انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: dvd ابونتو 11.04 و محتويات آن  (دفعات بازدید: 854 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sinusx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
dvd ابونتو 11.04 و محتويات آن
« : 31 تیر 1390، 06:56 ب‌ظ »
من در اولين روز انتشار ابونتو 1104 دي وي دي اون رو خريدم و روي کامپيوتر نصب کردم مشکلي تو نصب ندارم فقط مي خوام بدونم چه چيز اضافي روي دي وي دي نسبت به سي دي روي اون هست .. من مي خوام بدونم اگر نرم افزار روش هست چطور ميتونم اونو نصب کنم چون من رو دي و دي open suse بيش از ۲۰۰ نرم افزارجهت انتخاب در لحظه نصب داشتم و اونها رو نصب مي کردم ممنون ميشم اگر کمک کنيد

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
پاسخ به: dvd ابونتو 11.04 و محتويات آن
« پاسخ #1 : 05 امرداد 1390، 02:06 ب‌ظ »
تا اونجایی که من فهمیدم، از روی سی‌دی‌های اوبونتو تنها میشه یکی از میز کارها رو نصب کرد (Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu, Edubuntu)، اما دی‌وی‌دی شامل چندین میز کار میشه. تفاوت بعدی هم مربوط به پکیج‌هائییه که روی دی‌وی‌دی وجود داره که طبیعتا بیشتر هستن و اگه نگیم همه، حداقل شامل قسمت بزرگی از مخازن main و Restricted می‌شه (در حالی که سی‌دی‌های اوبونتو تنها شامل گلچینی از مخازن main‌ هستن). در ضمن دی‌وی‌دی‌ها شامل چندین language pack می‌شن.
نکته‌ای که هست اینه که کلیه‌ی چیزهایی که از روی دی‌وی‌دی میشه نصب کرد رو میشه از اینترنت دریافت کرد، و از طرف دیگه خیلی از پیکیج‌های موجود روی دی‌وی‌دی برای غالب کاربرها بدون استفاده است. بنابراین اگه دست‌رسی به اینترنت با محدودیت حجمی قابل قبول دارین، توصیه می‌کنم از همون سی‌دی استفاده کنین.

برای نصب پکیج از روی دی‌وی‌دی فکر کنم باید ابتدا وارد ubuntu software center بشین و بعد از منوی edit به software sources برین و بعد به تب other software رفته و گزینه‌ی مربوطه به cdRom رو فعال کنین.

آفلاین sinusx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
محتويات دي وي دق
« پاسخ #2 : 06 امرداد 1390، 09:45 ب‌ظ »
ممنون که جواب دادي لطفا راهنمايي کنيد که چطور ميشه فهميد که چي روي دي وي دي هست چون اول بايد فهميد چي داريم بعد اقدام به نصبش کنيم
يکي بگه روش گام به گام اضافه کردن دي وي دي به مخازن و نصب نرم افزاراز روي اون رو توضيح بده بذاريد ما هم ياد بگيريم اين ها رو
« آخرین ویرایش: 07 امرداد 1390، 01:27 ب‌ظ توسط sinusx »