والا من فکر کنم جلو هست! مخازن سیتو رو باید همه دیویدیها رو توی هاردتون بریزید و بعد دیگه به دیویدیها نیازی ندارید و بستهها از روی هارد نصب میشه. اینطور فضای هارد حدود ۳۰ تا ۴۰ گیگ بیخودی گرفته میشه.
در مخازنی که در لینوکسشاپ هست، کلی روی مخازنی که داشتیم کار کردیم و به محض اینکه یکی از این دیویدیها رو داخل دستگاه بگذارید خود synaptic ساختار اون رو تشخیص میده و از شما میخواد که اونو به لیست مخازنتون اضافه کنید. حتی شما میتونید جدا از این راه با دستور apt-cdrom add دیویدیها رو به source.list خودتون اضافه کنید و در هر دو حالت وقتی بستهای رو میخواید نصب کنید، خودش میگه مثلا دیویدی مخازن شماره ۳ رو در دستگاه قرار بده!
ضمن اینکه مخازن لینوکسشاپ دیرتر آماده شدند تا پس از بهروزرسانیهای ضروری که چند هفته پس از انتشار هر نسخه و با توجه به اشکالاتی که کاربران پس از نصب نسخه نهایی باش مواجه میشن آماده میشه تا باگفیکسهای ضروری و امنیتی هم در مخازن وجود داشته باشه.
چیزدیگه ای که هست اینه که در مخازن لینوکسشاپ یکسری بستههای ضروری که در مخازن مدیبونتو هستن هم هست.
این مخازن با استفاده از apt-mirror گرفته میشن و بستههای اون با توجه به حجم با genisofs و aptoncd آماده میشن.
=> چرا لینوکس شاپ همیشه یک پله از سیتو عقب تره؟
از چه نظر؟ من فکر نمیکنم با توجه به چیزی که بالا گفتم چیزی کم باشه! حتی خیلی اساسیتر و حرفهای تر کار شده و تازه با قیمتی پایینتر و سرعت ارسال بیشتر!