انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برخورد نامناسب  (دفعات بازدید: 6774 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Pedram

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
    • اوبونتو بلاگ
برخورد نامناسب
« : 26 شهریور 1386، 09:25 ب‌ظ »
دوستان سلام.

این نوشته را ببینید:

http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=2013.msg12171;topicseen#msg12171

ادعای آزادی در عمل مشخص می شود.سورنای عزیز فکر می کنید این که حرف خود را بزنید و تاپیک را قفل کنید درست است؟بهتر است به دیگران هم اجازه ابراز عقیده بدهید.

نقل‌قول
هر کس حق دارد از نرم‌اقزاری که دوست دارد استفاده کند ولی طبق قوانین سایت ...

چه خوب شد گفتید من نمی دانستم باید از  برنامه هایی استفاده کنم که قوانین این انجمن اجازه استفاده از آن را می دهد.

من از هیچ نرم افزار غیر آزادی استفاده نمی کنم.همان طور که در تاپیک هم دیدید نویسنده تاپیک را به استفاده از نرم افزارهای آزاد تشویق کردم چیزی که به آن اعتقاد دارم اما اینکه شما این گونه برخورد کنید درست نیست.

نقل‌قول
۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

این قانون خود آزادی را زیر سوال می برد.فرهنگ را نمی شود به زور به خورد کسی داد.شما فکر می کنید اگر کسی با نرو لینوکس آشنا شود٬از آن استفاده کند٬آن را با k3b مقایسه کند و به این نتیجه برسد که این نرم افزار آزاد قدرت بیشتری دارد بهتر است یا اینکه بگوییم هیچ کس از نرو لینوکس استفاده نکند آن را معرفی هم نکند و فقط باید از نرم افزار های آزد استفاده کند؟

بنا بر این قانون و قفل شدن تاپیک معرفی نرو لینوکس باید راهنمای نصب Babylon در لینوکس را هم پاک کنید.

متاسفانه در این مدت کوتاه که فعالیت در این انجمن را شروع کردم برخوردهایی را دیدم که اصلا شایسته یک انجمن اپن سورس نیست.همین طور فضای انجمن اصلا دوستانه نیست و به نظر من (فقط به نظر من) کاربران تازه کار را از ادامه فعالیت در این انجمن نا امید می کند.

سپاسگزارم.

lomion

• مهمان
پاسخ به: برخورد نامناسب
« پاسخ #1 : 26 شهریور 1386، 09:46 ب‌ظ »
به نظرم sorena حتما توضیحات  بهتری دارن چون از من واردتر هستن.
من چند نکته می گم: فکر می کنم که نرم افزار nero linux در هیچ کدوم از سطوح آزادی چهارگانه قرار نداره! (یا شاید توی سطح صفرم باشه این رو بچه های وارد تر باید بگن)
اما Babylon؛ خب نصبش به نظر من با کمک wine گفته شده که این مربوط می شه به استفاده از wine نه بابیلون. و از این نظر مشکلی نباید داشته باشه.

در مورد فضا به نظرم می آد که فضا دوستانه و خوبه. کمی تفاوت سلیقه وجود داره که کاملا طبیعیه. گاهی هم  پیش می آد که علاقه زیاد دوستان به لینوکس  اوبونتو و موضوعات متن باز باعث می شه که بعضی از حرفها و نظرات که بدون قصد زده می شه، کمی تند دیده بشه.

یه بخش قشنگ و خوب تالارهای گفتگو همین بحثهاست و این انتقادات سازنده هستن.
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1386، 09:51 ب‌ظ توسط lomion »

آفلاین Pedram

• Jr. Member
  • *
    • اوبونتو بلاگ
« پاسخ #2 : 26 شهریور 1386، 10:07 ب‌ظ »
من استفاده از نرو لینوکس رو تائید نکردم.

در مورد Babylon فکر می کنید اگر برنامه ای با wine اجرا بشود آزاد می شود؟باز هم استفاده از نرم افزار غیر آزاد است!!!

lomion

• مهمان
« پاسخ #3 : 26 شهریور 1386، 10:20 ب‌ظ »
به نظر من، حث سر أزاد بودن نرو لینوکس هست. اون موضوع فقط یه معرفی بود برای کسایی که عادت به نرو در ویندوز دارن و این کار قابل احترامه و به نظر شخصی من یه کمکه برای تازه کارها (از نظر جلو بردن کارها ولی از نظر آزادی نرم افزار شاید بهتر باشه که معرفی نشه. به خصوص وقتی مشابه های خوب توی لینوکس داره و ضمنا نرو تا جایی که می دونم باید crack بشه). اما اصلش یعنی مساله آزاد نبودن نرو لینوکس سر جاش هست.

هرگز کسی نگفته که Babylon با اینکار آزاد میشه، من می گم که سوال در مورد wine هست. تا جایی که یادم می آد دوستان هم توصیه به استفاده از نرم افزارهای دیگه هم کردن. در مورد انیکه  اجرا با wine دقیقا چطوریه و مشمول آزادی میشه یا نه، من نمی دونم و امیدوارم دوستان راهنمایی کنن.

آفلاین Pedram

• Jr. Member
  • *
    • اوبونتو بلاگ
« پاسخ #4 : 26 شهریور 1386، 10:27 ب‌ظ »
بله همان طور که گفتم من هم از نرو لینوکس استفاده نمی کنم.آن را تائید هم نمی کنم.بحث من درباره نوع برخورد است.نباید برخورد سلیقه ای وجود داشته باشد.

من خودم از Stardic می کنم که هیچ چیز از Babylon کم ندارد.اما استفاده از Babylon در لینوکس به هر روشی استفاده از یک نرم افزار غیرآزاد است.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #5 : 26 شهریور 1386، 10:35 ب‌ظ »
خب این انجمن هم مثل همه‌جا قوانینی داره که باید مورد احترام قرار بگیرن. این قوانین مایه نظم و شکل گیری یک انجمن منسجم و کاملا اپن سورس میشن.
اما اگر به قوانین اعتراضی دارید یا حداقل بحثی در این مورد دارین، میتونین در همون انجمن مخصوصش درموردش سوال کنید.
به نظر شخصی من سورنا به بهترین شیوه این تذکر رو داده که اصلا به نویسنده برنخوره. (امیدوارم موثر هم بوده باشه) هرچند نویسنده این پست هم کاملا معلومه منظور بدی نداشتن!  :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #6 : 26 شهریور 1386، 10:40 ب‌ظ »
Pedram هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد! ما هم دلمون میخواد همه حرفشون رو بزنن... خیلی خوب میدونیم که تازه‌وارد ها اطلاعات کمتری در این حوزه‌ها دارند و در عوض ممکنه جاهای دیگه بسیار استادتر از ما باشند...
هم ما و هم شما اشتباه داشتیم و خواهیم داشت! البته اگر نگاهی منصفانه به بحثهای انجمن بندازید ما تک و توک پستی داشتیم که قفل شده باشه و البته قوانینی داریم که همه ملزم به اجراشون هستند، هر چند ما همیشه به تذکر بسنده کردیم و همین رویه رو ادامه خواهیم داد.

در مورد این نوع موارد هم ما با بحث و مقایسه نرم‌افزارهای آزاد و خصوصی یا متن‌باز و غیر متن‌باز مخالف نیستیم و اتفاقا استقبال هم میکنیم ولی با تبلیغ به استفاده از نرم‌افزارهای خصوصی مخالفیم و دوست داریم تازه‌واردها اولا بتونن اینها رو از هم تمیز و تشخیص بدن و دوما سعی کنن کم کم از معادلهای آزاد استفاده کنند، قبول کنید که اهداف ساده‌ای نیستند با این سلایق متفاوت ;) ...
نقل‌قول
۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

به هر حال ممنون از تذکرتون :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #7 : 26 شهریور 1386، 11:29 ب‌ظ »
دوست من من حرف خودم رو نزدم و تاپیک رو ببندم ، من فقط قوانین سایت را اینجا نوشتم. آزادی و فرهنگ اپن سورس هم معنای بی قانونی نمیده . سایت هم برای خودش قوانینی داره که برای حقظ نظم لازم الاجرا است. البته اعتراف میکنم که جمله شما رو کامل نخوندم( یا ندیدم ، یادم نیست) و فکر کردم که شما در راستای حمایت از برنامه‌های غیر آزاد این حرف رو زدید .فکر کنم عمده دلخوری شما از اینجا باشه. اینو بذارید به حساب گیجی تو ماه رمضان. من معذرت میخوام.
یکی از دلایلی که تاپیک قبلی رو بستم جلوگیری از ادامه بحث های بی نتیجه است که گهگاه در سایت رخ میدهد. (منظورم مقایسه نرم‌افزار های آزاد و غیر آزاد نیست)
خوشحال میشم که نظرات شما در راستای کارکرد بهینه سایت بشنوم. البته در انجمن پیشنهادات و اتقادات  ;)
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Pedram

• Jr. Member
  • *
    • اوبونتو بلاگ
« پاسخ #8 : 26 شهریور 1386، 11:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد این نوع موارد هم ما با بحث و مقایسه نرم‌افزارهای آزاد و خصوصی یا متن‌باز و غیر متن‌باز مخالف نیستیم و اتفاقا استقبال هم میکنیم ولی با تبلیغ به استفاده از نرم‌افزارهای خصوصی مخالفیم و دوست داریم تازه‌واردها اولا بتونن اینها رو از هم تمیز و تشخیص بدن و دوما سعی کنن کم کم از معادلهای آزاد استفاده کنند، قبول کنید که اهداف ساده‌ای نیستند با این سلایق متفاوت

بحث من هم دقیقا همین است بهتر است فرصت انتخاب داده شود.اطمینان داشته باشید کاربری که لینوکس را امتحان می کند آن قدر فکری بازی خواهد داشت که تا جایی که امکان داشته باشد از نرم افزارهای آزاد استفاده کند.شاید بهتر باشد به کاربر در این زمینه آزادی داد.

نقل‌قول
البته قوانینی داریم که همه ملزم به اجراشون هستند

نقل‌قول
آزادی و فرهنگ اپن سورس هم معنای بی قانونی نمیده

بله اصلا این طور نیست.قانون در هر جایی باید وجود داشته باشد.اما قبول کنید شیوه اجرای یک قانون مهم است.چند روش برای یک قانون می تواند نتایج متفاوتی داشته باشد.
نقل‌قول
دوست من من حرف خودم رو نزدم و تاپیک رو ببندم ، من فقط قوانین سایت را اینجا نوشتم. آزادی و فرهنگ اپن سورس هم معنای بی قانونی نمیده . سایت هم برای خودش قوانینی داره که برای حقظ نظم لازم الاجرا است. البته اعتراف میکنم که جمله شما رو کامل نخوندم( یا ندیدم ، یادم نیست) و فکر کردم که شما در راستای حمایت از برنامه‌های غیر آزاد این حرف رو زدید .فکر کنم عمده دلخوری شما از اینجا باشه. اینو بذارید به حساب گیجی تو ماه رمضان. من معذرت میخوام.
یکی از دلایلی که تاپیک قبلی رو بستم جلوگیری از ادامه بحث های بی نتیجه است که گهگاه در سایت رخ میدهد. (منظورم مقایسه نرم‌افزار های آزاد و غیر آزاد نیست)
خوشحال میشم که نظرات شما در راستای کارکرد بهینه سایت بشنوم. البته در انجمن پیشنهادات و اتقادات

من هم باید عذرخواهی کنم.شاید من هم تند رفتم.عصبانی شدم.دیدم بنده خدا تازه وارد این سایت شده یک برنامه هم معرفی کرده به امید کمک به دیگران نه تنها تشکری نشنیده بلکه کلی هم سرزنش شده در نهایت هم تاپیک قفل شد.

به هر حال سپاسگزارم و پوزش می خواهم.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #9 : 27 شهریور 1386، 04:33 ق‌ظ »
در مورد فقل شدن تاپیک من نظرم اینه که می تونست اتفاق نیفته ولی به نظر من هیچ رفتار ناشایستی از طرف سورنا نداشتیم ولی از طرف بقیه نمیتونم راحت این حرف رو بزنم!
یا علی

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #10 : 27 شهریور 1386، 06:08 ق‌ظ »
با سلام و عرض احترام به همه دوستان
من از pedram جان تشكر مي كنم و از طرفي بايد بگم كه من قوانين سايت رو يكبار ديگه با دقت بيشتري مرور كردم و الان متوجه شدم كه با توجه به قوانين اين سايت اين ارسال اگر چه از روي منظور خاصي جز اينكه به دوستان ديگه بيشتر نزديك بشم نبود ولي با قوانين سايت مغايرت داشته
و من الان وظيفه خودم مي دونم كه از مديريت و ناظرين محترم سايت عذر خواهي كنم و از اونها بخوام كه من و ببخشند
و سعي مي كنم كه ديگه ارسالي نداشته باشم به نوعي كه باعث دلخوري دوستان از هم بشه و اميد وار هم هستم كه دوستان بخاطر اين مسئله ساده از من و از مديريت محترم و ساير اعضاي محترم سايت دلخور نشن و نباشن  ::)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #11 : 27 شهریور 1386، 10:11 ق‌ظ »
اینجا چقدر خوب مشکلات حل میشه!  :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #12 : 06 مهر 1386، 11:24 ب‌ظ »
به نظر من کاربران حرفه ای یا غیر حرفه ای لینوکس (کلیه توزیع ها) نباید این رو فراموش کنند که لینوکس و همه نرم افزارهای آزاد و گهگاه غیر آزاد مانند مکینتاش در هر صورت با هر چیزی که به نحوی با ویندوز ارتباط پیدا می کنه مشکل دارند و بدجور کینه ای هستند! پس بهتره حالا که یک همچین جوی وجود داره که به نظر من بیراه هم نیست، از به وجود آوردن بحث با این موضوعات خودداری کنیم و همه با هم به پیشرفت این دنیای آزاد کمک کنیم. بچه های خوبی باشین دیگه  :D ;)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم