دوستان عزیز مشکل حل شدبهترین سیستم عامل = اوبونتو و کوبونتومی دونید چرا ؟؟؟ چون بهترین جامعه کاربران را در سطح چهان داره ......
در حالی حدودا یک روز از ارائه این سیستم عامل می گذره متوجه شدم که در انجمن اوبونتو ( ubuntuforums.org ) این مشکل از طرف عده ای مطرح شده و بلافاصله با نظرات کاربران دیگر حل شده . شما این سرعت عمل و پشتیبانی را باور می کنید ؟
اگر در سیستم عامل ویندوز همچین مشکلی به وجود می آمد چقدر طول می کشید تا مایکروسافت راه حلی ارائه کنه ؟؟
برای اینکه دیگر دوستان هم متوجه بشند یک بار صورت سوال ( مشکل به وجود آمده ) در اوبونتو و کوبونتو ۷.۱۰ را با جوابش مطرح می کنم.
مشکل : هنگام بوت و بالا آمدن سیستم صفحه سیاه شده و سیستم بعد از ۳ الی ۴ دقیقه بالا می آید .راه حل موقت : در ترمینال دستور زیر را اجرا کنید :
sudo gedit /boot/grub/menu.lst
اگر از کوبونتو استفاده می کنید به جای gedit از kate استفاده کنید.
در فایل متنی باز شده دنبال این قسمت بگردید :
## ## End Default Options ##
title Ubuntu 7.10, kernel 2.6.22-14-generic
root (hd0,2)
kernel /boot/vmlinuz-2.6.22-14-generic root=UUID=79b1afc9-1898-45b2-a4e4-c53dd8e67db7 ro quiet splash
عبارت splash را پاک کرده و به جای آن عبارت unsplash را جایگزین کنید. فایل را save کرده و سیستم را ریست کنید و لذت ببرید.
با این کار مدت زمان بوت سیستم از ۳ - ۴ دقیقه به ۱۵ ثانیه کاهش پیدا کرد. باور کنید هنوز توی شوک هستم و باورم نمیشه
موفق باشید.