انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در ورود به اوبونتو  (دفعات بازدید: 862 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین paulprognosticator

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
مشکل در ورود به اوبونتو
« : 12 آذر 1390، 01:18 ب‌ظ »
من الان که پسورد لینوکس رو وارد می کنم اینتر میزنم یک صفحه سیاه با چند تا نوشته باز میشه سریع هم بسته میشه و پسورد رو که اشتباه میزنم میگه اینولید اما وقتی درست میزنم اون صفحه سیاه میاد وبعد 1ثانیه یسته میشه و دوباره هم پشورد میزنم همینطوری و حتی سیف مود هم میرم همینطوری شده مشکل از کجاست؟چه کار کنم؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1618
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: مشکل در ورود به اوبونتو
« پاسخ #1 : 12 آذر 1390، 03:58 ب‌ظ »
احتمالا گنوم نمی تونه درست لود بشه. اولین قدم اینه که یک یوزر دیگه درست کنی ببینی برای اون وضعیت درسته یا نه. بعد کشف می کنی که مشکل تنظیمات عمومی است یا از تنظیمات اون کاربر خاص. اگر توی منوهای انتخاب محیط کار (که با فشار دادن اون علامت مهره ظاهر می شه) safe هم داری می تونی اونو تست کنی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 13 آذر 1390، 03:14 ق‌ظ »
پیرو صحبت‌های حادی عزیز با این دستور می‌تونی یوزر جدید بسازی:sudo adduser test و با این دستور براش پسورد تعیین کنی:sudo passwd test و بعد ازت پسورد رو می‌خواد که وارد کنی. حالا می‌تونی با یوزر test و پسوردی که خودت دادی لاگین کنی ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #3 : 13 آذر 1390، 11:27 ب‌ظ »
دوستان من یه مشکل دیگه دارم!
موقع نصب من یه کاربر داشتم خیلی عادی و با همون هم داشتم کار می کردم اما دیگه خیلی سیستممو بهم ریخته بودم شروع کردم به ساخت یه کاربر جدید بعد هر کاری کردم پسوورد نمی گرفت منم گذاشتم روی حالت بدون پسوورد کاربری قبلی رو پاک کردم الان سیستم بالا میاد به صورت کامل اما توی ترمینال وقتی sudo می زنم پسوورد می خواهد هر چی هم که می زنم درست نیست چی کار باید بکنم؟
سپاس
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1618
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 14 آذر 1390، 02:14 ب‌ظ »
دوستان من یه مشکل دیگه دارم!
موقع نصب من یه کاربر داشتم خیلی عادی و با همون هم داشتم کار می کردم اما دیگه خیلی سیستممو بهم ریخته بودم شروع کردم به ساخت یه کاربر جدید بعد هر کاری کردم پسوورد نمی گرفت منم گذاشتم روی حالت بدون پسوورد کاربری قبلی رو پاک کردم الان سیستم بالا میاد به صورت کامل اما توی ترمینال وقتی sudo می زنم پسوورد می خواهد هر چی هم که می زنم درست نیست چی کار باید بکنم؟
سپاس

سوال جدید تاپیک جدید (: تاپیک جدید بزن جواب سریع تضمین شده است (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی