انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پروسسی به نام metadata سیستم را خاموش میکند  (دفعات بازدید: 710 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
با سلام . از عنوان مشخه . من ۱۰.۰۴ دارم و وقتی بالا میاد یک پروسس به نام  gvfsd-metadata پردازنده را به میزان ۱۰۰ درصد تحت فشار میزاره به طوری که لپ تاپم به خاطر دمای ۹۸ درجه کلاخاموش میشه و برای روشن کردن باید کلی صبر کنم. تا الان چندین بار وسط کار مهمی این اتفاق افتاده و کل کار رو خراب کرده.لطفا بفرمایید این چیه و چطور میتونم ازش راحت بشم چون خیلی بدجور رو اعصابه  ](*,) ](*,) ](*,)

مرسی
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ به: پروسسی به نام metadata سیستم را خاموش میکند
« پاسخ #1 : 25 امرداد 1390، 03:10 ب‌ظ »
و خدایان گوگل را آفریدند :
rm -rf ~/.local/share/gvfs-metadata
 sudo pkill gvfsd-metadata
برون ده فرمان زیر را نیز بگذارید ( پیش و پس از فرمان بالا )
df -h
« آخرین ویرایش: 25 امرداد 1390، 03:12 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
پاسخ به: پروسسی به نام metadata سیستم را خاموش میکند
« پاسخ #3 : 26 امرداد 1390، 12:43 ق‌ظ »
و خدایان گوگل را آفریدند

دوست عزیز شما مثل این که اصصصصصصصصلا منظور منو نفهمیدی ؛ این که این دستور رو بزنم یا روی سیستم مانیتور کلیک کنم و اون پروسس رو بفرستم به جهنم ؛ رو هر کسی بلده قربونت برم . شما اگه سوال منو درست بخونی متوجه میشی لطفا بفرمایید این چیه و چطور میتونم ازش راحت بشم میخواستم بدونم این چی هست و اصلا برای چی میاد و کار این پروسس چیه ؟ که البته حدس میزدم به علت کپی کردن ۳۰ گیگ مخازن توی HOME باشه ولی میخواستم مطمئن بشم که با خوندن مطلب اون لینک مطمئن شدم.در ضمن میخواستم برای همییییییشه از شرش راحت بشم نه این که یه راه حل سطحی باشه و با یه ریست دوباره برگرده. که اونم متوجه شدم بهتره  مخازن رو پاک کنم یه جای دیگه کپی کنم.

دوست عزیز خیلی مرسی بابت لینک .
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .