0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
کامپیوتر شما لپتاپ که نیست ؟ اگه نیست، یه کاری کنید. درب کیس رو باز کنید و مودمتون رو در پایین ترین اسلات mainboard نصب کنید و دوباره مودمتون رو نصب کنید.امتحان کنید شاید درست بشه.
گاتسی خودش مودم SmartLink من رو شناخت و با سیدی Alternative نصبش کرد !!! شما توسط خود اوبونتو نصبش کن ببین حل میشه !!! یعنی : System --> Administration ---> Restricted Drivers Manager
جالبه! چطور ممکنه فرقی بکنه اونوقت؟ توضیح میدین؟
نقلقولجالبه! چطور ممکنه فرقی بکنه اونوقت؟ توضیح میدین؟همیشه بالاترین slot (یعنی نزدیک ترین به منبع تغذیه) آدرس دهی می شه و راه اندازی می شه (البته به جز حالتی که کارت گرافیکی تو این slot ها باشه که الان دیگه همه کارت های گرافیکی AGP شدن). کارت های مودم خیلی به نویز حساس هستند. مثلاً اگه شما با تلفن بیسیم و بدتر از اون با موبایل نزدیک مودمتون صحبت کنید یا اینکه بزنید که موبایل تماس بگیره و گوشی رو نزدیک مودم کنید، ارتباط مودم قطع می شه. البته این مشکل خیلی به نوع مودم بستگی داره. من مودم Rockwell داشتم که اگه حتی در سر خط تلفن رو اتصال کوتاه می کردم باز خط رو قطع نمی کرد و یک مودم دیگه هم داشتم که خیلی تیتیش مامانی بود و تا تقی به توقی می خورد سریع نازش می گرفت و قطع می کرد.)اگر شما مودمتون رو در پایین ترین اسلات بزارین از نویز های احتمالی کارت های دیگه (معمولاً کارت صوتی) دورتر می شه که باعث میشه اگر عامل قطع شدن وجود نویز های کارت های دیگه باشه این اثر کمتر بشه. البته این رو هم بگم این اتفاق خیلی نادره ولی پیش میاد. کامپیوتر ۲تا از دوستام که همش مشکل قطع شدن داشتن همین طوری برطرف شد.