انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک در مورد جاوا ۷ (JDK 7) (حل شد)  (دفعات بازدید: 3227 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
کمک در مورد جاوا ۷ (JDK 7) (حل شد)
« : 17 شهریور 1390، 11:16 ب‌ظ »
درود

خدمت اساتید عرض کنم که من نیاز به جاوای ۷ دارم و همون طوری که می‌دونید آپدیت ۷ جاوا برای اوبونتو ۱۱.۰۴ ارائه نخواهد شد و باید منتظر اوبونتو ۱۱.۱۰ موند.
از اون جایی که فرصت صبر کردن رو ندارم با کمی جست و جو به روشی برای نصب جاوا ۷ رسیدم. یک نفر آدم خیر اومده و از مخازن اوبونتو ۱۱.۱۰ ، جاوا ۷ رو بکاپ گرفته و یه مخزن برای ۱۱.۰۴ ساخته که به راحتی میشه از روش جاوای ۷ رو نصب کرد.

حالا مشکلی که ایجاد شده اینه که جاوای ۶ آپدیت نشده بلکه جاوای ۷ در کنار اون نصب شده.
وقتی که توی ترمینال دستور Java -version میدم خروجی اعلام می‌کنه که جاوای ۶ نصبه.
Eclipse هم هنوز فقط جاوای ۶ رو میشناسه.

حالا اگه لطف کنید و راهنمایی بفرمایید که چطور به سیستم حالی کنم که با جاوا ۷ کار کن ممنون میشم.

همه صحبت‌هام مربوط به Open JDK هست نه Oracle JDK !
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1390، 11:44 ق‌ظ توسط Sir-Shadow »

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: کمک در مورد جاوا ۷ (JDK 7)
« پاسخ #1 : 18 شهریور 1390، 11:44 ق‌ظ »
باید خدمت دوستان عرض کنم که هر وقت از گوگل نا امید شدم دوباره به سرعت از گوگل جواب گرفتم و به واقع به جمله‌ی «و خداوند گوگل را آفرید» ایمان آوردم

همون طور که گفته بودم با سرچ توی گوگل به دو رش برای نصب جاوا ۷ رسیدم.
اولیش همون روشی بود که بالا اشاره کردم و دومین روش هم اینه که جاوای اواکل رو دانلود کنیم و چون این پکیج فقط برای RPM طراحی شده باید فایل فشرده معمولی رو دانلود کرد و به صورت دستی نصبش کنیم که توی لینک زیر کاملا توضیح داده و البته اصلا هم نصبش سخت نیست.
http://www.shinephp.com/install-jdk-7-on-ubuntu/

توی همین روش نصب جاوای اواکل به دستور زیر برخوردم
sudo update-alternatives --config javaبا این دستور می‌تونید تمامی ورژن‌های جاوای نصب شده رو پیدا کنید و ورژن دیفالت مورد علاقه خودتون رو انتخاب کنید که در اینجا من Open JDK 7  رو که از قبل نصب داشتم انتخاب کردم.

و اما در مورد Eclipse با یکم گشت و گذار فهمیدم ایکلیپس نیاز به تنظیمات داخلی داره و راحت‌ترین کار اینه که آخرین نسخه Eclipse رو که نسخه ۳.۷ بود دانلود کنم و اون رو به جای ۳.۵ کنونی قرار بدم (به صورت دستی توی پوشه‌ی usr/lib/eclipse کپی کردم)

مشکلم کاملا حل شده
ولی من هنوز نفهمیدم که چرا این اوبونتو اینقدر دیر پکج‌هاشو آپدیت مي‌کنه!

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: کمک در مورد جاوا ۷ (JDK 7) (حل شد)
« پاسخ #2 : 18 شهریور 1390، 12:41 ب‌ظ »
در مورد Eclipse
هنگام ساخت یه پروژه جدید جاوا اگه از javaSE-1.7  استفاده کنید ارور میده که کامپایلر جاوا ۱.۷ رو ساپورت نمی‌کنه و برای ادامه کار از کامپایلر ۱.۶ جاوا استافده می‌کنه
بهتره که خودتون JDK 7 رو به ایکلیپس بشناسونید
برای این کار
هنگام ساختن JAVA New Project در قسمت انتخاب JRE تیک گزینه Use default JRE رو میزنید (توی پرانتز جلوی این گزینه ورژن دیفالت جاوایی رو که ایکلیپس شناخته براتون نوشته که احتمالا همون جاوای ۶ هست)
جلوی این گزینه روی Configure JREs کلیک کنید، روی Add کلیک می‌کنید و یه Standard VM جدید می‌سازید
در ادامه در جلوی قسمت JRE Home آدرس فایل JDK 7 رو میدید که چیزی شبیه این میشه
/usr/lib/jvm/java-7-openjdkاگر که هیچ اروری بالای صفحه مشاهده نکردید نشون میده که JDK 7 رو شناخته و درضمن باید JRE System Libraries رو کاملا نشون بده.
کار تمومه. OK کنید و  برای پروژتون از Use default JRE که الآن ورژن ۷ رو نشون میده استفاده کنید