انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: با این این مودم hsf conexant چه خاکی بر سرم بریزم؟  (دفعات بازدید: 3857 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
قبلا مودم smartlink داشتم که بعد از نصب درایورش در لینوکس با سرعت کم و قطعی زیاد مواجه شدم. با مشورتی که شد hsf conexant را خردیم و درایور را از dell گرفتم که باز هم سرعت کم و قطع و وصل شدن های پی در پی. پاک دیوانه شده ام. دنبال خاک مرغوب برای سرم می گردم. می خواهم این سر کچل شده ام را گل بگیرم. اگه گل مرغوب سراغ دارید ممنون میشم به من هم بدید.

راستی یه سوال: ممکنه مشکل از خط تلفن باشه؟ چجوری میتونم تشخیص بدم که ایراد از کجاست؟

در ضمن مودم smartlink قبلی را که دادم به یه نفر دیگه میگفت یکی از IC ها سوخته. برای همین زود قطع میشی. راستی یه چیز جالب که یادم میاد اینه که با مودم قبلی (مودم نیمه سوز smartlink) سرعت خیلی بالایی داشتم اما بیشتر از 2 دقیقه نمیتونستم کانکت بمونم (البته تو لینوکس) ولی تو ویندوز سرعتش خیلی پایین بود اما مشکل قع و وصلی به اون صورت نداشت یعنی میتونستم بیشتر از 2 دقیقه هم کانکت باشم.

با این توصیفا فکر میکنم مودم جدیدم هم سوخته. نه نسوخته سالمه ولی داره سرم قر میاد. آخه این چه کاری بود کردم. خر شدم. رفتم یه مودم آشعال دیگه خردیم که چی.

راستی یه چیز جدید که یادم اومد اینه که بعضی مواقع تو ویندوز با مودم کانکسنت باسرعت خیلی عالی وصل میشم حدود 8 و 9 و 6 و 5 .

آیا میتونم از مخابرات تقاضا کنم که خط را چکاپ کنند؟

راستی رفتم مخابرات ردانی فر تو اصفهان رفتم پیش رئیس گفتم اینترنت پرسرعت ای دی اس ال میخوام و هیچ یکی از شرکت ها از خط ما پشتیبانی نمی کنه.ایشون گفتند که چون خط شما DLC هست. در آینده خط شما برای ای دی اس ال آماده میشه.

یه نفر با وجود همه ی این مشکلاتی که برای من پیش اومده. یک راه منطقی برای وصل شدن به اینترنت با سرعت خوب به من معرفی کنه. چه کنم؟ دارم دیووونه میشم. تمام وقت و زندگیم داره هدر میره. من در عشق لینوکس دارم میمیرم و می سوزم.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
راستی یه عب دیگه ای که هم تو لینوکس اوبونتو و هم تو ویندوز داره اینه که وقتی کانکت می شم برای چند ثانیه ای فقط ارسال دارم و دریافت ندارم. بعد از چند ثانیه (خیلی زیاد) درست میشه

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
کاش یه خورده بیشتر هزینه می کردی یه مودم external می خریدی! راحت تر بودی!

ولی همونم نباید مشکل داشته باشه! (من خودم دارم که مشکل نداره )

بعید هم نیست از خط باشه!!
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
کاش یه خورده بیشتر هزینه می کردی یه مودم external می خریدی! راحت تر بودی!

ولی همونم نباید مشکل داشته باشه! (من خودم دارم که مشکل نداره )

بعید هم نیست از خط باشه!!

اگه اینطوره احتمالا اشکال از خطه
چون مودم که سالمه+درایور هم که معتبر هست

با این وجود خیلی گیج شدم که چیکار کنم؟
کسی پیشنهادی نداره؟

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
من هم مانند شما از مودم SmartLink استفاده مي كنم.
در لينوكس سرعت خوبي داره.
و قطع شدنهاي مكرر دلايل ديگري داره و با تنظيمات برنامه شماره گير براحتي رفع ميشه.
منم بعضي مواقع با چنين مشكلي مواجه ميشم.
و براختي رفع ميشوند.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
من هم مانند شما از مودم SmartLink استفاده مي كنم.
در لينوكس سرعت خوبي داره.
و قطع شدنهاي مكرر دلايل ديگري داره و با تنظيمات برنامه شماره گير براحتي رفع ميشه.
منم بعضي مواقع با چنين مشكلي مواجه ميشم.
و براختي رفع ميشوند.
لا اقل یه روشی پیشنهاد بده تا اجرا کنیم ببینیم درست میشه یا نه

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
یه سر بزن به  http://www.torrentz.com و عبارت "linux conexant" رو جستجو کن!  ;)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
بالاخره درست شد
از امروز من کاربر ubuntu هستم. همون چوری که حدس زدم و از استادان محترم isfahanlug پرسیدم اشکال از moderboard بود. همه چی به خوبی و خوشی تموم شد. یکی از دلایلی که دیر به این موضوع وی بردم تبلیغات بسیار فراوان و مشکلات فراوانی بود که همه در لینوکس داشتند. من هم فکر می کردم اشکال از درایور هست.
نتیجه ی اخلاقی: هدف داشته باشد و پشت کار. یواش یواش داشتم مدرک لیسانس نصب مودم را می گرفتم. از بس مقاله ترکوندم

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
تبریک!!!!!!!
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

ديبا

• مهمان
بالاخره درست شد
از امروز من کاربر ubuntu هستم. همون چوری که حدس زدم و از استادان محترم isfahanlug پرسیدم اشکال از moderboard بود. همه چی به خوبی و خوشی تموم شد. یکی از دلایلی که دیر به این موضوع وی بردم تبلیغات بسیار فراوان و مشکلات فراوانی بود که همه در لینوکس داشتند. من هم فکر می کردم اشکال از درایور هست.
نتیجه ی اخلاقی: هدف داشته باشد و پشت کار. یواش یواش داشتم مدرک لیسانس نصب مودم را می گرفتم. از بس مقاله ترکوندم

کاش خلاصه تجربیاتتون را اینجا مینوشتید تا اگر بکار کاربری آمد، از آن سود ببرد. :)

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
راستش اگه وقتش را پیدا کردم چشم
ولی خیلی طولانی هست
امیذوارم کسی به درد من مبتلا نشه و نمیشه.

ديبا

• مهمان
راستش اگه وقتش را پیدا کردم چشم
ولی خیلی طولانی هست
امیذوارم کسی به درد من مبتلا نشه و نمیشه.

ببخشید کاربر گرامی اما: از همان وقتی لحاظ کنید که دیگران برای شما صرف کردند...
با پورش مجدد و تشکر فراوان

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
آخه یه کم سوالتون واضح نیست
ولی یه چیز مهم اینه که: اگه کسی از من بپرسه چه مودم اینترنالی بخرم بش میگم hsf conexant بخر. زیرا:
1- سرعت اتصال (مدت زمان انتظار برای وصل شدن) خیلی بالاست (البته ممکنه این موضوع ربطی به چیپ ست نداشته باشه)
2- درایورش را dell آماده کرده.
3- درایورش .deb هست
4-سرعتش هم بالاست

آفلاین aminphysics

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سلام
« پاسخ #13 : 09 مهر 1386، 01:53 ق‌ظ »
;)سلام من مشتاق هستم از لینوکس استفاده کنم هیچی هم نمی دونم :( گزینه مورد نظرم edubunto است ولی حالا که تجربه دارین منو راهنمایی کنین اینترنت پر سرعت ندارم کدوم لینوکس رو انتخاب کنم؟بعد مودم چی؟مودمم نمی دونم دقیقا چیه؟ولی نوعش rockwell که hcf یا hsf است چی کار کنم ؟ الان از xp استفاده می کنم درایو شرکت دل 20 دلاره باید چه کار کنم؟ضمنا من اصلا نصب و راه اندازی و این اصطلاحات عجیب که در مورد لینوکس هست رو نمی فهمم منظورم طریقه نصب برنامه ها و ... رو نفهمیدم میخوام یه لینوکس با امکانات فارسی و مولتی مدیا خوب در عین حال برنامه های آموزشی ادوکیشن اوبونتو رو هم داشته باشم ضمنا من در نصب و راه اندازی و کار با ایکس پی در حد حرفه ای هستم اگه فایل پی دی اف و یا کتابی میشناسید به من معرفی کنید ضمنا یه برنامه ای مثل فتوشاپ برای لینوکس مشابه ای داره؟من دیکشنری نارسیس رو دارم رو لینوکس اجرا میشه؟خلاصه ببخشی :oops:د هیچی نمی دونم امیدوارم کمکم کنید مممنون ::) ??? :oops: آدرس ایمیل من aminphysics@yahoo.com
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1386، 01:55 ق‌ظ توسط aminphysics »

آفلاین part

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
آقای عزیز اولا یه جا سوالتون بنویسید نه چند جا
ازهمون قسمت نصب و بروز آوری پیگیری کنید جوابتون میگیرید .