انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا وفتی از برنامه ها rpm در debian استفاده بشه performance پایین می یاد؟  (دفعات بازدید: 2865 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
من از یه برنامه شبیه ساز به نام Neuron استفاده می کنم که تحت linux و win و mac اجرا میشه ولی مشکل اینه که package دبین این نرم افزار به صورت پیش فرض تولید نمیشه ولی sourceبرنامه وجود داره. میشه بدون تغییر اونو توی ubuntu کامپایل کرد. یا اینکه بهتره هموم rpm نصب و استفاده بشه. آیا rpm ubuntu رو خراب میکنه؟ آیا سرعت اجراش در fedora بیشتر از ubuntu هست؟

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
اول باید RPM رو با بسته alien به deb تبدیل کنی تا بتونی نصب کنی . برنامه من اطلاعی ندارم که چی هست ولی این لینک ها رو نگاه کن:
http://packages.ubuntu.com/dapper/science/genesis
اینم بسته دبیانش :
http://www.neurohost.org/images/e/e8/Nrn_5.9-1_i386.deb
که توی لینک زیر برات پیدا کردم :
http://www.neurohost.org/index.php/Downloads

درضمن بهترین دوستات توی لینوکس گوگل و ویکی پدیا هست  ;)

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
فکر کنم منظور دوستمون http://www.neuron.yale.edu/neuron/ هست.

به نظر بنده اگر بتونید از source کامپایلش کنید خیلی به‌تره تا این که RPM ر
« آخرین ویرایش: 14 دی 1386، 01:24 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
نه منظور من این نبود. اینها که گفتید رو  می دونستم. سوال من کلی بود:
1) اگر سورس یه برنامه وجود داشته باشه ولی در اصل برای یه توزیع دیگه مثل فدورا نوشته شده باشه میشه بدون تغییر اونو برای یه توزیع دیگه کامپایل کرد؟
2) آیا اگر به هر روشی alian یا rpm یه package rpm رو که روی سیستم دبین نصب می کنیم همون performance رو به ما میده یا نه؟
3) مشکل اصلی اون package دبین که پیدا کردید یه مقدار قدیمی هست. در ورژن 6.1 برنامه قابلیت چند هسته ای برای محاسبات اضافه شده که من فوق العاده برای کارم به اون نیاز دارم. سوال من این هست که در صورت لزوم می تونم نسخه 6.1 رو روی ubuntu کامپایل کنم (بدون اینکه بخوام سورس برنامه را تغییر بدم).

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
۱) معمولاً بله.
۲) خود تبدیل نباید اثری روی performance داشته باشه. (ولی ممکنه تغییر محیط، تأثیر داشته باشه)
۳) به احتمال زیاد بله. (خوب امتحان کنید!)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
مشکل من این هست که برخلاف fedora از ubuntu خیلی خوشم مییاد ولی می ترسم کلی وقت بگزارم برای نصبش ولی آخرش کارم رو راه نندازه.

ولی از پاسختون ممنون. روشنم کرد.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
نه منظور من این نبود. اینها که گفتید رو  می دونستم. سوال من کلی بود:
1) اگر سورس یه برنامه وجود داشته باشه ولی در اصل برای یه توزیع دیگه مثل فدورا نوشته شده باشه میشه بدون تغییر اونو برای یه توزیع دیگه کامپایل کرد؟

این سوال به نظرم از پایه مشکل داره ! یعنی چی سورس یک برنامه برای یک توزیع دیگه نوشته شده باشه ؟؟؟؟ یک برنامه لینوکسی در تمام توزیع ها قابل کمپایل و اجراست.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
من خیلی با لینوکس آشنا نیستم. بیشتر ویندوزی فکر می کنم. بقیه دوستان هم با این نظر موافق هستند؟ یعنی سورس یه برنامه لینوکسی برخلاف ویندوز در تمام توزیعه و ورژنهاش قابل اجراست؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
تا جایی هم که من اصلاع دارم اصلاً هدف از نوشتن و در دسترس قرار دادن سورس برنامه همین هست که بشه برای هر توزیع مورد نظر کامپایل کرد و مورد استفاده قرار داد. چون تمام لینوکس ها بر اساس زبان C نوشته شده‌اند و می شه توش سورس برنامه ها رو گرفت و کامپایل کرد.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
تا جایی هم که من اصلاع دارم اصلاً هدف از نوشتن و در دسترس قرار دادن سورس برنامه همین هست که بشه برای هر توزیع مورد نظر کامپایل کرد و مورد استفاده قرار داد. چون تمام لینوکس ها بر اساس زبان C نوشته شده‌اند و می شه توش سورس برنامه ها رو گرفت و کامپایل کرد.
زدی تو خال...
دوست عزیز شما با تبدیل RPM به DEB هیچ مشکلی نخواهید داشت. چندین و چند برنامه بوده که خودم با این روش نصب کردم و الان هم دارن عالی کار می کنند. تبدیل فرمت ها در لینوکس هیچ تاثیری در کیفیت اجرایی برنامه نخواهد داشت.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم