انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب ویندوز بعد از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1060 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aezvenoos

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
نصب ویندوز بعد از نصب اوبونتو
« : 31 شهریور 1390، 03:30 ب‌ظ »
من در حال حاضر هم اوبونتو و هم ویندوز را بر روی کامپیوتر دارم و حالا می خوام ویندوز را دوباره نصب کنم و نمی خوام به هیچ عنوان اوبونتو پاک شه چه کار کنم تا بعد از نصب دوباره ویندوز بوت منویی که در اول کار مشخص می کردید می خواید با ویندوز کار کنید یا لینوکس پاک نشود
با تشکر ???

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
پاسخ به: نصب ویندوز بعد از نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 31 شهریور 1390، 04:00 ب‌ظ »
من در حال حاضر هم اوبونتو و هم ویندوز را بر روی کامپیوتر دارم و حالا می خوام ویندوز را دوباره نصب کنم و نمی خوام به هیچ عنوان اوبونتو پاک شه چه کار کنم تا بعد از نصب دوباره ویندوز بوت منویی که در اول کار مشخص می کردید می خواید با ویندوز کار کنید یا لینوکس پاک نشود
با تشکر ???
مشکلی نداره اگه توی فرمتNTSF اوبونتو و از طریق ویندوز نصب کردید اون درایو رو دست نخورده باقی بزارید یا حداقل فایل های اوبونتو را پاک نکنید بعد از نصب ویندوز می تونید دوباره دیسک اوبونتو را بزارید و فایل اجرایی اون رو ران کنید و گراب باز سازی میشه ;) اببته راه های بهتری هم هست که من بلد نسیتم فکر کنم اگر یکم طاقت بیاری دوستان بهتر راهنمایی کنند
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1390، 04:26 ب‌ظ توسط h2010n »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
پاسخ به: نصب ویندوز بعد از نصب اوبونتو
« پاسخ #2 : 31 شهریور 1390، 11:02 ب‌ظ »
اگر اوبونتو را با wubi(یعنی از داخل ویندوز) نصب نکرده‌اید با خیال راحت پارتیشن ویندوزتون رو فرمت و مجدد ویندوز رو نصب کنین. خرجش نصب مجدد گراب از طریق اجرای لایو یا Super Grub Disk است. اینجا رو حتماً ببینید: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17391.0.html