انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قطع ناگهانی اینترنت  (دفعات بازدید: 4283 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SalarSoft

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
قطع ناگهانی اینترنت
« : 12 امرداد 1386، 05:57 ب‌ظ »
مشکل اینه که نمی تونم بیش از چند دقیقه تو اینترنت بمونم و به طور ناگهانی اینترنت قطع میشه! :o
بیشترین زمانی که اینترنت بدون قطعی کار کرد 5 دقیقه بود!

مودم من SmartLink است و با استفاده از درایور های http://phep2.technion.ac.il/linmodems/packages/smartlink/Ubuntu تونستم خلیی راحت نصبشون کنم.
و از wvdial استفاده می کنم کانکت میشه و البته مشکلی که گفتم رو داره و با تنظیم pppconfig و pon کانکت نمیشه!

مشکل چی میتونه باشه!

آفلاین SalarSoft

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: قطع ناگهانی اینترنت
« پاسخ #1 : 15 امرداد 1386، 08:05 ق‌ظ »
کسی نبود؟
من هنوز مشکلم حل نشده!

آفلاین m_torabi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • هرچه علمم فزون میگردد جهلم بیشترهویدامیشود
« پاسخ #2 : 15 امرداد 1386، 08:39 ق‌ظ »
با kppp  امتحان کن
خیلی راحته
چو ایستاده ای دست افتاده گیر

آفلاین SalarSoft

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 15 امرداد 1386، 07:27 ب‌ظ »
با kppp هم امتحان کردم اصلا وصل نشد!!!

در ضمن هنگامی که یک پنجره رو جابه جا می کنم یا کار گرافیکی انجام میشه، یه صدای خر خر توی از مودم میاد. البته تو همون لحظه!!!

آفلاین SalarSoft

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 07 آبان 1386، 11:07 ب‌ظ »
این مشکل هنوز هم باقی است:
توضیحات اضافی اینکه من این عملیات را روی
2.6.14-22-386
انجام دادم و تمام مراحل توضیح داده شده در ویکی ( http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto/Smartlink ) با این تفاوت که مخصوص ورژن 7.10 بود انجام دادم.
آلان هم با Kpp رو gnome وصل میشم و همونطور که گفتم WvDial رو هم امتحان کرده بودم ولی مشکل همچننان باقی است.

توضیح مهم: از وقتی که درایور Modem رو نصب کردم وقتی ubuntu بالا می یاد و داره load میشه چند باری هنگ یا گیر میکنه.! و سیستم باید restart بشه.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #5 : 07 آبان 1386، 11:24 ب‌ظ »
کامپیوتر شما لپتاپ که نیست ؟ اگه نیست، یه کاری کنید. درب کیس رو باز کنید و مودمتون رو در پایین ترین اسلات mainboard نصب کنید و دوباره مودمتون رو نصب کنید.
امتحان کنید شاید درست بشه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #6 : 07 آبان 1386، 11:26 ب‌ظ »
گاتسی خودش مودم SmartLink من رو شناخت و با سی‌دی Alternative نصبش کرد !!! شما توسط خود اوبونتو نصبش کن ببین حل می‌شه !!! یعنی : System --> Administration ---> Restricted Drivers Manager

ببین شناخته یا نه !!! ماله من رو که شناخته بود‌!!!
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین SalarSoft

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 08 آبان 1386، 06:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
کامپیوتر شما لپتاپ که نیست ؟ اگه نیست، یه کاری کنید. درب کیس رو باز کنید و مودمتون رو در پایین ترین اسلات mainboard نصب کنید و دوباره مودمتون رو نصب کنید.
نه کامپیوتر من PC است و مودم هم از اول در پایین ترین اسلات PCI بود.

نقل‌قول
گاتسی خودش مودم SmartLink من رو شناخت و با سی‌دی Alternative نصبش کرد !!! شما توسط خود اوبونتو نصبش کن ببین حل می‌شه !!! یعنی : System --> Administration ---> Restricted Drivers Manager
خوب مدوم من رو هم به درستی شناخته و میتونم باهاش به اینترنت برم ولی نه بیش از چند دقیقه. ولی باز هم این CD Alternative رو امتحان میکنم
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1386، 06:22 ب‌ظ توسط SalarSoft »

آفلاین SalarSoft

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 08 آبان 1386، 06:34 ب‌ظ »
در ضمن جالب اینجاست که هیچ کدام از برنامه های مذکور( pon , kppp ,wvdial ) هنگام قطع اینترنت آن را تشخیص نمی دن و به کار خود ادامه می دن.
درحالی که من صدای مودم رو به عنوان قطعی میشنوم و هیچ اطلاعاتی هم رد و بدل نمیشه!!

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #9 : 09 آبان 1386، 07:09 ب‌ظ »
توی ویندوز این مشکل رو نداشتین ؟

آفلاین SalarSoft

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 09 آبان 1386، 09:08 ب‌ظ »
نه اصلا روی 32 بیت و 64 بیت هم متصل میشم. و مشکلی نیست.

سعی کردم که با استفاده از ایمیج های Genereic هم امتحان بکنم که فرقی نکرد.

uname -r
2.6.22-14-generic
و
2.6.22-14-386

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #11 : 12 آبان 1386، 01:30 ب‌ظ »

جالبه! چطور ممکنه فرقی بکنه اونوقت؟ توضیح میدین؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #12 : 12 آبان 1386، 09:53 ب‌ظ »
نقل‌قول
همیشه بالاترین slot (یعنی نزدیک ترین به منبع تغذیه) آدرس دهی می شه و راه اندازی می شه (البته به جز حالتی که کارت گرافیکی تو این slot ها باشه که الان دیگه همه کارت های گرافیکی AGP شدن). کارت های مودم خیلی به نویز حساس هستند. مثلاً اگه شما با تلفن بیسیم و بدتر از اون با موبایل نزدیک مودمتون صحبت کنید یا اینکه بزنید که موبایل تماس بگیره و گوشی رو نزدیک مودم کنید، ارتباط مودم قطع می شه. البته این مشکل خیلی به نوع مودم بستگی داره. من مودم Rockwell داشتم که اگه حتی در سر خط تلفن رو اتصال کوتاه می کردم باز خط رو قطع نمی کرد و یک مودم دیگه هم داشتم که خیلی تیتیش مامانی بود و تا تقی به توقی می خورد سریع نازش می گرفت و قطع می کرد.)
اگر شما مودمتون رو در پایین ترین اسلات بزارین از نویز های احتمالی کارت های دیگه (معمولاً کارت صوتی) دورتر می شه که باعث میشه اگر عامل قطع شدن وجود نویز های کارت های دیگه باشه این اثر کمتر بشه. البته این رو هم بگم این اتفاق خیلی نادره ولی پیش میاد. کامپیوتر ۲تا از دوستام که همش مشکل قطع شدن داشتن همین طوری برطرف شد.

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #13 : 13 آبان 1386، 01:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
همیشه بالاترین slot (یعنی نزدیک ترین به منبع تغذیه) آدرس دهی می شه و راه اندازی می شه (البته به جز حالتی که کارت گرافیکی تو این slot ها باشه که الان دیگه همه کارت های گرافیکی AGP شدن). کارت های مودم خیلی به نویز حساس هستند. مثلاً اگه شما با تلفن بیسیم و بدتر از اون با موبایل نزدیک مودمتون صحبت کنید یا اینکه بزنید که موبایل تماس بگیره و گوشی رو نزدیک مودم کنید، ارتباط مودم قطع می شه. البته این مشکل خیلی به نوع مودم بستگی داره. من مودم Rockwell داشتم که اگه حتی در سر خط تلفن رو اتصال کوتاه می کردم باز خط رو قطع نمی کرد و یک مودم دیگه هم داشتم که خیلی تیتیش مامانی بود و تا تقی به توقی می خورد سریع نازش می گرفت و قطع می کرد.)
اگر شما مودمتون رو در پایین ترین اسلات بزارین از نویز های احتمالی کارت های دیگه (معمولاً کارت صوتی) دورتر می شه که باعث میشه اگر عامل قطع شدن وجود نویز های کارت های دیگه باشه این اثر کمتر بشه. البته این رو هم بگم این اتفاق خیلی نادره ولی پیش میاد. کامپیوتر ۲تا از دوستام که همش مشکل قطع شدن داشتن همین طوری برطرف شد.

:o ممنون مهدی جان! عجب اطلاعاتی! :o
تو چقد چیز بلدی ها ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #14 : 14 آبان 1386، 12:54 ق‌ظ »
نه بابا ! من که چیزی بلد نیستم !!!  :oops:  ;)