دوستان سلام.
این نوشته را ببینید:
http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=2013.msg12171;topicseen#msg12171ادعای آزادی در عمل مشخص می شود.سورنای عزیز فکر می کنید این که حرف خود را بزنید و تاپیک را قفل کنید درست است؟بهتر است به دیگران هم اجازه ابراز عقیده بدهید.
هر کس حق دارد از نرماقزاری که دوست دارد استفاده کند ولی طبق قوانین سایت ...
چه خوب شد گفتید من نمی دانستم باید از برنامه هایی استفاده کنم که قوانین این انجمن اجازه استفاده از آن را می دهد.
من از هیچ نرم افزار غیر آزادی استفاده نمی کنم.همان طور که در تاپیک هم دیدید نویسنده تاپیک را به استفاده از نرم افزارهای آزاد تشویق کردم چیزی که به آن اعتقاد دارم اما اینکه شما این گونه برخورد کنید درست نیست.
۱۴. انجمنهای اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرمافزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوانهایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ میداند. مسلما انواع مقایسه بین نرمافزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.
این قانون خود آزادی را زیر سوال می برد.فرهنگ را نمی شود به زور به خورد کسی داد.شما فکر می کنید اگر کسی با نرو لینوکس آشنا شود٬از آن استفاده کند٬آن را با k3b مقایسه کند و به این نتیجه برسد که این نرم افزار آزاد قدرت بیشتری دارد بهتر است یا اینکه بگوییم هیچ کس از نرو لینوکس استفاده نکند آن را معرفی هم نکند و فقط باید از نرم افزار های آزد استفاده کند؟
بنا بر این قانون و قفل شدن تاپیک معرفی نرو لینوکس باید راهنمای نصب Babylon در لینوکس را هم پاک کنید.
متاسفانه در این مدت کوتاه که فعالیت در این انجمن را شروع کردم برخوردهایی را دیدم که اصلا شایسته یک انجمن اپن سورس نیست.همین طور فضای انجمن اصلا دوستانه نیست و به نظر من (فقط به نظر من) کاربران تازه کار را از ادامه فعالیت در این انجمن نا امید می کند.
سپاسگزارم.