انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال ضروری :شیر کردن یک پوشه در ویندوز و دسترسی به آن از اوبونتو  (دفعات بازدید: 5776 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
با سلام خدمت دوستان
راستش این خیلی مهم و ضروری هست و خودم نمی تونم دنبالش بگردم از دوستان کسی راهنمایی کنه واقعا ممنون می شم

چه جور می شه توی ویندوزی که روی ویرچوال باکس نصب هست فلش مموری رو شناسوند یا بین ویندوز مجازی و لینوکس یک رابط برای انتقال فایل ها ایجاد کرد ؟؟؟  ](*,) ](*,)

ممنونم ازتون
« آخرین ویرایش: 09 شهریور 1390، 08:02 ب‌ظ توسط Ǝ2MA3N »

آفلاین mohammad.tz87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاسخ به: سوال ضروری : درایو ها در ویرچوال باکž
« پاسخ #1 : 06 شهریور 1390، 04:05 ق‌ظ »
سلام
شما باید درایو یا پوشه موردنظر در سیستم عامل میزبان رو به اشتراک بگذارید. برای شیرکردن فایل ها احتیاج به نصب بسته تکمیلی VBoxGuestAdditions دارید. من خودم آخرین نسخه ویرچوال باکس (تا این لحظه نسخه VirtualBox OSE 4.0.4) رو نصب کردم اما متاسفانه VBoxGuestAdditions از طریق این برنامه دانلود نمی شه. وقتی لینک دانلود رو هم در مرورگر چک کنید با پیغام Access Denied روبرو می شوید.
(لینک: http://dlc.sun.com.edgesuite.net/virtualbox/4.0.4/VBoxGuestAdditions_4.0.4.iso)
برای دانلود می تونید از این لینک استفاده کنید:
http://dl.dbank.com/c0nddusx12
جهت دانلود در صفحه ای که باز می شود روی دکمه ای که فلش سبز رنگ رو به پایین دارد در ردیف اول (فایل VBoxGuestAdditions_4.0.4.iso با حجم 36.63M) کلیک کنید.
پس از دانلود در داخل سیستم عامل میهمان ایمیج رو لود کنید و این بسته رو نصب کنید. پس از نصب هم مطابق دستورالعمل سایت های زیر جهت شیرکردن عمل کنید:
موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1390، 04:11 ق‌ظ توسط mohammad.tz87 »

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
ممنون از راهنمایی

الان از طریق شیر اوبونتو (samba) تونستم یک پوشه در اوبونتو رو به اشتراک بزارم(تو ویندوز)

اما نمی دونم چه طور درایو c ویندوز از اوبونتو بهش دسترسی پیدا کنم (شر درایو رو فعال می کنم اما وفتی از تو اوبونتو place - network می خوام که وارد ویندوز بشم این ارورو می ده Unable to mount location - Failed to retrieve share list from server
(احتمال می دم که باید آی پی ها و گیتوی رو توی ویندوز و اوبونتو یکی کنم اما هر کاری می کنم نمی شه)

باید چی کار کنم ؟؟؟
« آخرین ویرایش: 09 شهریور 1390، 07:59 ب‌ظ توسط Ǝ2MA3N »

آفلاین DANT3

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
من یک اوبونتو میزبان دارم و یک ویندوز بر روی Virtualbox
فایلی را در ابونتو شیر کردم و در ویندوز می توانم آن را ببینم اما برعکس این کار را نمی توانم
می خواهم فایلی را در ویندوز شیر کنم و در اوبونتو به آن دسترسی داشته باشم؟
آیا نوع پارتیشن من در ویندوز مهم است ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نوع پارتیشن مهم نیست. بهترین کار اینه که در قسمت تنظیمان شبکه‌ی ویرچوال‌باکس، یک شبکه‌ی host-only روی vboxnet0 بسازین. با این کار هم اوبونتو و هم ویندوز یه ای‌پی می‌گیرن که با رفتن در دایرکتوری network در ناتیلوس اوبونتو می‌تونین پوشه‌های شیر شده در ویندوز رو توش ببینین.

برای usb هم در تنظیمات کاربران و گروه‌ها در اوبونتو نام کاربری که باهاش کار می‌کنین رو به گروه vboxusers اضافه کنین و بعدش هم یه بار لاگ‌اوت و لاگ‌این یا ریستارت کنین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن