوز جا باز کرده اینه که برایش هزینه‌ای پرداخت نمی‌شه !!!
اگه اینجا هم مانند اکثر کشورهای دنیا بابت استفاده از ویندوز پول پرداخت کنیم بعد می‌فهمیم کی از ویندوز خوشش میاد و کی از لینوکس !
به نظر من در اون صورت استفاده از ویندوز یک امتیاز محسوب می‌شد !
هیچ‌وقت نباید به سیستم‌عامل به صورت بسته نگاه کنیم . خداوکیلی من خودم شخصا نمی‌گم ویندوز بده یا خوبه . از بعضی جهات از لینوکس بیشتر می‌تونه حال بده ... مثلا در بازی‌ها !!!
البته این رو هم اضافه کنم که بازی‌های لینوکسی هم تا چند وقت آینده جای خودشون تو دل کاربرا باز خواهند کرد ولی فعلا این مقوله هنوز در لینوکس خیلی فعال نیست . ولی می‌شه گفت در اکثر موارد کاربردی دیگه هیچ کم و کاستی نسبت به ویندوز احساس نمی‌شه ! بلکه همان‌طور که می‌دونیم در اکثر مواقع ویندوز حرفی برای گفتن نداره ولی هیچ‌وقت فراموش نکنید که ویندوز هم به اندازه خودش روش زحمت کشیده شده تا به اینجا رسیده ...
(خودتون روزی کاربر ویندوز بودین و دنبال برنامه‌های ویندوزی بودید !)

بهتر است به جای این‌گونه بحث‌ها به رفع معایب و افزودن مزایا به هر سیستم‌عامل مورد استفاده خودتان بپردازید !  :-X  ;)
(معمولا این‌جور بحث‌ها به جنجال کشیده می‌شه و یه عده بدون منطق میان و بد و بیراه می‌گن !)
موفق باشید .  :)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #4 : 30 شهریور 1386، 09:36 ب‌ظ »
من به طور کلی با ویندوز مخالف هستم و تنها به این موضوع اکتفا نمی کنم که چون مثلا بازی های خوبی داره پس می تونه خوب باشه... چندین سال هست که با کامپیوتر کار می کنم دقیقا از داس ۶.۲۲ تا همین الان با اوبونتو ۷.۰.۴ با اطمینان می گم که ویندوز ۳.۱ که هنوز سیستم عامل نبود و ویندوز ۹۵ نسخه های خوبی بودند ساده و کارا و در عین حال ارزان اما بعد از ۹۵ ویندوز تبدیل به بدترین گزینه شد و من به سمت اپل کشیده شدم و عامل اصلی گرایش به اوبونتو هم همین کار با اپل بود. تمام مشکلات من با ویندوز شروع شد حتی با نسخه های اورجینال واقعی هنگ های پی در پی نبود امنیت کافی تا جایی که حتی گاهی از اوقات آپ دیت های مایکروسافت خودشون مشکل ساز می شدند و از همه مهمتر اتوماتیک بودن و از پیش تعیین شدن ویندوز. بدون هیچ نوع آزادی به محض این که در رجیستری ویندوز دست می بردی خراب می شد... من با کل موجودیت این سیستم عامل مشکل دارم و بحث پولی بودن نیست چرا که در مقابل خیلی هم از مکیتاش خوشم میاد در حالی که نسبتا گرون هم هست اما محیط گرافیکی اون واقعا ویندوز رو می خوره و آخرین دست گل تاریخ مایکروسافت هم ویستا بود که دیدم به چه جایی کشیده شد تقریبا همه ناراضی... نه خاک بر سر ویندوز عبارت جالبی نیست بهتره بگم تاسف برای ویندوز عنوان مناسب تری است...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم