انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل و ارور در نصب اوبونتو روی لپ تاپ  (دفعات بازدید: 1541 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ss.mohammad.ss

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل و ارور در نصب اوبونتو روی لپ تاپ
« : 24 امرداد 1390، 10:12 ب‌ظ »
عرض سلام خدمت تمامی لینوکسی های عزیز!
این اولین پست من در این فروم هست و دوست دارم در زمینه اوبونتو و لینوکس بیشتر بدونم پس به کمک شما بزرگواران نیازمندم ;) اما مشکل...
من وقتی میخوام اوبنتو ( دو تا نسخه 10.04 و همچنین 9.04 ) رو روی لپ تاپم نصب کنم ، درست همون ابتدای کار این ارور رو میده و من تازه کار هم نمیدونم چکار کنم... خواهش میکنم کمک کنید که  :(

BusyBox v1.13.3 (ubuntu 1:1.13.3-1ubuntu11) built-in shell (ash )
Enter 'help' for a list of built-in commands
(initramfs)unable to find  a medium containing a live file system.

حالا سوالم اینه که این ارور چیه؟ چطور میشه برطرفش کرد؟ آیا مربوط میشه به لپ تاپم؟ چون روی PC  مشکلی برای نصب نداره

آفلاین c.forel

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
پاسخ به: مشکل و ارور در نصب اوبونتو روی لپ تاپ
« پاسخ #1 : 25 امرداد 1390، 08:41 ق‌ظ »
سلام

دوست عزیز احتمالا مشکل از سی دی لایو شماست.اونو عوض کنید یا از مال یکی دیگه رو امتحان کن ببین خل میشه.

موفق باشید.

آفلاین ss.mohammad.ss

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 25 امرداد 1390، 09:16 ق‌ظ »
ممنون از راهنماییتون اما همونطور که عرض کردم، روی PC  مشکلی نداره و میره برای مراحل نصب اما روی لپ تاپ ارور میده ... در ثانی ، سه تا CD , DVD  هم عوض کردم که نشد ( البته یکیش سی دی اوبونتوی 10.04 بود که اینترنتی سفارش داده بودم و دوتای دیگش ، DVD های مجموعه کینگ بودن )

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
« پاسخ #3 : 25 امرداد 1390، 12:06 ب‌ظ »
من وقتی میخوام اوبنتو (دو تا نسخه 10.04 و همچنین 9.04) رو روی لپ تاپم نصب کنم، درست همون ابتدای کار این ارور رو میده BusyBox v1.13.3
روی PC  مشکلی برای نصب نداره
9.04 که منقضی شده است و مسئله اش منتفی است. در صورت نصب هم مشکلات ثانوی خواهید داشت.
"درست همون ابتدای کار" یعنی سیستم به هیچ وجه(تا هیچ مرحله ای) از روی دیسک بوت نمی شود؟ به محیط لایو می توانید وارد شوید(آیا مشکل در هنگام نصب بروز می کند)؟

نقل‌قول
آیا مربوط میشه به لپ تاپم؟
احتمالا!
به نظر initrd در شناسایی SATA یا موردی مرتبط، ناموفق عمل می کند. اما در هر صورت باید راه حلی باشد!!! پیغام BusyBox در این شرایط است که ظاهر می شود عموماً.

-> نصب از طریق یواس‌بی (پس از انجام تنظیمات بایاس) را هم امتحان کنید ولی در صورت موفقیت در لود کردن، احتمالا در مراحل نصب، هاردتان شناسایی نخواهد شد. با این حال تست کنید. اطلاعات بیشتر در مورد نصب از USB را در همین انجمن جست و جو کنید. می توانید از UNetbootin برای این منظور استفاده نمایید: http://unetbootin.sourceforge.net
روی سیستم خانگی تان، با زدن عبارت usb-creator-gtk در ترمینال(Ctrl+Alt+T) هم می توانید در ساختن bootable USB stick کمک بگیرید.

مشخصات لپ تاپ تان را گزارش کنید.
« آخرین ویرایش: 25 امرداد 1390، 12:11 ب‌ظ توسط Hadron »

آفلاین ss.mohammad.ss

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 26 امرداد 1390، 01:30 ب‌ظ »
ممنون از پاسخ دهی شما ...
مشخصات لپ تاپم به شرح زیز هستش:
Toshiba c660 1se
core i5 2410 2.3 GH
4 GB ram DDR#
VGA 315 NV
Hard 500

احتمالا مشکل از نشناختن ساتا باشه چون توی بایوسش یه گزینه ای بود به اسم Sata Contoroler  که از حالت دیفالت تغییرش دادم ... چون نمیتونستم ویندوز XP  رو نصب کنم. وقتی تغییرش دادم ، ویندوز رو نصب کردم ولی الان که دوباره به حالت اول برش میگردونم ویندوزم بالا نمیاد و ارور صفحه آبی رو میده. حلا با این اوصاف اگر ار روی usb نصب کنم هم احتمالا همین مشکل رو نداره؟
در ضمن در ورژن 9.4 که وارد محیط لایوش میشه اما بعدش که میزنم برای نصب ، ارور میده و ورژن 10.4 هم همون ابتدای کار که میپرسه وارد محیط لایو بشه یا نصب کنه یا از روی هارد بالا بیاد بعدش ارور میده یعنی حتی وارد محیط لایو هم نمیشه...