انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل عدم نمایش فایل در ویندوز  (دفعات بازدید: 809 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behzadkhatari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مشکل عدم نمایش فایل در ویندوز
« : 01 آبان 1390، 10:57 ق‌ظ »
سلام خدمت اساتید محترم. من به تازگی به اوبونتو تقریبا مهاجرت کردم. وقتی یه فایل در درایو ویندوز مثلا درایو D کپی میکنم اون فایل رو تو ویندوز نشون نمیده وقتی هم کامپیوتر رو خاموش میکنم دیگه خبری ازون فایل نیست. مشکل از کجاست؟ ???

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
پاسخ به: مشکل عدم نمایش فایل در ویندوز
« پاسخ #1 : 01 آبان 1390، 03:30 ب‌ظ »
سلام خدمت اساتید محترم. من به تازگی به اوبونتو تقریبا مهاجرت کردم. وقتی یه فایل در درایو ویندوز مثلا درایو D کپی میکنم اون فایل رو تو ویندوز نشون نمیده وقتی هم کامپیوتر رو خاموش میکنم دیگه خبری ازون فایل نیست. مشکل از کجاست؟ ???
من فکر می کنم شما از لیو استفاده می کنید درسته؟؟

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
پاسخ به: مشکل عدم نمایش فایل در ویندوز
« پاسخ #2 : 02 آبان 1390، 04:56 ب‌ظ »

مشابه این اتفاقات زمانی رخ می‌ده که شما از حالت هایبرنیت برای خاموش کردن سیستم استفاده کنین، مثلا ویندزو رو هایبرنیت کنین، بعد برین تو لینوکس و تغییراتی در فایل‌هایی که تو ویندوز باز بودن ایجاد کنین، بعد اگه برگردین ویندوز ممکنه اون فایل‌ها به کلی غیرقابل خوندن و خراب بشن.

راه حل:
اگر همزمان از دو یا چند سیستم عامل استفاده می‌کنین توصیه می‌شه از حالت هایبرنیت استفاده نکنین.