انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: the Official Ubuntu Book  (دفعات بازدید: 2069 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehdimansouri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
the Official Ubuntu Book
« : 22 مهر 1386، 01:14 ب‌ظ »
سلام
میخواستم بدونم ترجمه فارسی the Official Ubuntu Book در ایران موجود هست یا نه؟
من امروز رفتم انقلاب برای خرید یک کتاب آموزشی لینوکس  ولی فقط کتاب برای ردهت و سوزه پیدا کردم .
از اونجایی که من اوبونتو رو انتخاب کردم می خواستم بدونم چه کتاب مناسبی در بازار هست که من با خواندن آن بتوانم کارم رو با لینوکس شروع کنم؟

آفلاین mehdimansouri

• Newbie
  • *
پاسخ به: the Official Ubuntu Book
« پاسخ #1 : 22 مهر 1386، 08:36 ب‌ظ »
اگر می شه جواب سوالم رو بدید ;D

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #2 : 22 مهر 1386، 08:57 ب‌ظ »
آقا راستش رو بخوای باید بگم هیچی تو بازار در مورد اوبونتو به طور تخصصی نیست!  ::)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #3 : 22 مهر 1386، 09:39 ب‌ظ »
یه نگاهی به ویکی بندازید. خیلی مطالب خوب و کامل پیدا میکنید و به کتابهای فارسی هم نیازی نخواهید داشت ;)
http://wiki.ubuntu.ir
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mehdimansouri

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 27 مهر 1386، 12:16 ق‌ظ »
راستش من با لینوکس آشنا نیستم فقط چند تا توزیع مختلف رو نصب کردمو از اوبونتو خوشم اومده حالا می خوام اصلا کار با لینوکس رو یاد بگیرم( البته کار در محیط ترمینال رو ترجیح میدم ) حالا می خوام یک منبع رو پیدا کنم که کلی یاد بگیرم و بعد بتونم با اوبونتو کار کنم .
بعدش می خواستم بدونم از اونجایی که اوبونتو هم لینوکس هست پس قاعدتا نباید دستورات ترمینتالش با توزیع های دیگه مثل ردهت فرق بکنه؟
راستی ما در ایران کتاب آموزش لینوکسی که به توزیع وابسته نباشه نداریم؟ مثل linux+ کامپتیا؟

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #5 : 27 مهر 1386، 11:26 ق‌ظ »
سلام،
... حالا می خوام اصلا کار با لینوکس رو یاد بگیرم( البته کار در محیط ترمینال رو ترجیح میدم ) حالا می خوام یک منبع رو پیدا کنم که کلی یاد بگیرم و بعد بتونم با اوبونتو کار کنم .
فکر کنم http://wiki.ubuntu.ir نقطه‌ی شروع خوبی باشه.
بعدش می خواستم بدونم از اونجایی که اوبونتو هم لینوکس هست پس قاعدتا نباید دستورات ترمینتالش با توزیع های دیگه مثل ردهت فرق بکنه؟
در بعضی موارد خیلی فرق دارن! مثلاً برای مدیریت بسته‌ها. ضمناً ساختار مسیرها‌شون هم فرق دارن که می‌تونه باعث سردرگمی بشه. ولی با کمی هوش به خرج دادن می‌شه با یاد گرفتن یکی، توی اون یکی هم به خوبی کار کرد. اوبونتو (در اصل: Debian) رو توصیه می‌کنم.
راستی ما در ایران کتاب آموزش لینوکسی که به توزیع وابسته نباشه نداریم؟ مثل linux+ کامپتیا؟
ما تو ایران تقریباً همه کتابی داریم! اگر منظورتون فارسی هست، نمی‌دونم. ولی +Linux و اینا رو می‌شه گیر آورد.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #6 : 28 مهر 1386، 09:31 ب‌ظ »
یه کتاب فارسی تو بازار بود به اسم «راهنمای یونیکس با استفاده از لینوکس» که بر اساس Redhat 6 هست. یه کتاب قدیمی هست ولی برای کسانی که بخوان دستور یاد بگیرن مخصوصا دستورات عمومی رو خیلی خوبه. من که اون زمانی که استفاده میکردم خیلی خوشم اومد... شاید بشه انقلاب پیداش کرد باید جلد نارنجی هم داشته باشه...
ضمنا ۲ جلد کتاب هم آقای باغومیان دارن. یکی برای Redhat 9 و یکی برای سرورهای دبیان مال انتشارات نص. اونها هم کتابهای خوبی دارن.
اگر کار کردن با یکی از توزیعهای لینوکس رو خوب یاد بگیرید با کار کردن با بقیه هم مشکلی نخواهید داشت و اگر خیلی خوب یاد بگیرید خیلی راحت با همه یونیکس ها میتونید کار کنید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom