انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: fomratting primery partitions using Feisty live CD doesn't work propperly  (دفعات بازدید: 2978 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
sharmande ke fingilish minvisam:
amma zaheran format kardane partiton haye ghabli dar teye install kardan ba live CD Feisty, be dorosty soorat nemigire.(va natijash ba format kardaneshoon az toooye windows ba partition magic fargh dare) agar kasi nazari dar in zamine dare, tajrobe i chizi dar morde bugi be in azemat!!, mamnoon misham agar bege:
be in ja ham negahi bendazin bad nist ;)

(albate morede 2 e inja baraye 1i dige etefagh oftade bood)

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
با سی‌دی Alternative امتحان کردی !؟ تست کن ببین چیمیشه !!!

نشد از Parted Magic استفاده کن http://partedmagic.com/downloads.html
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
۴۰۴عزیز ممکنه بیشتر در مورد مشکلتون توضیح بدین؟ قطعا اینو میدونین که رو یک هارد بیشتر از ۴  ۳تا  پرایمری نمیشه ساخت
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1386، 09:28 ب‌ظ توسط arash.oio »
Humanity to others...

آفلاین 404

• Full Member
  • *
با سی‌دی Alternative امتحان کردی !؟ تست کن ببین چیمیشه !!!

نشد از Parted Magic استفاده کن http://partedmagic.com/downloads.html
mamnoon dooste aziz, ama mikhastam ino bedoonam ke kasi moshabehe moshkel ro ta behal dashte ya na, na in ke beporsam baraye format kardane partition ham az chi estefade konam. in postam faghat dar jahate ye chiz too maye haye bug report bood....
۴۰۴عزیز ممکنه بیشتر در مورد مشکلتون توضیح بدین؟ قطعا اینو میدونین که رو یک هارد بیشتر از ۴  ۳تا  پرایمری نمیشه ساخت

dar in mored: age ba live CD say konin ubuntu ro nasb konin, tooye ghesmate partition bandi, dar ghesmate manual, man oomadam ubuntu e jadid be jaye ghabli nasb konam o oon yeki ro format konam. ama shavahed neshoon mide in kar doros anjam nemishe, zaheran format kardan kamel anjam nemishe. khastam bebinam kase dige i dar in mored matlabi khoonde ya midoone... khodam tooye bug reports gashtam vali chize khasi peida nakardam. goftam age bug e be in zaye i  vojood dashte bashe, hatman bayad ta hala 100 bar gofte mishod, chon feisty ke kheili vaghte release shode.goftam shayad khoob nagashtam, pas inja begam bebinam doostane dige nazari daran ya na ;) shavahedi ham baraye esbate vojoode in bug hast ke too oon linke bala goftam:...:

نقل‌قول
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/159994
p.s: manzooram ham az primery noe partition nabood. alan hade aksare sayamo kardam ke manzooramo vazeh begam :)

bazam sharmande babate fingilish :oops:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
میشه دقیقتر بگید چه مشکلی دارید که فکر میکنید پارتیشن درست فرمت نشده... از فایلها یا تنظیمات قبلی چیزی باقی مونده؟؟
ضمنا توضیحاتی که شما تو متن اون باگ نوشتید از پارتیشن home/ میان که شما لابد home/ رو فرمت نکردید بنابراین بعد از نصب مجدد اوبونتو تنظیمات میزکارتون تغییری نخواهند کرد.
بهتر بود به جای نصب مجدد اوبونتو یک بار تنظیمات قبلی میزکار رو نو میکردید. به کمک دستورات زیر
Alt + Ctrl + F1
cd ~
mkdir gconf_old
mv .gnome .gnome2 .gconf .gconfd .metacity gconf_old
Alt + Ctrl + F7
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1386، 10:15 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین 404

• Full Member
  • *
man moshkeli ba chizi az jomle mize kar nadashtam! goftam ke kole /o /home  o kholase har asari az ubuntu bood ro format kardam, bad didam zaheran chizi az ghabl baghi moonde, hala mesalesh oon tanzimate desktop ya yeseri file bood ke zaheran ba halate default fargh dasht(.vimrc, file haye tooye /usr/bin) hamin!!

نقل‌قول
میشه دقیقتر بگید چه مشکلی دارید که فکر میکنید پارتیشن درست فرمت نشده... از فایلها یا تنظیمات قبلی چیزی باقی مونده؟؟
bavar konid tooye oon link goftam,age bekham dobare begam farghi ba copy paste nadare!. :( akhe harfe jadid baraye goftan nadaram ;D
نقل‌قول
ضمنا توضیحاتی که شما تو متن اون باگ نوشتید از پارتیشن home/ میان که شما لابد home/ رو فرمت نکردید بنابراین بعد از نصب مجدد اوبونتو تنظیمات میزکارتون تغییری نخواهند کرد.

oon chizi ke baraye man soale hamine, chon az formati ke tooye marahele inst hast estefade kardam. ghable tavajoh ke ba format kardane partition az tooye windows dige oon moshkelat pish nemiad: so, seems that there's sth tricky in here!

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
من دیروز برای اینکه ببینم مشکل شما برای من هم صادق هست یا نه، یکبار پارتیشن های اوبونتو رو فرمت کردم (با سی دی لایو) و مجدد اوبونتو نصب کردم. هیچ اثری از تنظیمات قبلی در نسخه اوبونتو تازه نصب شده وجود نداشت.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
منم هرگز همچین تجربه‌ای رو نداشتم و وقتی کل سیستممو format و دوباره نصب میکنم همه چیز میره (که خوب انتظار دیگه‌ای نباید داشت)
اما یادم میاد قبلا که رو هاردم فورمت fat16 یا ۳۲ داشتم نمیتونستم با دیسک alt بدون فورمت کل هاردهای لینوکسی و پیکر بندی اون توسط گزینه auto نصب داشته باشم یعنی حتی اگه پارتیشنهای ext3 رو manual فورمت میکردم یا بدون فورمت فقط مشخص میکردم کدوم home باشه و کدوم / و ... تو قدم بعد errی میداد که دقیق یادمم نیست ولی یه چیزی بود به این مفهوم که هدرهای فلان کلاستر باید (مثلا ۲۰ کیلو )باشن در صورتی که (مثلا ۵۰کیلو) هستن و اگه ignore میکردم تو نصب kernel به مشکل بر میخورد و البته با از بین بردن اون fat32 همه چی دوروس شد
و این بود انشای من
Humanity to others...

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
فکر کنم این مشکل فرمت نشدن بیشتر ناشی از اون باشه که در ubuntu پارتیشن‌ها به صورت اتوماتیک mount می‌شن و شما نمی‌تونید اون‌ها را فرمت کنید .
در مورد مشکل 404 عزیز هم چیزی جز همان مطالبی که آقای Mehdi گفتند فکر نکنم باشه .

موفق باشید .

آفلاین 404

• Full Member
  • *
خب!!!چی بگم... شایدم این طور باشه که همگی تون می گین...منم بهتره چند(؟) بار دیگه ای(!) اوبونتو نصب کنم...تا یاد بگیرم!!

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 295
  • ONLY FREEDOM
نصب با نسخه alternate این مشکلها را ندارد من خودم همیشه با alternate نصب میکنم