Neverball یک بازی توپی ساده که باید توپت رو از بین موانع ختم کنی البته قصه به همینچجا ختم نمیشه چون خیلی سخت میشه و مرحله ای هم هست .
PySol نمیشه گفت یک بازی بلکه فکنم با این حجم کمش کمتر از یک مگابایت بیش از 200 تا بازی کارتی هست .
Quake 3: Arena خوب من این بازی رو نکردم ولی مشابه این بازی رو اوپن سورسش کردم بنام open arena . یک بازی هست توی سبک تورنمنت غیر واقعی بازی بسیار جالبی هست و با گرافیک مناسب .
Tuxracer این بازی فکنم جدادا اسمش شده PLANET PENGUEIN RACER و چند تا نقشه توپش و مرحله باحال بهش اضافه شده .
Unreal Tournament 2004 وقتی بحث این بازی میشه دیگه من بحث کپی رایت و این چیزا یادم میره . تنها بازی هست که اینقدر دوستش دارم . کلا بازی های تو سبک تورنمنت غیر واقعی رو دوست دارم . حجمش هم فکنم یک دی وی دی بود .
BillardGL خوب برای مواقع بیکاری بازی بیلیارد با گرافیک بالا هم حال خاص خودش رو داره .
Barrage یک بازی کودکانه البته من خوشم پمیاد ازش با حجم پایین . شما یک توپ چی هستید و در سمت راست مانیتور قرار دارید . دشمن ا بالا به طرف پایین و از پایین به طرف بالا حرکت می کنه با تانک و جیپ و پیاده که تانک 20 امتیاز و جیپ 10 تا و پیاده هم 5 امتیاز داره باید با بمب بزننیشون تا از صفحه خارج نشن البته بازی مرحله ای هست و مرحله اول باید 200 امتیاز بیارین ولی عمرا اگر بیشتر صد تا بیارین .
Chromium B.S.U یک بازی دسکتاپی برای مواقع بیکاری شما در نقش یک هواپیمای جنگی در فضا هستید و باید فضایی ها رو بکشید البته بازی دو بعدی هست .